Paulinho (Shanghai Port) løfter inn en corner fra høyre på Yuexiushan Stadium.
    I Guangzhou slår Paulinho en corner fra høyre.
    18'
    Fan Yunlong kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Yuexiushan Stadium.
    18'
    Shi Zhenlu tildeler Shanghai Port en corner. Paulinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Frispark for Shanghai Port på egen banehalvdel.
    25'
    Paulinho
    Shanghai Port angriper i Guangzhou. Paulinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    25'
    Guangzhou City, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Wenjun Lu
    Sjanse! Shanghai Port avanserer forover, men Wenjun Lu avslutter utenfor.
    26'
    Matias Vargas (Shanghai Port) slår en corner fra venstre side på Yuexiushan Stadium.
    28'
    29'
    Huikang Cai
    Huikang Cai (Shanghai Port) kommer til en målsjanse på Yuexiushan Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    29'
    32'
    Wenjun Lu
    Shanghai Port angriper på Yuexiushan Stadium. Wenjun Lu header utenfor.
    32'
    Guangzhou City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    I Guangzhou har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Gult kort til Guangzhou City
    Fan Yunlong
    Dommeren gir Fan Yunlong (Guangzhou City) et gult kort.
    36'
    Wenjun Lu ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    37'
    Mål for Shanghai Port FC!
    Guangzhou City 0 - 1 Shanghai Port FC
    Mål: Matias Vargas
    Mål! Matias Vargas gir Shanghai Port ledelsen 0-1 i Guangzhou.
    39'
    Shanghai Port slipper å klare seg uten Wenjun Lu som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    Shi Zhenlu tildeler Guangzhou City en corner. Fan Yunlong sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Mål for Guangzhou City!
    Guangzhou City 1 - 1 Shanghai Port FC
    Mål: Wen Yongjun
    Utligning! Wen Yongjun setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    41'
    Straffe til Shanghai Port FC
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Shanghai Port FC
    44'
    Dommeren dømmer straffe til Shanghai Port FC
    45'
    Shanghai Port FC scorer på straffe!
    Guangzhou City 1 - 2 Shanghai Port FC
    Mål: Wu Lei
    Mål! Wu Lei gir Shanghai Port ledelsen 1-2 på Yuexiushan Stadium. Målet kom på et straffespark.
    45'
    Frispark til Shanghai Port på halvdelen til Guangzhou City.
    45'+3
    Wenjun Lu
    45'+4
    Frispark for Guangzhou City på egen banehalvdel.
    46'
    Wu Lei
    Shanghai Port angriper, men avslutningen til Wu Lei går utenfor.
    48'
    49'
    I Guangzhou slår Chen Zhizhao en corner fra venstre.
    51'
    Matias Vargas
    Shanghai Port fosser forover og Matias Vargas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    52'
    Shi Zhenlu tildeler Shanghai Port en corner. Matias Vargas sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Shanghai Port angriper og Matias Vargas får avsluttet. Headingen treffer ikke Guangzhou City-målet.
    57'
    Spillerbytte - Shanghai Port FC
    Inn: Issa Kallon
    Ut: Wenjun Lu
    Zhikang Xi (Shanghai Port) gjør sitt første bytte for dagen. Issa Kallon erstatter Wenjun Lu.
    63'
    Shanghai Port tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    64'
    Matias Vargas (Shanghai Port) slår en corner fra høyre side på Yuexiushan Stadium.
    65'
    Shanghai Port angriper. Matias Vargas får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Shi Zhenlu signaliserer et frispark til Shanghai Port.
    66'
    Chen Zhizhao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    68'
    Matias Vargas (Shanghai Port) kommer seg fri på Yuexiushan Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    Spillerbytte - Guangzhou City
    Inn: Huang Yikai
    Ut: Zhizhao Chen
    Huang Yikai (Guangzhou City) erstatter Chen Zhizhao som muligens er skadet.
    68'
    Inn: Song Wenjie
    Ut: Gui Hong
    Weifeng Li gjør dagens andre bytte i Guangzhou, når han tar ut Gui Hong og setter inn Song Wenjie.
    68'
    Issa Kallon
    Målsjanse! Issa Kallon (Shanghai Port) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Shanghai Port angriper i Guangzhou. Issa Kallon fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Inn: Feng Jing
    Ut: Paulinho
    Shanghai Port bytter ut Paulinho med Feng Jing. Dette er det andre byttet som Zhikang Xi gjør i dagens kamp.
    71'
    Inn: Cherif Ndiaye
    Ut: Wu Lei
    Wu Lei (Shanghai Port) erstattes av Cherif Ndiaye.
    72'
    Sjanse i Guangzhou! Issa Kallon (Shanghai Port) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    Matias Vargas (Shanghai Port) løfter inn en corner fra høyre på Yuexiushan Stadium.
    77'
    Matias Vargas (Shanghai Port) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Peng Wang
    Guangzhou City angriper, men avslutningen til Peng Wang går utenfor.
    80'
    Inn: Liangkuan Jin
    Ut: Zhang Jinliang
    Bytte for Guangzhou City. Liangkuan Jin kommer inn for Zhang Jinliang på Yuexiushan Stadium.
    81'
    81'
    82'
    Cherif Ndiaye
    Shanghai Port angriper på Yuexiushan Stadium, men Cherif Ndiaye header utenfor.
    83'
    Inn: Zhurun Liu
    Ut: Yiwei Wang
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Shanghai Port. Inn kommer Zhurun Liu, mens Yiwei Wang tar plass på benken.
    84'
    Inn: Su Yuliang
    Ut: Chengru Wu
    Weifeng Li gjør dagens fjerde bytte i Guangzhou, når han tar ut Chengru Wu og setter inn Su Yuliang.
    84'
    Inn: Yongjia Li
    Ut: Fan Yunlong
    Guangzhou City bytter ut Fan Yunlong med Yongjia Li.
    84'
    85'
    Cherif Ndiaye (Shanghai Port) kommer til avslutning på Yuexiushan Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    85'
    86'
    87'
    I Guangzhou slår Matias Vargas en corner fra høyre.
    90'+1
    Cherif Ndiaye (Shanghai Port) kommer til en målsjanse på Yuexiushan Stadium, men klarer ikke å score.
    90'+2
    En av Shanghai Ports spillere går i offside.
    90'+4
    Feng Jing
    Feng Jing (Shanghai Port) avanserer forover på Yuexiushan Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.