Aurelio90'+1
    Tidjany Chabrol
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    2'
    GD Chaves, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    4'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    6'
    Joao Correia
    Sjanse! Chaves avanserer forover, men Joao Correia avslutter utenfor.
    9'
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barcelos fordi Dario Essugo får behandling for en skade på banen.
    13'
    15'
    Chaves slipper å klare seg uten Dario Essugo som kommer tilbake på banen i Barcelos.
    15'
    I Barcelos slår Maxime Dominguez en corner fra høyre.
    16'
    Maxime Dominguez
    Gil Vicente Barcelos angriper på Estadio Cidade de Barcelos og Maxime Dominguez skyter i stolpen!
    17'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Maxime Dominguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    19'
    21'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    29'
    Martim Carvalho Neto
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    30'
    Sjanse i Barcelos! Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    31'
    31'
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    31'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Gil Vicente FC avancerar på Estadio Cidade de Barcelos och Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos får en nickmöjlighet – utanför!
    32'
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira venter med å sette i gang spillet fordi Joao Correia ligger nede.
    34'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    35'
    Joao Correia er tilbake i kampen igjen.
    35'
    Gil Vicente Barcelos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    37'
    Kelechi Nwakali
    Chaves angriper, men avslutningen til Kelechi Nwakali går utenfor.
    37'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Tidjany Chabrol sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    Roman Mory Diaman Gbane
    Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente Barcelos) prøver å heade ballen i mål på Estadio Cidade de Barcelos, men mislykkes.
    41'
    41'
    En av Gil Vicente Barceloss spillere blir avblåst for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    42'
    I Barcelos slår Tidjany Chabrol en corner fra høyre.
    47'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) header mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    51'
    Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente Barcelos) header utenfor.
    51'
    54'
    Hjørnespark til Gil Vicente Barcelos
    55'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos (Gil Vicente Barcelos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    55'
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Maxime Dominguez treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Maxime Dominguez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    58'
    63'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Roman Mory Diaman Gbane (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Ruben Ribeiro
    Ut: Raphael Guzzo
    Chaves bytter ut Raphael Guzzo med Ruben Ribeiro. Dette er det første byttet som Moreno gjør i dagens kamp.
    63'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    64'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Laurindo Dilson Aurelio
    Ut: Ali Alipour
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt første bytte for dagen. Laurindo Dilson Aurelio erstatter Ali Alipour.
    65'
    Inn: Kanya Fujimoto
    Ut: Maxime Dominguez
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos gjør dagens andre bytte i Barcelos, når han tar ut Maxime Dominguez og setter inn Kanya Fujimoto.
    65'
    Gult kort til GD Chaves
    Carraca
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira viser Carraca (Chaves) det gule kortet.
    66'
    Det blir farlig! Frispark for Gil Vicente Barcelos er nær straffområde.
    66'
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    68'
    Laurindo Dilson Aurelio
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Laurindo Dilson Aurelio fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    70'
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Tidjany Chabrol fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Joao Correia (Chaves) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    72'
    Inn: Joarlem Batista Santos
    Ut: Joao Correia
    Joao Correia (Chaves) erstattes av Joarlem Batista Santos.
    73'
    Inn: Leandro Sanca
    Ut: Hector Hernandez Marrero
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chaves. Inn kommer Leandro Sanca, mens Hector Hernandez Marrero tar plass på benken.
    73'
    Kanya Fujimoto
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover i Barcelos. Kanya Fujimoto avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    Carraca (Chaves) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    76'
    Inn: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Ut: Martim Carvalho Neto
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Pedro Miguel Amorim Pereira Silva kommer inn for Martim Carvalho Neto på Estadio Cidade de Barcelos.
    78'
    Inn: Murilo
    Ut: Tidjany Chabrol
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Murilo kommer inn for Tidjany Chabrol på Estadio Cidade de Barcelos.
    78'
    80'
    Carraca er tilbake på banen igjen.
    81'
    Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes
    Dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira gir Vasco Herculano Salgado Cunha Mango Fernandes (Chaves) et gult kort.
    86'
    Dommeren gir Laurindo Dilson Aurelio (Gil Vicente Barcelos) et gult kort.
    86'
    86'
    Claudio Filipe Ruivo Pereira signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    87'
    88'
    Inn: Thomas
    Ut: Carlos Alexandre Reis Pinto
    Gil Vicente Barcelos bytter ut Carlos Alexandre Reis Pinto med Thomas.
    89'
    Frispark til Chaves på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    89'
    Offside! Leandro Sanca (Chaves) er alene igjennom, men dommer Claudio Filipe Ruivo Pereira ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'
    90'+1
    Andre gule kort til Gil Vicente Barcelos
    Laurindo Dilson Aurelio (Gil Vicente Barcelos) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Estadio Cidade de Barcelos.
    90'+1
    Felix Correia
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Felix Correia avslutter på mål, men greier ikke å score.