4'
    Kan Go Ahead Eagles utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    9'
    Soren Tengstedt
    Målsjanse på De Adelaarshorst! Soren Tengstedt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Almere City FC, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Mål for Go Ahead Eagles!
    Go Ahead Eagles 1 - 0 Almere City FC
    Mål: Oliver Edvardsen
    Oliver setter ballen i nettet og Go Ahead Eagles leder nå 1-0.
    11'
    Hjørnespark til Go Ahead Eagles
    18'
    Bobby Adekanye
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer. Bobby Adekanye fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Hjørnespark til Almere City FC
    20'
    21'
    Skudd utenfor mål, Almere City FC
    21'
    22'
    Mål for Almere City FC!
    Go Ahead Eagles 1 - 1 Almere City FC
    Mål: Thomas Robinet
    Målgivende: Hamdi Akujobi
    Mål! Almere City FC utligner til 1-1 etter en heading av Thomas Robinet i Deventer. Hamdi Akujobi var nest sist på ballen.
    23'
    Alvaro Pena
    Målsjanse til Almere City FC! Alvaro Pena treffer mål, men keeper redder.
    25'
    Go Ahead Eagles, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Jamal Amofa vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    27'
    Jamal Amofa er tilbake i kampen igjen.
    28'
    Joey Jacobs
    Sjanse i Deventer! Joey Jacobs (Almere City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    Sherel Floranus
    Sherel Floranus (Almere City FC) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men klarer ikke å score.
    33'
    Go Ahead Eagles angriper i Deventer, men blir avblåst for offside.
    34'
    Alvaro Pena
    Almere City FC avanserer forover i Deventer. Alvaro Pena avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    36'
    En av Go Ahead Eagless spillere blir avblåst for offside på De Adelaarshorst.
    37'
    39'
    Thomas Robinet
    Thomas Robinet (Almere City FC) kommer til en målsjanse på De Adelaarshorst, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark for Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    41'
    Adi Nalic
    Adi Nalic (Almere City FC) kommer seg fri på De Adelaarshorst, men avslutningen går utenfor.
    42'
    I Deventer har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Go Ahead Eagles tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles på egen banehalvdel.
    44'
    Frispark Almere City FC.
    45'
    Gult kort til Almere City FC
    Dommer Bas Nijhuis gir Sherel Floranus (Almere City FC) et gult kort.
    45'+1
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles.
    45'+1
    Gult kort til Go Ahead Eagles
    Bobby Adekanye fra Go Ahead Eagles har fått et gult kort i pausen.
    46'
    Almere City FC angriper i Deventer. Thomas Robinet fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    48'
    48'
    51'
    Peer Koopmeiners (Almere City FC) slår en corner fra høyre side på De Adelaarshorst.
    51'
    Almere City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    52'
    Frispark til Go Ahead Eagles på halvdelen til Almere City FC.
    52'
    Thibo Baeten
    Sjanse! Go Ahead Eagles avanserer forover, men Thibo Baeten avslutter utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Almere City FC
    Inn: Rajiv Van La Parra
    Ut: Adi Nalic
    Alex Pastoor (Almere City FC) gjør sitt første bytte for dagen. Rajiv Van La Parra erstatter Adi Nalic.
    60'
    Inn: Stije Resink
    Ut: Alvaro Pena
    Alex Pastoor gjør dagens andre bytte i Deventer, når han tar ut Alvaro Pena og setter inn Stije Resink.
    60'
    63'
    Frispark Go Ahead Eagles.
    63'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Almere City FC på egen banehalvdel.
    64'
    Frispark for Almere City FC på egen banehalvdel.
    65'
    Spillerbytte - Go Ahead Eagles
    Inn: Jakob Breum
    Ut: Soren Tengstedt
    Go Ahead Eagles gjør sitt første bytte. Soren Tengstedt erstattes av Jakob Breum.
    66'
    Inn: Finn Stokkers
    Ut: Thibo Baeten
    Go Ahead Eagles bytter ut Thibo Baeten med Finn Stokkers.
    66'
    Skudd på mål, Almere City FC
    68'
    68'
    69'
    Yoann Cathline
    Almere City FC fosser forover og Yoann Cathline fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    71'
    Willum Thor Willumsson
    Go Ahead Eagles avanserer forover på De Adelaarshorst og Willum Thor Willumsson kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Almere City FC.
    72'
    72'
    Jakob Breum
    Jakob Breum (Go Ahead Eagles) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    73'
    Almere City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    74'
    VAR sjekker om det er straffe til Go Ahead Eagles
    74'
    Ingen straffe til Go Ahead Eagles
    77'
    Inn: Milan Corryn
    Ut: Sherel Floranus
    Bytte for Almere City FC. Milan Corryn kommer inn for Sherel Floranus på De Adelaarshorst.
    78'
    79'
    79'
    80'
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Go Ahead Eagles like utenfor Almere City FC-området.
    80'
    Finn Stokkers
    Finn Stokkers (Go Ahead Eagles) avanserer forover på De Adelaarshorst. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    81'
    81'
    Oliver Edvardsen
    Go Ahead Eagles avanserer forover i Deventer. Oliver avslutter, men treffer ikke mål.