Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    RKC Waalwijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Det blir farlig! Frispark for RKC Waalwijk er nær straffområde.
    13'
    I Deventer slår Jakob Breum en corner fra venstre.
    15'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til RKC Waalwijk på egen banehalvdel.
    19'
    Denilho Cleonise
    Sjanse i Deventer! Denilho Cleonise (RKC Waalwijk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    21'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    22'
    22'
    Finn Stokkers
    Go Ahead Eagles fosser forover og Finn Stokkers fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    RKC Waalwijk, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    29'
    Joris Kramer
    Sjanse til Go Ahead Eagles! Joris Kramer er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Frispark til Go Ahead Eagles på halvdelen til RKC Waalwijk.
    32'
    Go Ahead Eagles angriper. Finn Stokkers får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Jakob Breum
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer. Jakob Breum avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    36'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Bas Kuipers
    Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) kommer seg fri på De Adelaarshorst, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Paulus Van Boekel signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    38'
    Chris Lokesa
    Målsjanse til RKC Waalwijk! Chris Lokesa treffer mål, men keeper redder.
    40'
    40'
    40'
    Kan Go Ahead Eagles utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    41'
    Gult kort til RKC Waalwijk
    Julian Lelieveld
    Dommeren gir Julian Lelieveld (RKC Waalwijk) et gult kort.
    41'
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer. Finn Stokkers fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    RKC Waalwijk fosser forover og Denilho Cleonise fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Bas Kuipers
    Målsjanse på De Adelaarshorst! Bas Kuipers fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    44'
    44'
    45'
    Spillerbytte - RKC Waalwijk
    Inn: Jurien Gaari
    Ut: Julian Lelieveld
    RKC Waalwijk gjør sitt første bytte. Julian Lelieveld erstattes av Jurien Gaari.
    46'
    46'
    50'
    Yassin Oukili
    Sjanse! RKC Waalwijk avanserer forover, men Yassin Oukili avslutter utenfor.
    51'
    Målsjanse! Denilho Cleonise (RKC Waalwijk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    54'
    56'
    Go Ahead Eagles avanserer forover i Deventer. Finn Stokkers avslutter, men treffer ikke mål.
    58'
    Jurien Gaari
    RKC Waalwijk angriper. Jurien Gaari får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    60'
    61'
    Mål for Go Ahead Eagles!
    Go Ahead Eagles 1 - 0 RKC Waalwijk
    Mål: Jakob Breum
    Målgivende: Soren Tengstedt
    Mål! Jakob Breum gir Go Ahead Eagles en 1-0 ledelse. Soren Tengstedt var nest sist på ballen.
    61'
    Målet til Go Ahead Eagles sjekkes av VAR
    62'
    Målet til Go Ahead Eagles blir stående
    63'
    Go Ahead Eagles angriper, men Paulus Van Boekel blåser for offside.
    63'
    65'
    65'
    Chris Lokesa (RKC Waalwijk) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    65'
    65'
    David Min
    David Min (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men klarer ikke å score.
    65'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Thibo Baeten
    Ut: Soren Tengstedt
    Go Ahead Eagles bytter ut Soren Tengstedt med Thibo Baeten. Dette er det første byttet som Rene Hake gjør i dagens kamp.
    67'
    Inn: Oliver Edvardsen
    Ut: Jakob Breum
    Jakob Breum (Go Ahead Eagles) erstattes av Oliver.
    68'
    Frispark RKC Waalwijk.
    69'
    71'
    Dommer Paulus Van Boekel venter med å sette i gang spillet fordi Luca Everink ligger nede.
    71'
    Inn: Pim Saathof
    Ut: Luca Everink
    Go Ahead Eagles bytter ut Luca Everink som ikke ser ut til å kunne fortsette. Rene Hake blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Pim Saathof.
    73'
    Inn: Michiel Kramer
    Ut: Reuven Niemeijer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RKC Waalwijk. Inn kommer Michiel Kramer, mens Reuven Niemeijer tar plass på benken.
    74'
    Inn: Filip Stevanovic
    Ut: Denilho Cleonise
    RKC Waalwijk bytter ut Denilho Cleonise med Filip Stevanovic.
    75'
    Inn: Zakaria Bakkali
    Ut: Chris Lokesa
    RKC Waalwijk bytter ut Chris Lokesa med Zakaria Bakkali.
    75'
    75'
    77'
    David Min
    David Min (RKC Waalwijk) kommer til avslutning på De Adelaarshorst, men headingen blir reddet.
    77'
    77'
    79'
    Finn Stokkers ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    80'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Finn Stokkers er tilbake i kampen igjen.
    81'
    82'
    Inn: Dean James
    Ut: Finn Stokkers
    Dean James (Go Ahead Eagles) erstatter Finn Stokkers som muligens er skadet.
    82'
    85'
    Inn: Ilias Takidine
    Ut: Aaron Meijers
    Hendrikus Fraser gjør dagens femte bytte i Deventer, når han tar ut Aaron Meijers og setter inn Ilias Takidine.
    86'
    Go Ahead Eagles må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra RKC Waalwijk.
    87'
    Filip Stevanovic
    Filip Stevanovic (RKC Waalwijk) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men klarer ikke å score.
    88'
    Thibo Baeten
    Go Ahead Eagles angriper, men avslutningen til Thibo Baeten går utenfor.
    90'+1
    90'+2
    90'+3
    Thibo Baeten (Go Ahead Eagles) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.