0-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    2'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Vizela.
    5'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    6'
    Samu
    Samu (Vizela) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    6'
    Gil Vicente Barcelos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    7'
    Frispark Vizela.
    8'
    Anderson
    Vizela angriper på Estadio Cidade de Barcelos. Anderson header utenfor.
    9'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Vizela tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Vizela på egen banehalvdel.
    11'
    Mål for FC Vizela!
    Gil Vicente Barcelos 0 - 1 FC Vizela
    Mål: Samuel Essende
    Målgivende: Diogo Andre Santos Nascimento
    Vizela leder 0-1 etter en scoring av Samuel Essende. Det er en fin assist fra Diogo Andre Santos Nascimento.
    12'
    Vizela angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Frispark for Vizela på egen banehalvdel.
    18'
    Domingos Quina
    Domingos Quina (Vizela) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Maxime Dominguez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Murilo
    I Barcelos header Murilo (Gil Vicente Barcelos) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    En av Gil Vicente Barceloss spillere går i offside.
    22'
    Gult kort til FC Vizela
    Diogo Andre Santos Nascimento
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho viser Diogo Andre Santos Nascimento (Vizela) det gule kortet.
    25'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Felix Correia
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) får et gult kort av dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho.
    25'
    Maxime Dominguez
    Målsjanse til Gil Vicente Barcelos! Maxime Dominguez treffer mål, men keeper redder.
    25'
    FC Vizela, prøver et skudd, men det reddes
    25'
    Kan Gil Vicente Barcelos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    Samu (Vizela) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    30'
    35'
    Frispark til Vizela på halvdelen til Gil Vicente Barcelos.
    36'
    37'
    39'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Barcelos.
    40'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos
    Sjanse til Gil Vicente Barcelos! Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos er nær ved å score, men keeper redder.
    41'
    41'
    I Barcelos slår Samu en corner fra høyre.
    42'
    Samuel Essende
    Samuel Essende (Vizela) header mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    En av Gil Vicente Barceloss spillere blir avblåst for offside.
    42'
    43'
    Målsjanse! Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho blåser for offside.
    45'
    Frispark Gil Vicente Barcelos.
    45'+1
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Ali Alipour
    Ut: Felix Correia
    Vitor Fernando de Carvalho Campelos gjør dagens første bytte i Barcelos, når han tar ut Felix Correia og setter inn Ali Alipour.
    46'
    Inn: Tidjany Chabrol
    Ut: Maxime Dominguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Tidjany Chabrol, mens Maxime Dominguez tar plass på benken.
    46'
    50'
    Martim Carvalho Neto
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    50'
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    52'
    Tidjany Chabrol
    Gil Vicente Barcelos angriper. Tidjany Chabrol får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    53'
    I Barcelos slår Murilo en corner fra venstre.
    53'
    Roman Mory Diaman Gbane
    Gil Vicente Barcelos avanserer forover i Barcelos. Roman Mory Diaman Gbane avslutter, men treffer ikke mål.
    54'
    En av Vizelas spillere blir avblåst for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    54'
    Samu
    Dommeren gir Samu (Vizela) et gult kort.
    55'
    Vizela angriper, men Samuel Essende vinkes av for offside.
    55'
    Sava Petrov
    Sava Petrov (Vizela) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Samuel Essende vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    57'
    Spillerbytte - FC Vizela
    Inn: Abdul Awudu
    Ut: Samuel Essende
    Ruben De La Barrera Fernandez (Vizela) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Abdul Awudu erstatter Samuel Essende som sannsynligvis er skadet.
    58'
    Inn: Orest Lebedenko
    Ut: Domingos Quina
    Ruben De La Barrera Fernandez (Vizela) gjør sitt andre bytte for dagen. Orest Lebedenko erstatter Domingos Quina.
    58'
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    59'
    59'
    60'
    Orest Lebedenko
    Vizela angriper i Barcelos. Orest Lebedenko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    62'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    62'
    Matheus Pereira de Souza
    Vizela angriper i Barcelos. Matheus Pereira de Souza fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    Andre gule kort til FC Vizela
    Sava Petrov
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho gir Sava Petrov (Vizela) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    63'
    Inn: Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Ut: Roman Mory Diaman Gbane
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt tredje bytte. Roman Mory Diaman Gbane erstattes av Pedro Miguel Amorim Pereira Silva.
    66'
    Pedro Miguel Amorim Pereira Silva
    Gil Vicente Barcelos angriper, men avslutningen til Pedro Miguel Amorim Pereira Silva går utenfor.
    68'
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    70'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos.
    70'
    Abdul Awudu
    Dommer Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho gir Abdul Awudu (Vizela) et gult kort.
    70'
    71'
    Ruben Fernandes
    Ruben Fernandes (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    Bruno Costa
    Sjanse! Vizela avanserer forover, men Bruno Costa avslutter utenfor.
    73'
    Frisparket tildelt Gil Vicente Barcelos er farlig nær Vizelas målområde.
    74'
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Inn: Afonso Bastardo Moreira
    Ut: Carlos Alexandre Reis Pinto
    Bytte for Gil Vicente Barcelos. Afonso Bastardo Moreira kommer inn for Carlos Alexandre Reis Pinto på Estadio Cidade de Barcelos.
    76'
    77'
    77'
    78'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Vizela en corner. Samu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    79'
    Inn: Aleksandar Busnic
    Ut: Diogo Andre Santos Nascimento
    Vizela bytter ut Diogo Andre Santos Nascimento med Aleksandar Busnic.
    80'
    81'
    Inn: Kazu
    Ut: Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Leonardo Daniel Ulineia Buta (Gil Vicente Barcelos) erstattes av Kaju.
    84'
    Ricardo Jorge Antunes Roque Baixinho tildeler Gil Vicente Barcelos en corner. Murilo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Anderson ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    85'
    Anderson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    88'
    90'+2
    Tidjany Chabrol (Gil Vicente Barcelos) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    90'+2
    Murilo (Gil Vicente Barcelos) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.