Eder45'+3
0-2
1-2
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Guangzhou Evergrande på egen banehalvdel.
    7'
    I Guangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Jiangsu Suning FC slår en corner fra venstre.
    10'
    Xin Xu
    Guangzhou Evergrande angriper. Xu Xin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    12'
    Jiangsu Suning FC, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Frispark til Guangzhou Evergrande på halvdelen til Jiangsu Suning FC.
    12'
    Frispark Jiangsu Suning FC.
    14'
    Hjørne til Jiangsu Suning FC.
    18'
    Frispark for Guangzhou Evergrande på egen banehalvdel.
    18'
    Jiangsu Suning FC angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Gult kort til Jiangsu Suning FC
    Xiang Ji
    Dommeren gir Ji Xiang (Jiangsu Suning FC) et gult kort.
    21'
    Anderson Talisca ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    21'
    Guangzhou Evergrande slipper å klare seg uten Anderson Talisca som kommer tilbake på banen igjen.
    22'
    Guangzhou Evergrande tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Jiangsu Suning FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Gult kort til Guangzhou FC
    Talisca
    Anderson Talisca (Guangzhou Evergrande) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    24'
    Yang Boyu vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Yang Boyu er tilbake på banen igjen.
    31'
    Hyung-Jin Ko har tildelt Guangzhou Evergrande et hjørnespark.
    32'
    Ji-su Park
    Guangzhou Evergrande angriper, men avslutningen til Ji-su Park går utenfor.
    32'
    Eder
    Sjanse til Jiangsu Suning FC! Eder er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Guangzhou FC, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark for Jiangsu Suning FC på egen banehalvdel.
    37'
    Jiangsu Suning FC fosser fremover, men Alex Teixeira går rett i offsidefella.
    37'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Jiangsu Suning FC på egen banehalvdel.
    39'
    Xie Pengfei ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    41'
    Fernandinho (Guangzhou Evergrande) slår en corner fra høyre side.
    43'
    Xie Pengfei er tilbake i kampen igjen.
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Jiangsu Suning FC
    44'
    Ingen straffe til Jiangsu Suning FC
    45'+1
    Rødt kort til Guangzhou FC
    Chao He
    Guangzhou Evergrande må klare seg uten He Chao etter at han får et direkte rødt kort!
    45'+1
    Kan Jiangsu Suning FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Det blir farlig! Frispark for Jiangsu Suning FC er nær straffområde.
    45'+2
    Mål for Jiangsu Suning FC!
    Guangzhou FC 0 - 1 Jiangsu Suning FC
    Mål: Eder
    Jiangsu Suning FC leder 0-1 etter en scoring av Eder.
    45'+3
    Spillerbytte - Guangzhou FC
    Inn: Wei Shihao
    Ut: Fernandinho
    Guangzhou Evergrande bytter ut Fernandinho med Wei Shihao.
    45'+2
    Guangzhou FC 0 - 2 Jiangsu Suning FC
    Mål: Alex Teixeira
    Mål! Alex Teixeira gir Jiangsu Suning FC en komfortabel 0-2 ledelse.
    47'
    Eder
    Eder (Jiangsu Suning FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    52'
    Inn: Liyu Yang
    Ut: Elkeson
    Guangzhou Evergrande gjør sitt andre bytte. Elkeson erstattes av Yang Liyu.
    52'
    Inn: Bowen Huang
    Ut: Xin Xu
    Guangzhou Evergrande bytter ut Xu Xin med Huang Bowen.
    52'
    Inn: Yihao Zhong
    Ut: Shaocong Wu
    Shaocong Wu (Guangzhou Evergrande) erstattes av Yihao Zhong.
    52'
    53'
    Jiangsu Suning FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Guangzhou Evergrande.
    53'
    Bowen Huang
    Målsjanse! Huang Bowen (Guangzhou Evergrande) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    54'
    Alex Teixeira
    Sjanse! Jiangsu Suning FC avanserer forover, men Alex Teixeira avslutter utenfor.
    55'
    Offside! Yihao Zhong (Guangzhou Evergrande) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    56'
    Hyung-Jin Ko har tildelt Jiangsu Suning FC et hjørnespark.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Jiangsu Suning FC
    Inn: Luo Jing
    Ut: Xie Pengfei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Jiangsu Suning FC. Inn kommer Luo Jing, mens Xie Pengfei tar plass på benken.
    58'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Jiangsu Suning FC.
    59'
    Ji-su Park
    Ji-su Park (Guangzhou Evergrande) pådrar seg et gult kort.
    59'
    Abduhamit Abdugheni
    Målsjanse til Jiangsu Suning FC! Abduhamit Abdugheni treffer mål, men keeper redder.
    61'
    61'
    Mål for Guangzhou FC!
    Guangzhou FC 1 - 2 Jiangsu Suning FC
    Mål: Wei Shihao
    Målgivende: Yihao Zhong
    Wei Shihao (Guangzhou Evergrande) header ballen i mål og reduserer til 1-2 på Tianhe Stadium. Yihao Zhong var nest sist på ballen.
    61'
    65'
    Luo Jing
    Luo Jing (Jiangsu Suning FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    67'
    67'
    70'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Jiangsu Suning FC like utenfor Guangzhou Evergrande-området.
    72'
    Eder
    Målsjanse! Eder (Jiangsu Suning FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Frispark i en god posisjon for Jiangsu Suning FC!
    75'
    76'
    Talisca
    Guangzhou Evergrande angriper i Guangzhou. Anderson Talisca fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Aloisio
    Ut: Ji-su Park
    Fabio Cannavaro (Guangzhou Evergrande) gjør sitt femte bytte for dagen. Aloisio erstatter Ji-su Park.
    78'
    Inn: Tian Yinong
    Ut: Xiang Ji
    Jiangsu Suning FC gjør sitt andre bytte. Ji Xiang erstattes av Tian Yinong.
    79'
    80'
    Spillet på Tianhe Stadium er stoppet midlertidig fordi Eder ligger nede.
    81'
    Inn: Ivan Santini
    Ut: Eder
    Eder (Jiangsu Suning FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Ivan Santini.
    81'
    82'
    Dommer Hyung-Jin Ko ser at linjemannen løfter flagget, og Guangzhou Evergrandes Aloisio blåses av for offside.
    82'
    Hyung-Jin Ko signaliserer et frispark til Guangzhou Evergrande.
    84'
    86'
    86'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Zhou Yun (Jiangsu Suning FC) vrir seg av smerte i gresset.
    87'
    Zhou Yun er på beina igjen og fortsetter kampen.
    89'
    Luo Jing
    Jiangsu Suning FC fosser forover og Luo Jing fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    90'+2
    Luo Jing
    Luo Jing (Jiangsu Suning FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+2
    Wei Shihao
    Sjanse! Guangzhou Evergrande avanserer forover, men Wei Shihao avslutter utenfor.
    90'+3
    Gu Chao
    Dommer Hyung-Jin Ko viser Gu Chao (Jiangsu Suning FC) det gule kortet.
    90'+3
    90'+4
    Abduhamit Abdugheni (Jiangsu Suning FC) pådrar seg et gult kort.
    90'+6
    Ivan Santini
    Ivan Santini (Jiangsu Suning FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+7
    Alex Teixeira (Jiangsu Suning FC) slår en corner fra venstre side på Tianhe Stadium.