Mål! SKN St. Polten tar ledelsen 0-1 ved Rio Nitta.
    5'
    Frispark til SKN St. Polten på halvdelen til Grazer AK.
    8'
    Marc Stendera
    SKN St. Polten angriper i Graz. Marc Stendera avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på Merkur Arena.
    9'
    Benjamin Rosenberger
    Benjamin Rosenberger (Grazer AK) kommer seg fri på Merkur Arena, men avslutningen går utenfor.
    10'
    SKN St. Polten tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Skade: Grazer AK
    14'
    Bernd Gschweidl
    Målsjanse til SKN St. Polten! Bernd Gschweidl treffer mål, men keeper redder.
    15'
    15'
    I Graz slår Marc Stendera en corner fra høyre.
    15'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    15'
    Tilbake fra skade: Grazer AK
    16'
    I Graz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    16'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til SKN St. Polten.
    17'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til Grazer AK på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Grazer AK!
    Grazer AK 1 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Christian Lichtenberger
    Målgivende: Daniel Maderner
    Mål! Grazer AKutligner til 1-1 etter en heading av Christian Lichtenberger. Flott spill fra Daniel Maderner før målet.
    20'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    27'
    Bernd Gschweidl (SKN St. Polten) kommer til en målsjanse på Merkur Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Frispark for SKN St. Polten på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark Grazer AK.
    35'
    Gult kort til SKN St. Polten
    Andree Neumayer
    Dommer Isa Simsek gir Andree Neumayer (SKN St. Polten) et gult kort.
    35'
    SKN St Pölten kommer till avslut på Merkur Arena men Bernd Gschweidl nickar utanför.
    37'
    Frispark til Grazer AK på halvdelen til SKN St. Polten.
    37'
    Isa Simsek tildeler SKN St. Polten en corner. Marc Stendera sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Isa Simsek signaliserer et frispark til Grazer AK.
    42'
    Skudd utenfor mål, Grazer AK
    43'
    44'
    Gult kort til Grazer AK
    Michael Lang
    Michael Lang (Grazer AK) mottar sitt første gule kort for dagen på Merkur Arena.
    44'
    47'
    48'
    Grazer AK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Dario Tadic
    Dario Tadic (SKN St. Polten) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    49'
    50'
    I Graz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Dario Tadic
    SKN St. Polten angriper. Dario Tadic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    51'
    51'
    Marc Stendera (SKN St. Polten) løfter inn en corner fra venstre på Merkur Arena.
    52'
    SKN St. Polten fosser fremover, men Isa Simsek blåser for offside på Merkur Arena.
    54'
    57'
    Christian Lichtenberger
    Christian Lichtenberger (Grazer AK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Thomas Mayer
    Ut: Thomas Schiestl
    Grazer AK bytter ut Thomas Schiestl med Thomas Mayer. Dette er det første byttet som Gernot Messner gjør i dagens kamp.
    63'
    64'
    64'
    Spillerbytte - SKN St. Polten
    Inn: Thomas Salamon
    Ut: Gerhard Dombaxi
    SKN St. Polten bytter ut Gerhard Dombaxi med Thomas Salamon.
    65'
    Thomas Salamon (SKN St. Polten) slår en corner fra venstre side på Merkur Arena.
    66'
    I Graz slår Thomas Salamon en corner fra venstre.
    66'
    67'
    Daniel Maderner
    Grazer AK fosser forover og Daniel Maderner fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    71'
    SKN St. Polten, prøver et skudd, men det reddes
    71'
    Inn: Christoph Messerer
    Ut: Marc Stendera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SKN St. Polten. Inn kommer Christoph Messerer, mens Marc Stendera tar plass på benken.
    72'
    Inn: Stefan Nutz
    Ut: Rio Nitta
    SKN St. Polten gjør sitt tredje bytte. Rio Nitta erstattes av Stefan Nutz.
    72'
    74'
    Marco Gantschnig
    Dommeren gir Marco Gantschnig (Grazer AK) et gult kort.
    75'
    Isa Simsek tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    76'
    Daniel Maderner (Grazer AK) løfter inn en corner fra høyre på Merkur Arena.
    77'
    Grazer AK 2 - 1 SKN St. Polten
    Mål: Thorsten Schriebl
    Grazer AK tar ledelsen 2-1 etter en heading fra Thorsten Schriebl.
    77'
    Isa Simsek tildeler SKN St. Polten en corner. Thomas Salamon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.