1-1
2-1
    I Furth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    4'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    6'
    Frispark for Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    6'
    I Furth slår Finn Porath en corner fra høyre.
    9'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    12'
    Frispark til Greuther Furth på halvdelen til Holstein Kiel.
    15'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Furth fordi Lewis Holtby får behandling for en skade på banen.
    17'
    Lewis Holtby er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Frispark Holstein Kiel.
    18'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Holstein Kiel på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Greuther Furth
    Armindo Sieb
    Armindo Sieb (Greuther Furth) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    19'
    Lewis Holtby ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    20'
    Lewis Holtby er på beina igjen og fortsetter kampen.
    21'
    22'
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark i en god posisjon for Greuther Furth!
    27'
    Damian Michalski
    Damian Michalski (Greuther Furth) header utenfor.
    28'
    29'
    30'
    Hólmbert Aron Fridjonsson vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Hólmbert Aron Fridjonsson er på beina igjen og fortsetter kampen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    34'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra venstre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    35'
    Branimir Hrgota
    Greuther Furth angriper i Furth. Branimir Hrgota avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    Holstein Kiel, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Alexander Sather tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    Julian Green
    Greuther Furth avanserer forover på Sportpark Ronhof Thomas Sommer og Julian Green kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Holstein Kiel.
    36'
    36'
    Sjanse til Greuther Furth! Julian Green er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    37'
    39'
    Shuto Machino
    Målsjanse! Shuto Machino (Holstein Kiel) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Jonas Urbig
    Dommer Alexander Sather viser Jonas Urbig (Greuther Furth) det gule kortet.
    41'
    I Furth slår Julian Green en corner fra høyre.
    44'
    Det blir farlig! Frispark for Greuther Furth er nær straffområde.
    44'
    Gult kort til Holstein Kiel
    Tom Rothe
    Tom Rothe (Holstein Kiel) mottar et gult kort på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    45'
    Tom Rothe
    Sjanse! Holstein Kiel avanserer forover, men Tom Rothe avslutter utenfor.
    45'+1
    Finn Porath (Holstein Kiel) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    45'+2
    Colin Noah Kleine-Bekel
    Colin Noah Kleine-Bekel (Holstein Kiel) prøver å heade ballen i mål på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men mislykkes.
    45'+2
    Greuther Furth, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Alexander Sather signaliserer et frispark til Greuther Furth like utenfor Holstein Kiel-området.
    45'+3
    Nicolai Remberg
    Nicolai Remberg (Holstein Kiel) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    45'+3
    45'+5
    Tim Lemperle
    Tim Lemperle (Greuther Furth) avanserer forover på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    48'
    48'
    Greuther Furth angriper, men blir avblåst for offside.
    48'
    50'
    Greuther Furth angriper i Furth. Branimir Hrgota fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Spillerbytte - Holstein Kiel
    Inn: Alexander Bernhardsson
    Ut: Hólmbert Aron Fridjonsson
    Bytte for Holstein Kiel. Alexander Bernhardsson kommer inn for Hólmbert Aron Fridjonsson på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    51'
    Holstein Kiel tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    54'
    55'
    Kan Greuther Furth utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    55'
    Alexander Sather tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Alexander Bernhardsson
    Alexander Bernhardsson (Holstein Kiel) kommer seg fri på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men avslutningen går utenfor.
    58'
    Mål for Greuther Furth!
    Greuther Furth 1 - 0 Holstein Kiel
    Mål: Armindo Sieb
    Målgivende: Branimir Hrgota
    Greuther Furth leder 1-0 etter en scoring av Armindo Sieb. Branimir Hrgota sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Lewis Holtby (Holstein Kiel) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    64'
    I Furth slår Lewis Holtby en corner fra høyre.
    64'
    Mål for Holstein Kiel!
    Greuther Furth 1 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Patrick Erras
    Målgivende: Lewis Holtby
    Patrick Erras (Holstein Kiel) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Lewis Holtby.
    64'
    Greuther Furth angriper, men Alexander Sather blåser for offside.
    66'
    Tom Rothe
    Tom Rothe header i stolpen! Veldig nære på for Holstein Kiel.
    67'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    68'
    En av Greuther Furths spillere blir avblåst for offside.
    69'
    Finn Porath
    Finn Porath (Holstein Kiel) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    72'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Dennis Srbeny
    Ut: Armindo Sieb
    Greuther Furth gjør sitt første bytte. Armindo Sieb erstattes av Dennis Srbeny.
    74'
    Inn: Oussama Haddadi
    Ut: Lukas Petkov
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Greuther Furth. Inn kommer Oussama Haddadi, mens Lukas Petkov tar plass på benken.
    74'
    75'
    Colin Noah Kleine-Bekel (Holstein Kiel) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Greuther Furth 2 - 1 Holstein Kiel
    Mål: Branimir Hrgota
    Mål! Greuther Furth tar ledelsen 2-1 ved Branimir Hrgota.
    75'
    Gideon Jung
    Gideon Jung (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    78'
    78'
    Inn: Marco Komenda
    Ut: Colin Noah Kleine-Bekel
    Holstein Kiel bytter ut Colin Noah Kleine-Bekel med Marco Komenda.
    78'
    Inn: Joshua Mees
    Ut: Jonas Sterner
    Marcel Rapp (Holstein Kiel) gjør sitt tredje bytte for dagen. Joshua Mees erstatter Jonas Sterner.
    78'
    80'
    Julian Green (Greuther Furth) kommer til en målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men klarer ikke å score.
    81'
    Patrick Erras
    Dommeren gir Patrick Erras (Holstein Kiel) et gult kort.
    83'
    Greuther Furth angriper, men avslutningen til Julian Green går utenfor.
    84'
    Inn: Marko Ivezic
    Ut: Nicolai Remberg
    Marcel Rapp gjør dagens fjerde bytte i Furth, når han tar ut Nicolai Remberg og setter inn Marko Ivezic.
    85'
    Shuto Machino (Holstein Kiel) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    86'
    En av Greuther Furths spillere blir avblåst for offside på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    87'
    89'
    Oussama Haddadi
    Greuther Furth avanserer forover i Furth. Oussama Haddadi avslutter, men treffer ikke mål.
    90'
    Inn: Leander Popp
    Ut: Tim Lemperle
    Greuther Furth bytter ut Tim Lemperle med Leander Popp. Dette er det tredje byttet som Alexander Zorniger gjør i dagens kamp.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Holstein Kiel må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Greuther Furth.