Frantzdy Pierrot (Haiti) kommer til en målsjanse på State Farm Stadium, men klarer ikke å score.
    Frisparket tildelt Mexico er farlig nær Haitis målområde.
    Arcus Carlens (Haiti) kommer seg fri på State Farm Stadium, men avslutningen går utenfor.
    5'
    Walter Lopez Castellanos signaliserer et frispark til Mexico.
    8'
    Walter Lopez Castellanos tildeler Mexico en corner. Orbelin Pineda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Jorge Sanchez
    Mexico angriper i Glendale. Jorge Sanchez fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    Frispark for Mexico på egen banehalvdel.
    9'
    Johan Vasquez
    Sjanse! Mexico avanserer forover, men Johan Vasquez avslutter utenfor.
    11'
    Mexico tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    I Glendale slår Luis Chavez en corner fra venstre.
    14'
    Gult kort til Haiti
    Dommer Walter Lopez Castellanos gir Frantzdy Pierrot (Haiti) et gult kort.
    16'
    Walter Lopez Castellanos signaliserer et frispark til Mexico på egen banehalvdel.
    16'
    Frispark til Haiti på halvdelen til Mexico.
    18'
    Gult kort til Mexico
    Dommer Walter Lopez Castellanos viser Jorge Sanchez (Mexico) det gule kortet.
    18'
    Frispark Mexico.
    20'
    Luis Chavez
    Mexico avanserer forover i Glendale. Luis Chavez avslutter, men treffer ikke mål.
    21'
    Fafa Picault (Haiti) løfter inn en corner fra venstre på State Farm Stadium.
    24'
    Fafa Picault (Haiti) slår en corner fra høyre side på State Farm Stadium.
    25'
    Luis Chavez
    Luis Chavez (Mexico) avanserer forover på State Farm Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Haiti, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Orbelin Pineda (Mexico) løfter inn en corner fra høyre på State Farm Stadium.
    27'
    Wilde Donald Guerrier
    Målsjanse på State Farm Stadium! Wilde Donald Guerrier fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    Mexico, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Luis Chavez
    Mexico angriper i Glendale. Luis Chavez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    31'
    Uriel Antuna
    I Glendale får Uriel Antuna (Mexico) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    31'
    31'
    Jorge Sanchez (Mexico) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    35'
    Walter Lopez Castellanos tildeler Mexico en corner. Luis Chavez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Luis Romo
    Mexico angriper på State Farm Stadium, men Luis Romo header utenfor.
    37'
    Haiti tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    I Glendale slår Luis Chavez en corner fra høyre.
    42'
    Henry Martin
    Mexico angriper. Henry Martin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Duckens Nazon
    Målsjanse! Duckens Nazon (Haiti) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Mål for Mexico!
    Haiti 0 - 1 Mexico
    Mål: Henry Martin
    Målgivende: Uriel Antuna
    Henry Martin header ballen i mål og Mexico tar ledelsen 0-1 på State Farm Stadium. Det er en fin assist fra Uriel Antuna.
    46'
    Luis Chavez (Mexico) slår en corner fra høyre side på State Farm Stadium.
    49'
    Mexico angriper på State Farm Stadium. Edson Alvarez header utenfor.
    49'
    50'
    Mexico angriper, men avslutningen til Henry Martin går utenfor.
    54'
    54'
    55'
    Haiti scorer selvmål!
    Haiti 0 - 2 Mexico
    Mål: Ricardo Ade
    Selvmål! En sønderknust Ricardo Ade kan bli kampens syndebukk på State Farm Stadium etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-2.
    56'
    Spillerbytte - Haiti
    Inn: Carnejy Antoine
    Ut: Fafa Picault
    Gabriel Pellegrino Calderon gjør dagens første bytte i Glendale, når han tar ut Fafa Picault og setter inn Carnejy Antoine.
    58'
    Inn: Jairo Hestefano Jean
    Ut: Wilde Donald Guerrier
    Wilde Donald Guerrier (Haiti) erstattes av Jairo Hestefano Jean.
    58'
    Frispark for Haiti på egen banehalvdel.
    59'
    En av Mexicos spillere går i offside.
    60'
    Spillerbytte - Mexico
    Inn: Santiago Gimenez
    Ut: Henry Martin
    Bytte for Mexico. Santiago Gimenez kommer inn for Henry Martin på State Farm Stadium.
    62'
    Inn: Julian Araujo
    Ut: Jorge Sanchez
    Mexico gjør sitt andre bytte. Jorge Sanchez erstattes av Julian Araujo.
    62'
    Orbelin Pineda (Mexico) slår en corner fra høyre side på State Farm Stadium.
    64'
    En av Mexicos spillere blir avblåst for offside.
    68'
    Luis Chavez (Mexico) løfter inn en corner fra høyre på State Farm Stadium.
    68'
    Walter Lopez Castellanos signaliserer et frispark til Haiti på egen banehalvdel.
    71'
    Inn: Carlos Rodriguez
    Ut: Erick Sanchez
    Jaime Lozano (Mexico) gjør sitt tredje bytte for dagen. Carlos Rodriguez erstatter Erick Sanchez.
    71'
    Inn: Roberto Alvarado
    Ut: Orbelin Pineda
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Mexico. Inn kommer Roberto Alvarado, mens Orbelin Pineda tar plass på benken.
    72'
    Inn: Derick Etienne
    Ut: Duckens Nazon
    Haiti bytter ut Duckens Nazon med Derick Etienne. Dette er det tredje byttet som Gabriel Pellegrino Calderon gjør i dagens kamp.
    72'
    Julian Araujo
    Mexico angriper i Glendale. Julian Araujo avslutter på mål, men greier ikke å score.
    74'
    74'
    I Glendale slår Derick Etienne en corner fra høyre.
    75'
    Carlos Rodriguez
    Sjanse til Mexico! Carlos Rodriguez er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Walter Lopez Castellanos signaliserer et frispark til Haiti.
    77'
    Walter Lopez Castellanos tildeler Haiti en corner. Derick Etienne sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    78'
    Mål for Haiti!
    Haiti 1 - 2 Mexico
    Mål: Danley Jean-Jacques
    Målgivende: Derick Etienne
    Danley Jean-Jacques (Haiti) reduserer til 1-2 etter en heading. Derick Etienne sto for den målgivende pasningen.
    78'
    Inn: Israel Reyes
    Ut: Luis Chavez
    Mexico bytter ut Luis Chavez med Israel Reyes.
    79'
    80'
    Derick Etienne (Haiti) løfter inn en corner fra venstre på State Farm Stadium.
    80'
    Carnejy Antoine
    Carnejy Antoine (Haiti) kommer til en målsjanse på State Farm Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Haiti 1 - 3 Mexico
    Mål: Santiago Gimenez
    Mål! Santiago Gimenez øker Mexicos ledelse til 1-3 på State Farm Stadium. Flott spill fra Uriel Antuna før målet.
    83'
    85'
    Inn: Leverton Pierre
    Ut: Carl Sainte
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Haiti. Inn kommer Leverton Pierre, mens Carl Sainte tar plass på benken.