2-2
    NEC Nijmegen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Victor Edvardsen
    Målsjanse på De Adelaarshorst! Victor Edvardsen fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    4'
    NEC Nijmegen, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    I Deventer slår Magnus Mattsson en corner fra høyre.
    9'
    Ingmar Oostrom tildeler NEC Nijmegen en corner. Sontje Hansen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    12'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til NEC Nijmegen.
    15'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    18'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    23'
    En av Go Ahead Eagless spillere går i offside.
    24'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Evert Linthorst ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Tilbake fra skade: Go Ahead Eagles
    29'
    Hjørnespark til NEC Nijmegen
    31'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Xander Blomme
    Ut: Evert Linthorst
    Rene Hake gjør dagens første bytte i Deventer, når han tar ut Evert Linthorst og setter inn Xander Blomme.
    33'
    Gult kort til NEC Nijmegen
    Calvin Verdonk
    Calvin Verdonk (NEC Nijmegen) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    34'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til NEC Nijmegen på egen banehalvdel.
    35'
    Bram Nuytinck ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    36'
    Bram Nuytinck kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på De Adelaarshorst.
    39'
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Joris Kramer
    Dommer Ingmar Oostrom viser Joris Kramer (Go Ahead Eagles) det gule kortet.
    42'
    Frispark NEC Nijmegen.
    42'
    Frispark til NEC Nijmegen på halvdelen til Go Ahead Eagles.
    43'
    Magnus Mattsson
    Magnus Mattsson (NEC Nijmegen) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Bart Van Rooij
    Dommer Ingmar Oostrom gir Bart Van Rooij (NEC Nijmegen) et gult kort.
    45'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'
    En av Go Ahead Eagless spillere blir avblåst for offside på De Adelaarshorst.
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe til NEC Nijmegen
    45'+4
    Dommeren dømmer straffe til NEC Nijmegen
    45'+5
    Straffe til NEC Nijmegen
    45'+5
    NEC Nijmegen scorer på straffe!
    Go Ahead Eagles 0 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Magnus Mattsson
    NEC Nijmegen går opp i en 0-1 ledelse etter at Magnus Mattsson setter straffesparket sikkert i mål på De Adelaarshorst.
    45'+6
    Bas Kuipers
    Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) får et gult kort av dommer Ingmar Oostrom.
    45'+7
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    45'+8
    47'
    Bram Nuytinck
    NEC Nijmegen angriper. Bram Nuytinck får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Oliver (Go Ahead Eagles) løfter inn en corner fra venstre på De Adelaarshorst.
    50'
    Skudd utenfor mål, Go Ahead Eagles
    50'
    56'
    56'
    Xander Blomme
    Go Ahead Eagles avanserer forover i Deventer. Xander Blomme avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Det blir farlig! Frispark for Go Ahead Eagles er nær straffområde.
    59'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    60'
    61'
    Philippe Sandler
    Philippe Sandler (NEC Nijmegen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Inn: Thibo Baeten
    Ut: Gerrit Nauber
    Go Ahead Eagles gjør sitt andre bytte. Gerrit Nauber erstattes av Thibo Baeten.
    64'
    Ingmar Oostrom signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles like utenfor NEC Nijmegen-området.
    65'
    Mats Deijl
    Go Ahead Eagles angriper, men avslutningen til Mats Deijl går utenfor.
    66'
    Frisparket tildelt Go Ahead Eagles er farlig nær NEC Nijmegens målområde.
    67'
    68'
    Spillerbytte - NEC Nijmegen
    Inn: Tjaronn Chery
    Ut: Sontje Hansen
    NEC Nijmegen bytter ut Sontje Hansen med Tjaronn Chery. Dette er det første byttet som Rogier Meijer gjør i dagens kamp.
    70'
    Victor Edvardsen (Go Ahead Eagles) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men klarer ikke å score.
    71'
    Mål for Go Ahead Eagles!
    Go Ahead Eagles 1 - 1 NEC Nijmegen
    Mål: Bas Kuipers
    Bas Kuipers (Go Ahead Eagles) header ballen i mål og utligner til 1-1 på De Adelaarshorst.
    74'
    Målsjanse! Xander Blomme (Go Ahead Eagles) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer. Victor Edvardsen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    79'
    79'
    Enric Llansana (Go Ahead Eagles) løfter inn en corner fra venstre på De Adelaarshorst.
    79'
    Sjanse i Deventer! Joris Kramer (Go Ahead Eagles) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    79'
    79'
    Jasper Cillessen
    Jasper Cillessen (NEC Nijmegen) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    80'
    I Deventer slår Victor Edvardsen en corner fra høyre.
    80'
    Enric Llansana
    80'
    81'
    Inn: Jakob Breum
    Ut: Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles bytter ut Oliver med Jakob Breum.
    82'
    Mål for NEC Nijmegen!
    Go Ahead Eagles 1 - 2 NEC Nijmegen
    Mål: Tjaronn Chery
    I Deventer tar NEC Nijmegen ledelsen 1-2 etter et mål av Tjaronn Chery.
    83'
    Joris Kramer (Go Ahead Eagles) slår en corner fra venstre side på De Adelaarshorst.
    85'
    85'
    VAR sjekker om det er straffe til Go Ahead Eagles
    86'
    Go Ahead Eagles scorer på straffe!
    Go Ahead Eagles 2 - 2 NEC Nijmegen
    Mål: Victor Edvardsen
    Mål! Go Ahead Eagles får et straffespark i Deventer. Victor Edvardsen tar vare på sjansen og utligner til 2-2.
    87'
    Dommeren dømmer straffe til Go Ahead Eagles
    87'
    Straffe til Go Ahead Eagles
    88'
    Inn: Sylla Sow
    Ut: Enric Llansana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Go Ahead Eagles. Inn kommer Sylla Sow, mens Enric Llansana tar plass på benken.
    88'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Deventer fordi Magnus Mattsson får behandling for en skade på banen.
    90'
    Magnus Mattsson ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Deventer.