Frisparket tildelt Grazer AK er farlig nær FAC Wiens målområde.
    Frispark for FAC Wien på egen banehalvdel.
    I Graz har et frispark blitt tildelt bortelag.
    15'
    Offside! Marcel Monsberger (FAC Wien) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    15'
    Dommer Gabriel Gmeiner ser at linjemannen løfter flagget, og FAC Wiens Marcel Monsberger blåses av for offside.
    17'
    Frispark til FAC Wien på halvdelen til Grazer AK.
    18'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Grazer AK på egen banehalvdel.
    19'
    FAC Wien tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    23'
    Gult kort til FAC Wien
    Marco Krainz
    Marco Krainz (FAC Wien) pådrar seg et gult kort.
    23'
    25'
    Marcel Monsberger
    Målsjanse! Marcel Monsberger (FAC Wien) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    29'
    Patrick Puchegger vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    30'
    Patrick Puchegger ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Patrick Puchegger er tilbake på banen igjen.
    31'
    32'
    Gult kort til Grazer AK
    Michael Huber
    Dommeren gir Michael Huber (Grazer AK) et gult kort.
    32'
    Mamadou Sangare
    Sjanse i Graz! Mamadou Sangare (Grazer AK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    34'
    FAC Wien, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til FAC Wien på egen banehalvdel.
    36'
    Frispark til Grazer AK på halvdelen til FAC Wien.
    37'
    Grazer AK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Martin Rasner
    Martin Rasner (FAC Wien) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    39'
    David Peharm
    Grazer AK angriper i Graz. David Peharm avslutter på mål, men greier ikke å score.
    40'
    40'
    Grazer AK angriper. Marco Perchtold får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    Gabriel Gmeiner tildeler Grazer AK en corner. Thomas Fink sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    41'
    Thomas Fink
    Grazer AK angriper, men avslutningen til Thomas Fink går utenfor.
    41'
    Frispark for Grazer AK på egen banehalvdel.
    43'
    Grazer AK avanserer forover og Marco Perchtold kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'
    45'
    I Graz har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Martin Rasner (FAC Wien) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    48'
    Grazer AK, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    FAC Wien fosser fremover, men Anthony Schmid går rett i offsidefella.
    49'
    50'
    Grazer AK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FAC Wien.
    51'
    Mamadou Sangare (Grazer AK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    David Peharm (Grazer AK) vinkes av for offside i Graz.
    53'
    Elias Felber
    Sjanse til FAC Wien! Elias Felber er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    56'
    FAC Wien angriper, men Marcel Monsberger vinkes av for offside.
    57'
    Lukas Gabbichler
    Grazer AK fosser forover og Lukas Gabbichler fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    60'
    60'
    60'
    Thomas Fink
    Grazer AK avanserer forover i Graz. Thomas Fink avslutter, men treffer ikke mål.
    63'
    Frispark FAC Wien.
    63'
    Daniel Rechberger
    Daniel Rechberger (FAC Wien) får et gult kort av dommer Gabriel Gmeiner.
    64'
    Patrick Puchegger er på beina igjen og fortsetter kampen på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    65'
    Patrick Puchegger kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    65'
    I Graz slår Martin Rasner en corner fra høyre.
    66'
    Martin Rasner (FAC Wien) løfter inn en corner fra høyre på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for FAC Wien er nær straffområde.
    67'
    Spillerbytte - Grazer AK
    Inn: Pedro Felipe
    Ut: Mamadou Sangare
    Grazer AK bytter ut Mamadou Sangare med Pedro Felipe. Dette er det første byttet som Gernot Plassnegger gjør i dagens kamp.
    69'
    Martin Rasner (FAC Wien) slår en corner fra venstre side på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    69'
    Kan FAC Wien utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    70'
    Stephan Palla
    Stephan Palla (Grazer AK) mottar sitt første gule kort for dagen på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    70'
    Spillerbytte - FAC Wien
    Inn: Joao Oliveira
    Ut: Marcel Monsberger
    FAC Wien gjør sitt første bytte. Marcel Monsberger erstattes av Joao Oliveira.
    71'
    Inn: Slobodan Mihajlovic
    Ut: Daniel Rechberger
    Bytte for FAC Wien. Slobodan Mihajlovic kommer inn for Daniel Rechberger på Sportzentrum Graz-Weinzodl.
    71'
    Frispark i en god posisjon for Grazer AK!
    75'
    76'
    Inn: Benjamin Rosenberger
    Ut: Stephan Palla
    Gernot Plassnegger (Grazer AK) gjør sitt andre bytte for dagen. Benjamin Rosenberger erstatter Stephan Palla.
    77'
    78'
    Thomas Fink
    Målsjanse til Grazer AK! Thomas Fink treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Dommer Gabriel Gmeiner venter med å sette i gang spillet fordi Martin Rasner ligger nede.
    80'
    Martin Rasner ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Graz.
    80'
    Gabriel Gmeiner signaliserer et frispark til Grazer AK.
    80'
    82'
    Mål for Grazer AK!
    Grazer AK 1 - 0 FAC Wien
    Mål: Markus Rusek
    Målgivende: Thomas Fink
    Markus Rusek header ballen i mål og Grazer AK tar ledelsen 1-0 på Sportzentrum Graz-Weinzodl. Det er en fin assist fra Thomas Fink.
    83'
    I Graz slår Martin Rasner en corner fra venstre.
    86'
    Inn: Sebastian Zettl
    Ut: Flavio
    FAC Wien bytter ut Flavio med Sebastian Zettl.
    86'
    87'
    Sjanse! Grazer AK avanserer forover, men Lukas Gabbichler avslutter utenfor.
    88'
    89'
    Offside! Anthony Schmid blir vinket av og FAC Wien må dermed bygge opp et nytt angrep.