Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til Grasshopper.
    Mål for Grasshopper Club Zurich!
    Grasshopper Club Zurich 1 - 0 Servette Geneva
    Mål: Meritan Shabani
    Målgivende: Renat Dadashov
    Mål! Grasshopper tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Meritan Shabani på Letzigrund. Flott spill fra Renat Dadashov før målet.
    7'
    Grasshopper angriper, men Anojen Kanagasingam blåser for offside.
    10'
    Miroslav Stevanovic (Servette Geneva) slår en corner fra høyre side på Letzigrund.
    14'
    Grasshopper tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til Servette Geneva på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Grasshopper på halvdelen til Servette Geneva.
    21'
    Frispark for Servette Geneva på egen banehalvdel.
    27'
    Skudd utenfor mål, Grasshopper Club Zurich
    28'
    Grasshopper fosser fremover, men Anojen Kanagasingam blåser for offside på Letzigrund.
    28'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til Grasshopper på egen banehalvdel.
    37'
    Frisparket tildelt Servette Geneva er farlig nær Grasshoppers målområde.
    39'
    Gult kort til Grasshopper Club Zurich
    Renat Dadashov
    Dommer Anojen Kanagasingam viser Renat Dadashov (Grasshopper) det gule kortet.
    39'
    Mål for Servette Geneva!
    Grasshopper Club Zurich 1 - 1 Servette Geneva
    Mål: Yoan Severin
    Målgivende: Samba Diba
    Utligning! Yoan Severin setter ballen i mål og stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Samba Diba.
    40'
    Hjørnespark til Servette Geneva
    44'
    Skudd på mål, Servette Geneva
    44'
    Grasshopper Club Zurich, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    44'
    44'
    I Zürich har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    Frispark for Grasshopper på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Grasshopper Club Zurich
    Inn: Shkelqim Demhasaj
    Ut: Renat Dadashov
    Renat Dadashov (Grasshopper) erstattes av Shkelqim Demhasaj.
    46'
    47'
    47'
    Patrick Pflucke
    Patrick Pflucke (Servette Geneva) kommer seg fri på Letzigrund, men avslutningen går utenfor.
    50'
    Spillet på Letzigrund er stoppet midlertidig fordi Meritan Shabani ligger nede.
    50'
    Meritan Shabani kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Letzigrund.
    51'
    Grasshopper Club Zurich 1 - 2 Servette Geneva
    Mål: Miroslav Stevanovic
    Målgivende: Kevin Mbabu
    Mål! Miroslav Stevanovic gir Servette Geneva ledelsen 1-2 i Zürich. Kevin Mbabu sto for den målgivende pasningen.
    51'
    Anojen Kanagasingam tildeler Grasshopper en corner. Petar Pusic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    57'
    Frispark i en god posisjon for Grasshopper!
    60'
    Inn: Giotto Giuseppe Morandi
    Ut: Meritan Shabani
    Det virker som Meritan Shabani ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Giotto Giuseppe Morandi.
    61'
    Petar Pusic (Grasshopper) slår en corner fra venstre side på Letzigrund.
    61'
    Grasshopper fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    64'
    Anojen Kanagasingam signaliserer et frispark til Grasshopper like utenfor Servette Geneva-området.
    65'
    Skudd på mål, Grasshopper Club Zurich
    66'
    Servette Geneva, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    Grasshopper Club Zurich 2 - 2 Servette Geneva
    Mål: Giotto Giuseppe Morandi
    Mål! Giotto Giuseppe Morandi utligner for Grasshopper. Stillingen er dermed 2-2 i Zürich. Renat Dadashov var nest sist på ballen.
    67'
    Spillerbytte - Servette Geneva
    Inn: Ronny Rodelin
    Ut: Chris Bedia
    Servette Geneva gjør sitt første bytte. Chris Bedia erstattes av Ronny Rodelin.
    68'
    Inn: Alexis Antunes
    Ut: Dereck Kutesa
    Alain Geiger gjør dagens andre bytte i Zürich, når han tar ut Dereck Kutesa og setter inn Alexis Antunes.
    68'
    69'
    69'
    69'
    72'
    Inn: Theo Valls
    Ut: Samba Diba
    Alain Geiger (Servette Geneva) gjør sitt tredje bytte for dagen. Theo Valls erstatter Samba Diba.
    72'
    Skudd utenfor mål, Servette Geneva
    76'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Zürich fordi Teruki Hara får behandling for en skade på banen.
    77'
    Inn: Dion Kacuri
    Ut: Tsiy William Ndenge
    Grasshopper bytter ut Tsiy William Ndenge med Dion Kacuri. Dette er det tredje byttet som Giorgio Contini gjør i dagens kamp.
    78'
    Grasshopper slipper å klare seg uten Teruki Hara som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Inn: Florian Hoxha
    Ut: Teruki Hara
    Bytte for Grasshopper. Florian Hoxha kommer inn for Teruki Hara på Letzigrund.
    79'
    Grasshopper Club Zurich 2 - 3 Servette Geneva
    Miroslav Stevanovic dundrer ballen i mål og Servette Geneva tar ledelsen 2-3 på Letzigrund.
    82'
    Inn: Nicolas Vouilloz
    Ut: Steve Rouiller
    Servette Geneva bytter ut Steve Rouiller med Nicolas Vouilloz. Dette er det fjerde byttet som Alain Geiger gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Hussayn Touati
    Ut: Patrick Pflucke
    Bytte for Servette Geneva. Hussayn Touati kommer inn for Patrick Pflucke på Letzigrund.
    84'
    85'
    85'
    Servette Geneva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Ronny Rodelin
    Servette Geneva angriper. Ronny Rodelin får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.