Pituca90'+2
Diego Souza90'+10 (Str.)
1-1
    Dagens kamp på Arena do Gremio i Porto Alegre er i gang.
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    1'
    Diogo Barbosa (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena do Gremio.
    1'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS slipper å klare seg uten Diogo Barbosa som kommer tilbake på banen igjen.
    3'
    Frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på halvdelen til Santos FC SP.
    3'
    I Porto Alegre slår Cesar Pinares en corner fra venstre.
    4'
    Kannemann
    I Porto Alegre header Kannemann (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) mot mål, men ballen går utenfor.
    4'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Gult kort til Grêmio
    Matheus Henrique
    Matheus Henrique (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) får et gult kort av dommer Juan Gabriel Benitez.
    6'
    Frispark Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    8'
    Frispark for Santos FC SP på egen banehalvdel.
    9'
    Maicon
    Maicon (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena do Gremio.
    9'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    16'
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til Santos FC SP.
    17'
    Lucas Braga
    Sjanse i Porto Alegre! Lucas Braga (Santos FC SP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Grêmio, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    22'
    Juan Gabriel Benitez tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Cesar Pinares sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Santos FC SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    28'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Gult kort til Santos FC SP
    Luan Peres
    Luan Peres (Santos FC SP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    30'
    Jobson (Santos FC SP) løfter inn en corner fra venstre på Arena do Gremio.
    33'
    Mål for Santos FC SP!
    Grêmio 0 - 1 Santos FC SP
    Mål: Kaio Jorge
    Målgivende: Felipe Jonatan
    Mål! Kaio Jorge gir Santos FC SP ledelsen 0-1 i Porto Alegre. Det er en fin assist fra Felipe Jonatan.
    36'
    Frispark for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    38'
    Jobson
    Dommer Juan Gabriel Benitez viser Jobson (Santos FC SP) det gule kortet.
    38'
    Frispark til Santos FC SP på halvdelen til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    39'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Cesar Pinares (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) vrir seg av smerte i gresset.
    40'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    41'
    Ikke rødt kort likevel
    42'
    42'
    Diego Pituca
    Dommer Juan Gabriel Benitez gir Diego Pituca (Santos FC SP) et gult kort.
    42'
    Cesar Pinares er tilbake på banen igjen.
    43'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS fosser fremover, men Juan Gabriel Benitez blåser for offside på Arena do Gremio.
    45'
    Jobson
    Målsjanse! Jobson (Santos FC SP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+2
    Cesar Pinares (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) slår en corner fra venstre side på Arena do Gremio.
    45'+3
    Juan Gabriel Benitez signaliserer et frispark til Santos FC SP på egen banehalvdel.
    45'+3
    Diogo Barbosa
    Diogo Barbosa (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) pådrar seg et gult kort.
    45'+4
    Spillerbytte - Grêmio
    Inn: David Braz
    Ut: Kannemann
    Kannemann (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) erstattes av David Braz.
    46'
    Frispark Santos FC SP.
    46'
    Marinho
    Marinho (Santos FC SP) kommer seg fri på Arena do Gremio, men avslutningen går utenfor.
    47'
    Kaio Jorge
    Santos FC SP angriper i Porto Alegre. Kaio Jorge avslutter på mål, men greier ikke å score.
    48'
    48'
    Jobson
    Santos FC SP angriper i Porto Alegre. Jobson fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Jobson
    Jobson (Santos FC SP) avanserer forover på Arena do Gremio. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    52'
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper, men avslutningen til Matheus Henrique går utenfor.
    52'
    53'
    Vanderlei ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Spillet på Arena do Gremio er stoppet midlertidig fordi Marinho ligger nede.
    54'
    Vanderlei er på beina igjen og fortsetter kampen på Arena do Gremio.
    56'
    Marinho kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena do Gremio.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Santos FC SP
    Inn: Alison
    Ut: Jobson
    Santos FC SP gjør sitt første bytte. Jobson erstattes av Alison.
    59'
    59'
    59'
    Cesar Pinares (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) løfter inn en corner fra høyre på Arena do Gremio.
    61'
    David Braz
    David Braz (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) header utenfor.
    61'
    63'
    64'
    Kan Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    Inn: Aldemir dos Santos Ferreira
    Ut: Luiz Fernando
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS. Inn kommer Aldemir dos Santos Ferreira, mens Luiz Fernando tar plass på benken.
    66'
    Inn: Darlan Mendes
    Ut: Maicon
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS bytter ut Maicon med Darlan Mendes.
    66'
    David Braz
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper. David Braz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    66'
    Santos FC SP, prøver et skudd, men det reddes
    66'
    67'
    Diego Souza
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS avanserer forover på Arena do Gremio og Diego Souza kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Santos FC SP.
    67'
    67'
    Lucas Braga
    Santos FC SP fosser forover og Lucas Braga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Kaio Jorge
    Kaio Jorge (Santos FC SP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    71'
    73'
    74'
    Darlan Mendes
    Målsjanse til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS! Darlan Mendes treffer mål, men keeper redder.
    75'
    75'
    Dommer Juan Gabriel Benitez venter med å sette i gang spillet fordi Kaio Jorge ligger nede.
    77'
    Inn: Madson
    Ut: Kaio Jorge
    Bytte for Santos FC SP. Madson kommer inn for Kaio Jorge på Arena do Gremio.
    77'
    Tilbake fra skade: Santos FC SP
    78'
    Inn: Everton
    Ut: Cesar Pinares
    Renato Gaucho gjør dagens fjerde bytte i Porto Alegre, når han tar ut Cesar Pinares og setter inn Everton.
    78'
    83'
    Sandry
    Dommeren gir Sandry (Santos FC SP) et gult kort.
    83'
    Sandry vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    Inn: Jean Mota
    Ut: Para
    Santos FC SP gjør sitt tredje bytte. Para erstattes av Jean Mota.
    85'
    Inn: Vinicius Lourenco
    Ut: Sandry
    Santos FC SP bytter ut Sandry med Vinicius Lourenco. Dette er det femte byttet som Cuca gjør i dagens kamp.
    85'
    Inn: Bruno Marques
    Ut: Marinho
    Cuca (Santos FC SP) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Bruno Marques erstatter Marinho.
    86'
    86'
    Juan Gabriel Benitez tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Everton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    89'
    Inn: Diego Churín
    Ut: Victor Ferraz
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS bytter ut Victor Ferraz med Diego Churin. Dette er det femte byttet som Renato Gaucho gjør i dagens kamp.
    89'
    Det blir farlig! Frispark for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS er nær straffområde.
    90'
    Jean Mota
    Santos FC SP angriper på Arena do Gremio, men Jean Mota header utenfor.
    90'+1
    90'+1
    Andre gule kort til Santos FC SP
    Diego Pituca (Santos FC SP) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    90'+2
    I Porto Alegre slår Everton en corner fra høyre.
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    Everton (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) løfter inn en corner fra høyre på Arena do Gremio.
    90'+5
    VAR sjekker om det er straffe til Grêmio
    90'+6
    Dommeren dømmer straffe til Grêmio
    90'+10
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS...
    90'+10
    Grêmio scorer på straffe!
    Grêmio 1 - 1 Santos FC SP
    Mål: Diego Souza
    Diego Souza utligner til 1-1 for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS etter et velplassert straffespark på Arena do Gremio.