3-3
3-4
Ernst90'+8
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Nicolo Tresoldi (Hannover 96) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    2'
    Jannik Dehm
    Jannik Dehm (Hannover 96) kommer til en målsjanse på Volksparkstadion, men klarer ikke å score.
    2'
    Hjørnespark til Hamburger SV
    4'
    Skudd utenfor mål, Hamburger SV
    4'
    I Hamburg slår Enzo Leopold en corner fra høyre.
    7'
    Soren Storks tildeler Hannover 96 en corner. Enzo Leopold sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Frispark for Hamburger SV på egen banehalvdel.
    8'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Hamburger SV på egen banehalvdel.
    10'
    Enzo Leopold (Hannover 96) slår en corner fra venstre side på Volksparkstadion.
    11'
    Mål for Hannover 96!
    Hamburger SV 0 - 1 Hannover 96
    Mål: Nicolo Tresoldi
    Målgivende: Enzo Leopold
    Hannover 96 tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Nicolo Tresoldi. Flott spill fra Enzo Leopold før målet.
    11'
    Målet til Hannover 96 sjekkes av VAR
    12'
    Målet til Hannover 96 blir stående
    12'
    13'
    Miro Muheim
    Hamburger SV angriper, men avslutningen til Miro Muheim går utenfor.
    14'
    Kan Hannover 96 utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Sei Muroya
    Hannover 96 avanserer forover i Hamburg. Sei Muroya avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Laszlo Benes
    Laszlo Benes (Hamburger SV) kommer seg fri på Volksparkstadion, men avslutningen går utenfor.
    17'
    19'
    Hamburger SV scorer selvmål!
    Hamburger SV 0 - 2 Hannover 96
    Mål: Guilherme Ramos
    Guilherme Ramos setter ballen i eget mål! 0-2.
    21'
    Jean-Luc Dompe (Hamburger SV) løfter inn en corner fra venstre på Volksparkstadion.
    22'
    Manuel Pherai
    Manuel Pherai (Hamburger SV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mål for Hamburger SV!
    Hamburger SV 1 - 2 Hannover 96
    Mål: Laszlo Benes
    Målgivende: Miro Muheim
    Mål! Hamburger SV reduserer til 1-2 etter et mål av Laszlo Benes på Volksparkstadion. Miro Muheim var nest sist på ballen.
    24'
    Laszlo Benes (Hamburger SV) slår en corner fra høyre side på Volksparkstadion.
    31'
    Hamburger SV fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    31'
    Hamburger SV 1 - 3 Hannover 96
    Mål: Louis Schaub
    I Hamburg øker Hannover 96 ledelsen til 1-3 takket være et mål av Louis Schaub.
    32'
    34'
    Hannover 96 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark for Hannover 96 på egen banehalvdel.
    36'
    En av Hannover 96s spillere blir avblåst for offside.
    37'
    Skudd utenfor mål, Hannover 96
    38'
    Hamburger SV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Frispark Hannover 96.
    40'
    41'
    I Hamburg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Hannover 96.
    42'
    Sjanse! Hamburger SV avanserer forover, men Manuel Pherai avslutter utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Hamburger SV
    Inn: Denis Hadzikadunic
    Ut: Stephan Ambrosius
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Hamburger SV. Inn kommer Denis Hadzikadunic, mens Stephan Ambrosius tar plass på benken.
    46'
    46'
    47'
    Hamburger SV 2 - 3 Hannover 96
    Mål: Denis Hadzikadunic
    Denis Hadzikadunic holder Hamburger SV inne i matchen ved a heade inn 2-3. Det er en fin assist fra Miro Muheim.
    47'
    Manuel Pherai (Hamburger SV) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Volksparkstadion.
    50'
    Stopp i spillet
    60'
    Hamburger SV slipper å klare seg uten Manuel Pherai som kommer tilbake på banen i Hamburg.
    61'
    Hjørnespark til Hannover 96
    63'
    64'
    Sebastian Ernst
    Sebastian Ernst (Hannover 96) kommer til en målsjanse på Volksparkstadion, men klarer ikke å score.
    65'
    65'
    Spillet på Volksparkstadion er stoppet midlertidig fordi Manuel Pherai ligger nede.
    67'
    Manuel Pherai ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Hamburg.
    69'
    71'
    Det blir farlig! Frispark for Hannover 96 er nær straffområde.
    74'
    Nicolo Tresoldi
    Hannover 96 angriper på Volksparkstadion. Nicolo Tresoldi header utenfor.
    75'
    Frispark til Hamburger SV på halvdelen til Hannover 96.
    75'
    77'
    77'
    Gult kort til Hamburger SV
    Denis Hadzikadunic
    Dommer Soren Storks gir Denis Hadzikadunic (Hamburger SV) et gult kort.
    78'
    78'
    80'
    82'
    82'
    Spillerbytte - Hannover 96
    Inn: Andreas Voglsammer
    Ut: Louis Schaub
    Stefan Leitl gjør dagens første bytte i Hamburg, når han tar ut Louis Schaub og setter inn Andreas Voglsammer.
    82'
    Soren Storks signaliserer et frispark til Hamburger SV.
    85'
    85'
    Hamburger SV 3 - 3 Hannover 96
    Mål: Robert Glatzel
    Mål! Robert Glatzel (Hamburger SV) utligner til 3-3 med en velplassert heading.
    86'
    Frispark til Hannover 96 på halvdelen til Hamburger SV.
    86'
    87'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    87'
    Rødt kort!
    Spilleren på Hamburger SV får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    88'
    Rødt kort til Hamburger SV
    Rødt kort! Laszlo Benes (Hamburger SV) sendes i dusjen av dommer Soren Storks.
    88'
    90'
    90'
    Frispark Hamburger SV.
    90'+2
    Gult kort til Hannover 96
    Håvard Nielsen
    Dommer Soren Storks viser Håvard Nielsen (Hannover 96) det gule kortet.
    90'+2
    Inn: Cedric Teuchert
    Ut: Nicolo Tresoldi
    Stefan Leitl (Hannover 96) gjør sitt andre bytte for dagen. Cedric Teuchert erstatter Nicolo Tresoldi.
    90'+2
    90'+3
    Inn: Andras Nemeth
    Ut: Robert Glatzel
    Robert Glatzel (Hamburger SV) erstattes av Andras Nemeth.
    90'+4
    90'+5
    Inn: Ludovit Reis
    Ut: Jean-Luc Dompe
    Bytte for Hamburger SV. Ludovit Reis kommer inn for Jean-Luc Dompe på Volksparkstadion.
    90'+6
    Hannover 96 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Hamburger SV.
    90'+6
    Hamburger SV 3 - 4 Hannover 96
    Mål: Sebastian Ernst
    Målgivende: Sei Muroya
    Mål! Hannover 96 tar ledelsen med 3-4 etter en heading fra Sebastian Ernst. Sei Muroya sto for den målgivende pasningen.