Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Izmir slår Emre Kilinc en corner fra venstre.
    5'
    Christian Luyindama
    Christian Luyindama (Galatasaray SK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    5'
    Fırat Aydınus tildeler Galatasaray SK en corner. Emre Kilinc sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    7'
    Emre Kilinc (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Gursel Aksel Stadium.
    7'
    Emre Kilinc (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra venstre på Gursel Aksel Stadium.
    7'
    Emre Kilinc (Galatasaray SK) slår en corner fra høyre side på Gursel Aksel Stadium.
    8'
    Mål for Goztepe Izmir!
    Goztepe Izmir 1 - 0 Galatasaray
    Mål: Fousseni Diabate
    Målgivende: Dzenan Burekovic
    Fousseni Diabate dundrer ballen i mål og Goztepe SK tar ledelsen 1-0 på Gursel Aksel Stadium. Flott spill fra Dzenan Burekovic før målet.
    9'
    Halil Dervisoglu
    Halil Dervisoglu (Galatasaray SK) kommer til en målsjanse på Gursel Aksel Stadium, men klarer ikke å score.
    12'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Goztepe SK på egen banehalvdel.
    15'
    En av Galatasaray SKs spillere blir avblåst for offside.
    15'
    Mål for Galatasaray!
    Goztepe Izmir 1 - 1 Galatasaray
    Mål: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Målgivende: Halil Dervisoglu
    Muhammed Kerem Akturkoglu scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Halil Dervisoglu.
    19'
    21'
    Frispark for Goztepe SK på egen banehalvdel.
    21'
    Frisparket tildelt Galatasaray SK er farlig nær Goztepe SKs målområde.
    24'
    Frispark Galatasaray SK.
    28'
    I Izmir har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Frispark til Goztepe SK på halvdelen til Galatasaray SK.
    31'
    Frispark Goztepe SK.
    32'
    Hjørnespark til Goztepe Izmir
    34'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Goztepe SK.
    36'
    Goztepe Izmir 1 - 2 Galatasaray
    Målgivende: Taylan Antalyali
    Mål! Muhammed Kerem Akturkoglu gir Galatasaray SK en 1-2 ledelse. Taylan Antalyali var nest sist på ballen.
    39'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Galatasaray SK angriper, men blir avblåst for offside.
    42'
    42'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    44'
    Ikke rødt kort likevel
    44'
    Kan Goztepe SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'
    Gult kort til Galatasaray
    Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) får et gult kort av dommer Fırat Aydınus.
    45'
    Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) avanserer forover på Gursel Aksel Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Sofiane Feghouli
    Galatasaray SK fosser forover og Sofiane Feghouli fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    Fırat Aydınus tildeler Galatasaray SK en corner. Sofiane Feghouli sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'+5
    Spillerbytte - Goztepe Izmir
    Inn: Anderson Esiti
    Ut: Cherif Ndiaye
    Cherif Ndiaye (Goztepe SK) erstattes av Anderson Esiti.
    46'
    Soner Aydogdu (Goztepe SK) løfter inn en corner fra venstre på Gursel Aksel Stadium.
    47'
    48'
    Emre Kilinc
    Målsjanse på Gursel Aksel Stadium! Emre Kilinc fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    49'
    Fırat Aydınus signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    49'
    Soner Aydogdu
    Sjanse! Goztepe SK avanserer forover, men Soner Aydogdu avslutter utenfor.
    53'
    Galatasaray SK angriper, men avslutningen til Sofiane Feghouli går utenfor.
    57'
    I Izmir slår Soner Aydogdu en corner fra venstre.
    58'
    59'
    Goztepe SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Galatasaray SK får straffe!
    64'
    Galatasaray scorer på straffe!
    Goztepe Izmir 1 - 3 Galatasaray
    Muhammed Kerem Akturkoglu scorer på straffe og Galatasaray SK øker ledelsen til 1-3.
    64'
    Inn: Zlatko Tripic
    Ut: Fousseni Diabate
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Goztepe SK. Inn kommer Zlatko Tripic, mens Fousseni Diabate tar plass på benken.
    66'
    Inn: Murat Paluli
    Ut: Lamine Gassama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Goztepe SK. Inn kommer Murat Paluli, mens Lamine Gassama tar plass på benken.
    66'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Ogulcan Caglayan
    Ut: Halil Dervisoglu
    Galatasaray SK gjør sitt første bytte. Halil Dervisoglu erstattes av Ogulcan Caglayan.
    67'
    Inn: Henry Onyekuru
    Ut: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK bytter ut Muhammed Kerem Akturkoglu med Henry Onyekuru.
    68'
    Henry Onyekuru
    Målsjanse! Henry Onyekuru (Galatasaray SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    71'
    Gult kort til Goztepe Izmir
    Obinna Nwobodo
    Dommer Fırat Aydınus gir Obinna Nwobodo (Goztepe SK) et gult kort.
    71'
    Skade: Galatasaray
    72'
    Inn: Peter Zulj
    Ut: Soner Aydogdu
    Goztepe SK bytter ut Soner Aydogdu med Peter Zulj.
    72'
    Tilbake fra skade: Galatasaray
    73'
    74'
    Inn: Oghenekaro Etebo
    Ut: Taylan Antalyali
    Fatih Terim (Galatasaray SK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Oghenekaro Etebo erstatter Taylan Antalyali.
    74'
    Goztepe SK avanserer forover i Izmir. Obinna Nwobodo avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    81'
    Inn: Brown Ideye
    Ut: Adis Jahovic
    Goztepe SK gjør sitt femte bytte. Adis Jahovic erstattes av Brown Ideye.
    81'
    Inn: Omer Bayram
    Ut: Sofiane Feghouli
    Fatih Terim gjør dagens fjerde bytte i Izmir, når han tar ut Sofiane Feghouli og setter inn Omer Bayram.
    83'
    Inn: Arda Turan
    Ut: Emre Kilinc
    Bytte for Galatasaray SK. Arda Turan kommer inn for Emre Kilinc på Gursel Aksel Stadium.
    83'
    Ogulcan Caglayan
    Galatasaray SK angriper i Izmir. Ogulcan Caglayan fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    En av Galatasaray SKs spillere går i offside.
    83'
    Goztepe SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    85'
    86'
    Peter Zulj
    Peter Zulj (Goztepe SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Fırat Aydınus tildeler Galatasaray SK en corner. Omer Bayram sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.