Nahir Besara (Hammarby IF) slår en corner fra høyre side på Tele2 Arena.
    Hammarby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Loret Sadiku
    Loret Sadiku (Hammarby IF) kommer seg fri på Tele2 Arena, men avslutningen går utenfor.
    10'
    Nahir Besara
    Hammarby IF angriper. Nahir Besara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    Malmö FF, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Hammarby IF en corner. Nahir Besara sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Hammarby IF.
    18'
    Mål for Malmö FF!
    Hammarby IF 0 - 1 Malmö FF
    Mål: Oliver Berg
    Oliver Berg setter ballen i nettet og Malmö FF leder nå 0-1.
    19'
    I Stockholm slår Oliver Berg en corner fra venstre.
    22'
    Martin Olsson
    Malmö FF avanserer forover i Stockholm. Martin Olsson avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Frispark Hammarby IF.
    30'
    Marc Llinares Barragán (Hammarby IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    32'
    Simon Strand
    Simon Strand (Hammarby IF) kommer til en målsjanse på Tele2 Arena, men klarer ikke å score.
    32'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Malmö FF på egen banehalvdel.
    38'
    Hammarby IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Malmö FF.
    38'
    Hammarby IF 0 - 2 Malmö FF
    Mål: Stefano Vecchia
    I Stockholm øker Malmö FF ledelsen til 0-2 takket være et mål av Stefano Vecchia.
    40'
    Gult kort til Malmö FF
    Soren Rieks
    Søren Rieks (Malmö FF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    Frispark for Hammarby IF på egen banehalvdel.
    42'
    43'
    44'
    44'
    Frispark til Hammarby IF på halvdelen til Malmö FF.
    45'
    Hjørnespark til Hammarby IF
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Hammarby IF
    45'+3
    Spillerbytte - Hammarby IF
    Inn: Viktor Djukanovic
    Ut: Loret Sadiku
    Marti Cifuentes Corvillo gjør dagens første bytte i Stockholm, når han tar ut Loret Sadiku og setter inn Viktor Djukanovic.
    46'
    Malmö FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    Målsjanse på Tele2 Arena! Nahir Besara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    51'
    Viktor Djukanovic
    Hammarby IF angriper i Stockholm. Viktor Djukanovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    53'
    53'
    Taha Abdi Ali
    Målsjanse! Taha Abdi Ali (Malmö FF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    Isaac Kiese Thelin
    Isaac Thelin (Malmö FF) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    57'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    Sebastian Nanasi
    Målsjanse til Malmö FF! Sebastian Nanasi treffer mål, men keeper redder.
    59'
    Hammarby IF, prøver et skudd, men det reddes
    59'
    Spillerbytte - Malmö FF
    Inn: Otto Rosengren
    Ut: Soren Rieks
    Malmö FF bytter ut Søren Rieks med Otto Rosengren. Dette er det første byttet som Henrik Rydström gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Markus Karlsson
    Ut: Marc Llinares Barragán
    Marti Cifuentes Corvillo (Hammarby IF) gjør sitt andre bytte for dagen. Markus Karlsson erstatter Marc Llinares Barragán.
    60'
    Inn: August Mikkelsen
    Ut: Adi Nalic
    Adi Nalic (Hammarby IF) erstattes av August Mikkelsen.
    60'
    Inn: Shaquille Pinas
    Ut: Nathaniel Adjei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hammarby IF. Inn kommer Shaquille Pinas, mens Nathaniel Adjei tar plass på benken.
    60'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Hammarby IF på egen banehalvdel.
    64'
    66'
    69'
    Inn: Sebastian Jorgensen
    Ut: Stefano Vecchia
    Bytte for Malmö FF. Sebastian Jorgensen kommer inn for Stefano Vecchia på Tele2 Arena.
    72'
    Sjanse til Malmö FF! Isaac Thelin er nær ved å score, men keeper redder.
    74'
    74'
    Hammarby IF 0 - 3 Malmö FF
    Mål: Otto Rosengren
    Målgivende: Sebastian Nanasi
    Mål! Otto Rosengren gir Malmö FF en komfortabel 0-3 ledelse. Sebastian Nanasi var nest sist på ballen.
    74'
    Hammarby IF angriper i Stockholm. Viktor Djukanovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    78'
    Inn: Marcus Rafferty
    Ut: Simon Strand
    Marti Cifuentes Corvillo (Hammarby IF) gjør sitt femte bytte for dagen. Marcus Rafferty erstatter Simon Strand.
    78'
    79'
    82'
    En av Malmö FFs spillere går i offside.
    83'
    Mål for Hammarby IF!
    Hammarby IF 1 - 3 Malmö FF
    Mål: Viktor Djukanovic
    Målgivende: Marcus Rafferty
    Mål! Viktor Djukanovic holder Hammarby IFet inne i kampen med en redusering til 1-3. Flott spill fra Marcus Rafferty før målet.
    83'
    Nahir Besara (Hammarby IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    85'
    Marcus Rafferty
    Marcus Rafferty (Hammarby IF) header ballen mot mål, men Malmö FF klarerer.
    86'
    86'
    Inn: Oscar Lewicki
    Ut: Isaac Kiese Thelin
    Henrik Rydström gjør dagens tredje bytte i Stockholm, når han tar ut Isaac Thelin og setter inn Oscar Lewicki.
    88'
    Skade: Hammarby IF
    88'
    Inn: Joseph Ceesay
    Ut: Taha Abdi Ali
    Malmö FF gjør sitt fjerde bytte. Taha Abdi Ali erstattes av Joseph Ceesay.
    88'
    Tilbake fra skade: Hammarby IF
    89'
    Viktor Djukanovic (Hammarby IF) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.