Dagens dommer, Fernando Rapallini, blåser i gang kampen.
    Frispark for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    America de Cali fosser fremover, men Fernando Rapallini blåser for offside på Arena do Gremio.
    4'
    Frispark til America de Cali på halvdelen til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    4'
    Gult kort til Grêmio
    Maicon
    Dommer Fernando Rapallini viser Maicon (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) det gule kortet.
    4'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på egen banehalvdel.
    7'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til America de Cali på egen banehalvdel.
    8'
    9'
    I Porto Alegre har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    9'
    12'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    13'
    Gult kort til America de Cali
    Juan Pablo Segovia
    Juan Pablo Segovia (America de Cali) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    13'
    Frispark Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.
    14'
    Cristian Arrieta
    Cristian Arrieta (America de Cali) får et gult kort av dommer Fernando Rapallini.
    14'
    Luis Orejuela
    Luis Orejuela (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) kommer seg fri på Arena do Gremio, men avslutningen går utenfor.
    15'
    18'
    18'
    Carlos Sierra (America de Cali) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Arena do Gremio.
    22'
    America de Cali slipper å klare seg uten Carlos Sierra som kommer tilbake på banen i Porto Alegre.
    24'
    Kan Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Lucas Silva
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper i Porto Alegre. Lucas Silva fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    27'
    Lucas Silva
    Målsjanse! Lucas Silva (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    America de Cali tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Cristian Arrieta (America de Cali) fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til America de Cali.
    32'
    Kannemann
    Dommer Fernando Rapallini gir Kannemann (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) et gult kort.
    32'
    Rafael Andres Carrascal Avilez
    America de Cali avanserer forover i Porto Alegre. Rafael Carrascal avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    Robinho (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) slår en corner fra venstre side på Arena do Gremio.
    36'
    Duvan Vergara
    Målsjanse på Arena do Gremio! Duvan Vergara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Grêmio, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Frispark til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS på halvdelen til America de Cali.
    40'
    Sjanse! America de Cali avanserer forover, men Rafael Carrascal avslutter utenfor.
    41'
    Frispark America de Cali.
    42'
    Lucas Silva
    Dommeren gir Lucas Silva (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) et gult kort.
    42'
    America de Cali angriper, men blir avblåst for offside.
    45'+1
    Frispark for America de Cali på egen banehalvdel.
    45'+2
    Spillerbytte - Grêmio
    Inn: Luiz Fernando
    Ut: Luis Orejuela
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS bytter ut Luis Orejuela med Luiz Fernando.
    46'
    Inn: Isaque
    Ut: Lucas Silva
    Renato Gaucho (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) gjør sitt andre bytte for dagen. Isaque erstatter Lucas Silva.
    46'
    46'
    Luiz Fernando
    Luiz Fernando (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) kommer til en målsjanse på Arena do Gremio, men klarer ikke å score.
    46'
    Fernando Rapallini tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS en corner. Robinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    48'
    48'
    Robinho
    Robinho (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) kommer til en målsjanse på Arena do Gremio, men klarer ikke å score.
    49'
    50'
    51'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS...
    52'
    Fernando Rapallini tildeler Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS et straffespark på Arena do Gremio. Robinho går fram ...og bommer!
    53'
    Robinho
    Sjanse til Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS! Robinho er nær ved å score, men keeper redder.
    53'
    America de Cali, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Grêmio scorer selvmål!
    Grêmio 0 - 1 America de Cali
    Mål: Kannemann
    Selvmål! En sønderknust Kannemann kan bli kampens syndebukk på Arena do Gremio etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    53'
    America de Cali angriper. Duvan Vergara får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    57'
    Luis Alejandro Paz ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    57'
    59'
    Luis Alejandro Paz kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Arena do Gremio.
    60'
    61'
    63'
    Spillerbytte - America de Cali
    Inn: Jhon Arias
    Ut: Juan Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for America de Cali. Inn kommer Jhon Arias, mens Juan Perez tar plass på benken.
    64'
    Duvan Vergara vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    66'
    Duvan Vergara er tilbake på banen igjen.
    67'
    67'
    Inn: Everton
    Ut: Maicon
    Maicon (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) erstattes av Everton.
    68'
    Inn: Thaciano
    Ut: Robinho
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS gjør sitt fjerde bytte. Robinho erstattes av Thaciano.
    68'
    73'
    Everton
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS angriper på Arena do Gremio, men Everton header utenfor.
    73'
    74'
    Inn: Felipe Jaramillo
    Ut: Carlos Sierra
    Juan Cruz Real gjør dagens andre bytte i Porto Alegre, når han tar ut Carlos Sierra og setter inn Felipe Jaramillo.
    75'
    77'
    Inn: Aldemir dos Santos Ferreira
    Ut: Pepe
    Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS gjør sitt femte bytte. Pepe erstattes av Aldemir dos Santos Ferreira.
    77'
    79'
    Thaciano
    Thaciano (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Duvan Vergara (America de Cali) løfter inn en corner fra venstre på Arena do Gremio.
    82'
    83'
    84'
    Inn: Yesus Cabrera
    Ut: Santiago Moreno
    America de Cali bytter ut Santiago Moreno med Yesus Cabrera.
    85'
    86'
    87'
    89'
    Det blir farlig! Frispark for America de Cali er nær straffområde.
    90'+1
    90'+2
    Andre gule kort til Grêmio
    Kannemann
    Utvisning! Dommer Fernando Rapallini sender Kannemann (Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS) av banen etter to gule kort.
    90'+2
    Yesus Cabrera
    Yesus Cabrera (America de Cali) mottar sitt første gule kort for dagen på Arena do Gremio.
    90'+3
    Dommer Fernando Rapallini venter med å sette i gang spillet fordi Joel Graterol ligger nede.
    90'+4
    America de Cali slipper å klare seg uten Joel Graterol som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+5
    Edwin Velasco
    Edwin Velasco (America de Cali) pådrar seg et gult kort.
    90'+7
    90'+7
    90'+8
    En av America de Calis spillere går i offside.
    90'+8
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS får straffe av Fernando Rapallini på Arena do Gremio.
    90'+9
    Marlon Torres
    Dommer Fernando Rapallini gir Marlon Torres (America de Cali) et gult kort.
    90'+9
    Grêmio scorer på straffe!
    Grêmio 1 - 1 America de Cali
    Mål: Diego Souza
    Diego Souza banker inn et straffespark på Arena do Gremio og utligner dermed til 1-1 for Gremio FB Porto Alegrense RS RSRS.