Spillet har blitt midlertidig stoppet i Izmir fordi Soner Dikmen får behandling for en skade på banen.
    Burak Seker signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    16'
    Soner Dikmen er tilbake på banen igjen.
    16'
    Halil Akbunar
    Goztepe SK fosser forover og Halil Akbunar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Murat Yildirim
    Murat Yildirim (Genclerbirligi SK) mottar sitt første gule kort for dagen på Gursel Aksel Stadium.
    21'
    Frispark Goztepe SK.
    21'
    Robert Piris Da Motta
    Robert Piris Da Motta (Genclerbirligi SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    Goztepe SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Berkan Emir (Goztepe SK) slår en corner fra høyre side på Gursel Aksel Stadium.
    25'
    Mål for Goztepe Izmir!
    Goztepe Izmir 1 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Peter Zulj
    Målgivende: Berkan Emir
    Mål! Peter Zulj header ballen i mål og gir Goztepe SK ledelsen 1-0 på Gursel Aksel Stadium. Flott spill fra Berkan Emir før målet.
    25'
    Burak Seker signaliserer et frispark til Goztepe SK på egen banehalvdel.
    28'
    28'
    Genclerbirligi SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    29'
    Mattias Johansson
    Målsjanse! Mattias Johansson (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Goztepe SK angriper i Izmir. Halil Akbunar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    37'
    37'
    Burak Seker tildeler Goztepe SK en corner. Berkan Emir sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Peter Zulj
    Peter Zulj (Goztepe SK) kommer til en målsjanse på Gursel Aksel Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    43'
    43'
    Goztepe Izmir 2 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Cherif Ndiaye
    Målgivende: Halil Akbunar
    I Izmir øker Goztepe SK ledelsen til 2-0 takket være et mål av Cherif Ndiaye. Halil Akbunar sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    Goztepe Izmir 3 - 0 Genclerbirligi SK
    Mål: Halil Akbunar
    Mål! Halil Akbunar øker Goztepe SKs ledelse til 3-0 på Gursel Aksel Stadium.
    45'+2
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Mustafa Cecenoglu
    Ut: Diego Angelo
    Mustafa Kaplan (Genclerbirligi SK) gjør sitt første bytte for dagen. Mustafa Cecenoglu erstatter Diego Angelo.
    46'
    Inn: Omurcan Artan
    Ut: Mattias Johansson
    Mustafa Kaplan gjør dagens andre bytte i Izmir, når han tar ut Mattias Johansson og setter inn Omurcan Artan.
    46'
    Inn: Rahmetullah Berisbek
    Ut: Sami Gokhan Altiparmak
    Genclerbirligi SK bytter ut Gokhan Altiparmak med Rahmetullah Berisbek.
    46'
    En av Genclerbirligi SKs spillere blir avblåst for offside.
    46'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    47'
    48'
    Frispark til Goztepe SK på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    49'
    Mustafa Cecenoglu (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Gursel Aksel Stadium.
    50'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    51'
    Berkan Emir
    Goztepe SK avanserer forover i Izmir. Berkan Emir avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Zlatko Tripic
    Goztepe SK angriper, men avslutningen til Zlatko Tripic går utenfor.
    53'
    Peter Zulj
    Peter Zulj (Goztepe SK) kommer seg fri på Gursel Aksel Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    Spillerbytte - Goztepe Izmir
    Inn: Stefano Napoleoni
    Ut: Zlatko Tripic
    Bytte for Goztepe SK. Stefano Napoleoni kommer inn for Zlatko Tripic på Gursel Aksel Stadium.
    60'
    Inn: Kubilay Sonmez
    Ut: Peter Zulj
    Peter Zulj (Goztepe SK) erstattes av Kubilay Sonmez.
    60'
    64'
    Cherif Ndiaye
    I Izmir header Cherif Ndiaye (Goztepe SK) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    Inn: Beykan Simsek
    Ut: Soner Aydogdu
    Goztepe SK bytter ut Soner Aydogdu med Beykan Simsek. Dette er det tredje byttet som Yasin Guleryuz gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Brown Ideye
    Ut: Cherif Ndiaye
    Bytte for Goztepe SK. Brown Ideye kommer inn for Cherif Ndiaye på Gursel Aksel Stadium.
    69'
    Ilker Karakas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    70'
    Goztepe Izmir 4 - 0 Genclerbirligi SK
    Målgivende: Brown Ideye
    Mål! Halil Akbunar gir Goztepe SK en komfortabel 4-0 ledelse. Brown Ideye var nest sist på ballen.
    71'
    Ilker Karakas er tilbake i kampen igjen.
    74'
    Inn: Metehan Mert
    Ut: Ilker Karakas
    Mustafa Kaplan (Genclerbirligi SK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Metehan Mert erstatter Ilker Karakas.
    74'
    Inn: Mustafa Huseyin Seyhan
    Ut: Murat Yildirim
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genclerbirligi SK. Inn kommer Mustafa Huseyin Seyhan, mens Murat Yildirim tar plass på benken.
    76'
    Frispark for Goztepe SK på egen banehalvdel.
    77'
    Metehan Mert
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) prøver å heade ballen i mål på Gursel Aksel Stadium, men mislykkes.
    80'
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    80'
    81'
    Goztepe SK angriper, men blir avblåst for offside.
    81'
    Inn: Batuhan Kirdaroglu
    Ut: Halil Akbunar
    Goztepe SK gjør sitt femte bytte. Halil Akbunar erstattes av Batuhan Kirdaroglu.
    81'
    Genclerbirligi SK fosser fremover, men Burak Seker blåser for offside på Gursel Aksel Stadium.
    87'
    88'
    Soner Dikmen
    Sjanse til Genclerbirligi SK! Soner Dikmen er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    90'+1
    Genclerbirligi SK angriper og Metehan Mert får avsluttet. Headingen treffer ikke Goztepe SK-målet.