0-1
    Finn Porath
    Holstein Kiel fosser forover og Finn Porath fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    2'
    Hamburger SV, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Alexander Bernhardsson (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    2'
    Steven Skrzybski
    Holstein Kiel avanserer forover på Volksparkstadion og Steven Skrzybski kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Hamburger SV.
    2'
    2'
    I Hamburg slår Philipp Sander en corner fra høyre.
    7'
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Hamburger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark Hamburger SV.
    12'
    Sascha Stegemann tildeler Hamburger SV en corner. Miro Muheim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    14'
    Timo Becker ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    15'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    16'
    Timo Becker er tilbake i kampen igjen.
    16'
    Holstein Kiel angriper, men blir avblåst for offside.
    16'
    Miro Muheim (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    18'
    19'
    Levin Oztunali
    Hamburger SV avanserer forover i Hamburg. Levin Oztunali avslutter, men treffer ikke mål.
    20'
    Spillet på Volksparkstadion er stoppet midlertidig fordi Finn Porath ligger nede.
    23'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Tom Rothe
    Ut: Finn Porath
    Tom Rothe (Holstein Kiel) erstatter Finn Porath som muligens er skadet.
    25'
    27'
    Frispark til Hamburger SV på halvdelen til Holstein Kiel.
    27'
    En av Holstein Kiels spillere blir avblåst for offside på Volksparkstadion.
    28'
    29'
    Målsjanse! Steven Skrzybski (Holstein Kiel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    31'
    I Hamburg slår Miro Muheim en corner fra venstre.
    33'
    Miro Muheim (Hamburger SV) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    34'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Hamburger SV.
    35'
    Dommer Sascha Stegemann ser at linjemannen løfter flagget, og Hamburger SVs Ransford Konigsdorffer blåses av for offside.
    36'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    37'
    Offside! Shuto Machino (Holstein Kiel) er alene igjennom, men dommer Sascha Stegemann ser at linjemannen er oppe med flagget.
    39'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Holstein Kiel like utenfor Hamburger SV-området.
    41'
    Lewis Holtby
    Holstein Kiel angriper, men avslutningen til Lewis Holtby går utenfor.
    42'
    Ignace Van Der Brempt
    Sjanse i Hamburg! Ignace Van Der Brempt (Hamburger SV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    44'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Robert Glatzel
    Målsjanse på Volksparkstadion! Robert Glatzel fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    45'
    45'
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Holstein Kiel
    45'+3
    Ingen straffe til Holstein Kiel
    45'+5
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Sascha Stegemann tildeler Hamburger SV en corner. Manuel Pherai sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Manuel Pherai (Hamburger SV) slår en corner fra venstre side på Volksparkstadion.
    50'
    I Hamburg slår Manuel Pherai en corner fra høyre.
    50'
    Manuel Pherai (Hamburger SV) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    52'
    Sascha Stegemann tildeler Hamburger SV en corner. Manuel Pherai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Ransford Konigsdorffer
    Ransford Konigsdorffer (Hamburger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    55'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    59'
    Mål for Holstein Kiel!
    Hamburger SV 0 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Tom Rothe
    Målgivende: Lewis Holtby
    Tom Rothe setter ballen i nettet og Holstein Kiel leder nå 0-1. Flott spill fra Lewis Holtby før målet.
    59'
    Målet til Holstein Kiel sjekkes av VAR
    61'
    Målet til Holstein Kiel blir stående
    61'
    62'
    Timo Becker
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Timo Becker avslutter utenfor.
    65'
    Sascha Stegemann signaliserer et frispark til Holstein Kiel.
    67'
    Gult kort til Hamburger SV
    Jonas Meffert
    Dommer Sascha Stegemann gir Jonas Meffert (Hamburger SV) et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Jean-Luc Dompe
    Ut: Ransford Konigsdorffer
    Steffen Baumgart gjør dagens første bytte i Hamburg, når han tar ut Ransford Konigsdorffer og setter inn Jean-Luc Dompe.
    69'
    Inn: Masaya Okugawa
    Ut: Levin Oztunali
    Levin Oztunali (Hamburger SV) erstattes av Masaya Okugawa.
    70'
    Steven Skrzybski (Holstein Kiel) kommer seg fri på Volksparkstadion, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Frisparket tildelt Hamburger SV er farlig nær Holstein Kiels målområde.
    72'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) får et gult kort av dommer Sascha Stegemann.
    72'
    Inn: Nicolai Remberg
    Ut: Steven Skrzybski
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt andre bytte for dagen. Nicolai Remberg erstatter Steven Skrzybski.
    72'
    73'
    Andre gule kort til Holstein Kiel
    Lewis Holtby får sitt andre gule kort og Holstein Kiel må klare seg uten han resten av kampen.
    73'
    Inn: Bakery Jatta
    Ut: Ignace Van Der Brempt
    Hamburger SV bytter ut Ignace Van Der Brempt med Bakery Jatta. Dette er det tredje byttet som Steffen Baumgart gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: Andras Nemeth
    Ut: Manuel Pherai
    Bytte for Hamburger SV. Andras Nemeth kommer inn for Manuel Pherai på Volksparkstadion.
    77'
    Skade: Hamburger SV
    77'
    Tilbake fra skade: Hamburger SV
    78'
    Andras Nemeth
    Hamburger SV angriper i Hamburg. Andras Nemeth fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Skudd utenfor mål, Hamburger SV
    79'
    Inn: Benedikt Pichler
    Ut: Alexander Bernhardsson
    Holstein Kiel bytter ut Alexander Bernhardsson med Benedikt Pichler.
    80'
    Inn: Marco Komenda
    Ut: Shuto Machino
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Marco Komenda erstatter Shuto Machino.
    80'
    Miro Muheim
    Miro Muheim (Hamburger SV) avanserer forover på Volksparkstadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    82'
    82'
    Inn: Anssi Suhonen
    Ut: Jonas Meffert
    Steffen Baumgart gjør dagens femte bytte i Hamburg, når han tar ut Jonas Meffert og setter inn Anssi Suhonen.
    82'
    Hamburger SV fosser fremover, men Sascha Stegemann blåser for offside på Volksparkstadion.
    84'
    Anssi Suhonen
    Hamburger SV angriper i Hamburg. Anssi Suhonen fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    88'
    90'
    Ludovit Reis (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    90'
    90'
    Sascha Stegemann tildeler Hamburger SV en corner. Miro Muheim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.