Hjørnespark til Djurgårdens IF
    4'
    4'
    Vladimir Rodic
    Hammarby IF angriper i Stockholm. Vladimir Rodic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Djurgårdens IF, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Stockholm har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    6'
    Hammarby IF, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Erik Berg
    Sjanse til Djurgårdens IF! Erik Johansson er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Kan Hammarby IF kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    8'
    Frispark for Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    9'
    Gult kort til Hammarby IF
    Jeppe Andersen
    Jeppe Andersen (Hammarby IF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    9'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nikola Đurđić (Hammarby IF) vrir seg av smerte i gresset.
    12'
    Nikola Đurđić er tilbake i kampen igjen.
    14'
    Djurgårdens IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Hammarby IF angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Hammarby IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Mål for Djurgårdens IF!
    Hammarby IF 0 - 1 Djurgårdens IF
    Mål: Kerim Mrabti
    Målgivende: Erik Berg
    Mål! Kerim Mrabti gir Djurgårdens IF en 0-1 ledelse. Erik Johansson var nest sist på ballen.
    20'
    Vladimir Rodic (Hammarby IF) løfter inn en corner fra høyre på Tele2 Arena.
    22'
    Hammarby IF angriper, men Mohammed Al-Hakim blåser for offside.
    22'
    Jeppe Andersen (Hammarby IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Simon Sandberg
    Hammarby IF angriper, men avslutningen til Simon Sandberg går utenfor.
    26'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Hammarby IF.
    29'
    Mohammed Al-Hakim tildeler Hammarby IF en corner. Vladimir Rodic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    30'
    Bjørn Paulsen
    Bjørn Paulsen (Hammarby IF) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    30'
    Nikola Djurdjic
    Sjanse! Hammarby IF avanserer forover, men Nikola Đurđić avslutter utenfor.
    32'
    Frispark til Djurgårdens IF på halvdelen til Hammarby IF.
    33'
    Erik Berg
    Målsjanse! Erik Johansson (Djurgårdens IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Djurgårdens IF på egen banehalvdel.
    43'
    Neto Borges
    Dommer Mohammed Al-Hakim viser Neto Borges (Hammarby IF) det gule kortet.
    43'
    Jeppe Andersen (Hammarby IF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    Dzenis Kozica
    Djurgårdens IF angriper. Dzenis Kozica får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+2
    45'+2
    Frispark for Hammarby IF på egen banehalvdel.
    48'
    Hjørnespark til Hammarby IF
    49'
    49'
    Mohammed Al-Hakim signaliserer et frispark til Hammarby IF på egen banehalvdel.
    49'
    52'
    Serge Martinsson Ngouali
    Serge Martinsson Ngouali (Hammarby IF) avanserer forover på Tele2 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    54'
    54'
    Jonathan Ring ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    56'
    Jonathan Ring er på beina igjen og fortsetter kampen.
    58'
    58'
    Spillerbytte - Djurgårdens IF
    Inn: Haris Radetinac
    Ut: Kerim Mrabti
    Ozcan Melkemichel (Djurgårdens IF) gjør sitt første bytte for dagen. Haris Radetinac erstatter Kerim Mrabti.
    58'
    Hammarby IF 0 - 2 Djurgårdens IF
    Mål: Haris Radetinac
    Målgivende: Jonathan Ring
    Haris Radetinac øker Djurgårdens IFs ledelse til 0-2! Jonathan Ring sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Skudd utenfor mål, Hammarby IF
    62'
    Spillerbytte - Hammarby IF
    Inn: Junes Barny
    Ut: Jeppe Andersen
    Stefan Billborn gjør dagens første bytte i Stockholm, når han tar ut Jeppe Andersen og setter inn Junes Barny.
    62'
    Inn: Sander Svendsen
    Ut: Muamer Tankovic
    Bytte for Hammarby IF. Sander Svendsen kommer inn for Muamer Tankovic på Tele2 Arena.
    62'
    Kevin Walker
    Djurgårdens IF avanserer forover i Stockholm. Kevin Walker avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Mål for Hammarby IF!
    Hammarby IF 1 - 2 Djurgårdens IF
    Mål: Vladimir Rodic
    Mål! hjemmelaget reduserer til 1-2 etter et mål av Vladimir Rodic på Tele2 Arena.
    65'
    Frispark Djurgårdens IF.
    65'
    67'
    68'
    Haris Radetinac
    Målsjanse til Djurgårdens IF! Haris Radetinac treffer mål, men keeper redder.
    68'
    Kevin Walker (Djurgårdens IF) løfter inn en corner fra venstre på Tele2 Arena.
    69'
    Junes Barny
    Målsjanse på Tele2 Arena! Junes Barny fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.