2-1

Mål for FC Nürnberg!
    Greuther Furth 0 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Sebastian Andersson
    Sebastian Andersson dundrer ballen i mål og 1 FC Nuremberg tar ledelsen 0-1 på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    8'
    I Furth har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Gideon Jung
    Greuther Furth angriper. Gideon Jung får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    11'
    FC Nürnberg, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Greuther Furth tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Gult kort til FC Nürnberg
    Jens Castrop
    Jens Castrop (1 FC Nuremberg) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    12'
    Frispark for Greuther Furth på egen banehalvdel.
    15'
    Maximilian Dietz (Greuther Furth) slår en corner fra høyre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    16'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    17'
    17'
    1 FC Nuremberg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Armindo Sieb
    Sjanse i Furth! Armindo Sieb (Greuther Furth) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    20'
    20'
    Julian Green
    Sjanse til Greuther Furth! Julian Green er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    Hjørnespark til Greuther Furth
    22'
    Frispark for 1 FC Nuremberg på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark til 1 FC Nuremberg på halvdelen til Greuther Furth.
    24'
    En av 1 FC Nurembergs spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Robert Schroder tildeler Greuther Furth en corner. Julian Green sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Benjamin Goller
    Benjamin Goller (1 FC Nuremberg) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    26'
    Mål for Greuther Furth!
    Greuther Furth 1 - 1 FC Nürnberg
    Mål: Armindo Sieb
    Utligning! Armindo Sieb setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1.
    27'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Greuther Furth.
    30'
    Jannes Horn
    Jannes Horn (1 FC Nuremberg) pådrar seg et gult kort.
    31'
    Robert Wagner
    Robert Wagner (Greuther Furth) avanserer forover på Sportpark Ronhof Thomas Sommer. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Gult kort til Greuther Furth
    Gideon Jung
    Gideon Jung (Greuther Furth) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    34'
    Andre gule kort til FC Nürnberg
    Jens Castrop (1 FC Nuremberg) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    34'
    38'
    38'
    Frispark Greuther Furth.
    39'
    Robert Schroder tildeler Greuther Furth en corner. Maximilian Dietz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Branimir Hrgota
    Målsjanse! Branimir Hrgota (Greuther Furth) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    42'
    Robert Schroder signaliserer et frispark til Greuther Furth på egen banehalvdel.
    43'
    I Furth slår Julian Green en corner fra høyre.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Nürnberg
    Inn: Johannes Geis
    Ut: Can Yılmaz Uzun
    1 FC Nuremberg bytter ut Can Yılmaz Uzun med Johannes Geis. Dette er det første byttet som Cristian Fiel gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Målsjanse på Sportpark Ronhof Thomas Sommer! Branimir Hrgota fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    48'
    48'
    48'
    50'
    53'
    Simon Asta
    Dommer Robert Schroder viser Simon Asta (Greuther Furth) det gule kortet.
    53'
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Greuther Furth 2 - 1 FC Nürnberg
    Målgivende: Branimir Hrgota
    Mål! Armindo Sieb gir Greuther Furth en 2-1 ledelse. Branimir Hrgota sto for den målgivende pasningen.
    56'
    58'
    Målet til FC Nürnberg sjekkes av VAR
    59'
    Målet til FC Nürnberg blir annullert
    59'
    Julian Green (Greuther Furth) slår en corner fra venstre side på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    60'
    Frisparket tildelt Greuther Furth er farlig nær 1 FC Nurembergs målområde.
    62'
    Branimir Hrgota (Greuther Furth) kommer seg fri på Sportpark Ronhof Thomas Sommer, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Kanji Okunuki
    Ut: Benjamin Goller
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for 1 FC Nuremberg. Inn kommer Kanji Okunuki, mens Benjamin Goller tar plass på benken.
    66'
    Frispark 1 FC Nuremberg.
    67'
    68'
    70'
    Spillerbytte - Greuther Furth
    Inn: Oussama Haddadi
    Ut: Gian-Luca Itter
    Gian-Luca Itter (Greuther Furth) erstattes av Oussama Haddadi.
    71'
    Inn: Lukas Schleimer
    Ut: Sebastian Andersson
    1 FC Nuremberg gjør sitt tredje bytte. Sebastian Andersson erstattes av Lukas Schleimer.
    72'
    72'
    73'
    Spillet på Sportpark Ronhof Thomas Sommer er stoppet midlertidig fordi Erik Wekesser ligger nede.
    73'
    Julian Green (Greuther Furth) løfter inn en corner fra høyre på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    75'
    Erik Wekesser ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Furth.
    75'
    75'
    76'
    Erik Wekesser
    Dommer Robert Schroder gir Erik Wekesser (1 FC Nuremberg) et gult kort.
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Furth fordi Florian Flick får behandling for en skade på banen.
    77'
    Florian Flick kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    78'
    79'
    Inn: Marco Meyerhofer
    Ut: Simon Asta
    Alexander Zorniger gjør dagens andre bytte i Furth, når han tar ut Simon Asta og setter inn Marco Meyerhofer.
    79'
    Inn: Dennis Srbeny
    Ut: Armindo Sieb
    Bytte for Greuther Furth. Dennis Srbeny kommer inn for Armindo Sieb på Sportpark Ronhof Thomas Sommer.
    79'
    81'
    Marco Meyerhofer
    Greuther Furth fosser forover og Marco Meyerhofer fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Inn: Ivan Marquez
    Ut: Jannes Horn
    Cristian Fiel (1 FC Nuremberg) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Ivan Marquez erstatter Jannes Horn.
    88'
    Inn: Joseph Hungbo
    Ut: Erik Wekesser
    Erik Wekesser, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Joseph Hungbo kommer inn for 1 FC Nuremberg.
    88'
    90'
    Damian Michalski
    Dommeren gir Damian Michalski (Greuther Furth) et gult kort.
    90'
    I Furth slår Julian Green en corner fra venstre.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    Inn: Orestis Kiomourtzoglou
    Ut: Tim Lemperle
    Greuther Furth bytter ut Tim Lemperle med Orestis Kiomourtzoglou. Dette er det fjerde byttet som Alexander Zorniger gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Kanji Okunuki
    1 FC Nuremberg angriper i Furth. Kanji Okunuki avslutter på mål, men greier ikke å score.