0-1
Dest10'
    Malik Tillman
    Sjanse i Deventer! Malik Tillman (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    3'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Luuk De Jong
    PSV Eindhoven angriper. Luuk De Jong får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    4'
    4'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Mål for PSV Eindhoven!
    Go Ahead Eagles 0 - 1 PSV Eindhoven
    Mål: Sergino Dest
    Målgivende: Olivier Boscagli
    Mål! Sergino Dest gir PSV Eindhoven ledelsen 0-1 i Deventer. Olivier Boscagli var nest sist på ballen.
    10'
    Skudd på mål, PSV Eindhoven
    15'
    15'
    Malik Tillman (PSV Eindhoven) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    16'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) slår en corner fra høyre side på De Adelaarshorst.
    16'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) løfter inn en corner fra høyre på De Adelaarshorst.
    16'
    PSV Eindhoven angriper på De Adelaarshorst, men Luuk De Jong header utenfor.
    17'
    Hirving Lozano
    Målsjanse på De Adelaarshorst! Hirving Lozano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    17'
    17'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    19'
    En av Go Ahead Eagless spillere går i offside.
    20'
    Danny Makkelie tildeler PSV Eindhoven en corner. Hirving Lozano sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Mauro Junior
    Sjanse til PSV Eindhoven! Mauro Junior er nær ved å score, men keeper redder.
    21'
    21'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Gult kort til PSV Eindhoven
    Armando Obispo
    Dommer Danny Makkelie viser Armando Obispo (PSV Eindhoven) det gule kortet.
    22'
    PSV Eindhoven fosser forover og Malik Tillman fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    24'
    24'
    I Deventer slår Hirving Lozano en corner fra høyre.
    25'
    Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer. Oliver avslutter på mål, men greier ikke å score.
    26'
    PSV Eindhoven, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    Victor Edvardsen
    Sjanse! Go Ahead Eagles avanserer forover, men Victor Edvardsen avslutter utenfor.
    26'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) slår en corner fra venstre side på De Adelaarshorst.
    28'
    I Deventer slår Hirving Lozano en corner fra venstre.
    28'
    Frispark til PSV Eindhoven på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    33'
    Luuk De Jong (PSV Eindhoven) header mot mål, men ballen går utenfor.
    35'
    38'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    46'
    Jakob Breum (Go Ahead Eagles) løfter inn en corner fra venstre på De Adelaarshorst.
    48'
    Danny Makkelie tildeler Go Ahead Eagles en corner. Jakob Breum sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Oliver (Go Ahead Eagles) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men klarer ikke å score.
    52'
    53'
    53'
    PSV Eindhoven avanserer forover i Deventer. Luuk De Jong avslutter, men treffer ikke mål.
    53'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt bortelag.
    55'
    61'
    Skudd utenfor mål, PSV Eindhoven
    65'
    Spillerbytte - PSV Eindhoven
    Inn: Johan Bakayoko
    Ut: Malik Tillman
    PSV Eindhoven bytter ut Malik Tillman med Johan Bakayoko. Dette er det første byttet som Peter Sylvester Bosz gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Isaac Babadi
    Ut: Guus Til
    Bytte for PSV Eindhoven. Isaac Babadi kommer inn for Guus Til på De Adelaarshorst.
    66'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Enric Llansana
    Ut: Evert Linthorst
    Go Ahead Eagles bytter ut Evert Linthorst med Enric Llansana.
    66'
    Inn: Thibo Baeten
    Ut: Victor Edvardsen
    Rene Hake gjør dagens andre bytte i Deventer, når han tar ut Victor Edvardsen og setter inn Thibo Baeten.
    66'
    Skudd på mål, Go Ahead Eagles
    68'
    68'
    Jakob Breum (Go Ahead Eagles) løfter inn en corner fra høyre på De Adelaarshorst.
    70'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    72'
    Sergino Dest
    Sjanse i Deventer! Sergino Dest (PSV Eindhoven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    74'
    75'
    Enric Llansana
    Enric Llansana (Go Ahead Eagles) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    76'
    Danny Makkelie tildeler Go Ahead Eagles en corner. Jakob Breum sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Gerrit Nauber
    Målsjanse! Gerrit Nauber (Go Ahead Eagles) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    79'
    Inn: Soren Tengstedt
    Ut: Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles gjør sitt tredje bytte. Oliver erstattes av Soren Tengstedt.
    79'
    Inn: Luca Everink
    Ut: Mats Deijl
    Mats Deijl (Go Ahead Eagles) erstattes av Luca Everink.
    79'
    Thibo Baeten
    Sjanse i Deventer! Thibo Baeten (Go Ahead Eagles) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    80'
    80'
    Hirving Lozano (PSV Eindhoven) kommer seg fri på De Adelaarshorst, men avslutningen går utenfor.
    81'
    82'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til PSV Eindhoven på egen banehalvdel.
    83'
    PSV Eindhoven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Ricardo Pepi
    Ut: Luuk De Jong
    Peter Sylvester Bosz (PSV Eindhoven) gjør sitt tredje bytte for dagen. Ricardo Pepi erstatter Luuk De Jong.
    84'
    Sergino Dest (PSV Eindhoven) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    87'
    87'
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Xander Blomme
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Go Ahead Eagles. Inn kommer Finn Stokkers, mens Xander Blomme tar plass på benken.
    87'
    Johan Bakayoko
    PSV Eindhoven angriper, men avslutningen til Johan Bakayoko går utenfor.
    88'
    88'
    Andre gule kort til PSV Eindhoven
    Armando Obispo får sitt andre gule kort og PSV Eindhoven må klare seg uten han resten av kampen.
    89'
    90'
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer, men blir avblåst for offside.
    90'
    Inn: Armel Bella-Kotchap
    Ut: Hirving Lozano
    Peter Sylvester Bosz gjør dagens fjerde bytte i Deventer, når han tar ut Hirving Lozano og setter inn Armel Bella-Kotchap.
    90'+1
    Willum Thor Willumsson
    Målsjanse på De Adelaarshorst! Willum Thor Willumsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.