Chabrol90'+4
1-2
Buatu90'+6
2-2
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    2'
    Frispark for Arouca på egen banehalvdel.
    4'
    Cristo Gonzalez
    Cristo Gonzalez (Arouca) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    8'
    Arouca tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Arouca fosser forover og Cristo Gonzalez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Jason
    Jason (Arouca) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    11'
    Gil Vicente Barcelos, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    David Martins Simao (Arouca) slår en corner fra høyre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    13'
    Kanya Fujimoto (Gil Vicente Barcelos) vinkes av for offside i Barcelos.
    13'
    Jason
    Arouca avanserer forover i Barcelos. Jason avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Gil Vicente Barcelos angriper, men Murilo vinkes av for offside.
    20'
    Gustavo Correia tildeler Arouca en corner. Jason sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    David Martins Simao
    Arouca angriper i Barcelos. David Martins Simao fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    24'
    Gustavo Correia signaliserer et frispark til Gil Vicente Barcelos like utenfor Arouca-området.
    24'
    Buatu
    Buatu (Gil Vicente Barcelos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    25'
    I Barcelos har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    26'
    Gil Vicente Barceloss Ali Alipour blåses av for offside på Estadio Cidade de Barcelos.
    27'
    Murilo
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Murilo fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Frispark for Gil Vicente Barcelos på egen banehalvdel.
    31'
    Arouca avanserer forover i Barcelos. David Martins Simao avslutter, men treffer ikke mål.
    33'
    34'
    Gult kort til Gil Vicente Barcelos
    Maxime Dominguez
    Maxime Dominguez (Gil Vicente Barcelos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    34'
    Gult kort til FC Arouca
    Bogdan Milovanov
    Dommer Gustavo Correia gir Bogdan Milovanov (Arouca) et gult kort.
    35'
    Rafa Mujica
    Rafa Mujica (Arouca) kommer seg fri på Estadio Cidade de Barcelos, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Gil Vicente Barcelos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    37'
    37'
    39'
    Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Cidade de Barcelos.
    41'
    Cristo Gonzalez (Arouca) avanserer forover på Estadio Cidade de Barcelos. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    42'
    Dommer Gustavo Correia ser at linjemannen løfter flagget, og Gil Vicente Barceloss Murilo blåses av for offside.
    44'
    I Barcelos slår David Martins Simao en corner fra høyre.
    47'
    Mål for FC Arouca!
    Gil Vicente Barcelos 0 - 1 FC Arouca
    Mål: Cristo Gonzalez
    Målgivende: Jason
    Mål! Arouca tar ledelsen 0-1 ved Cristo Gonzalez. Flott spill fra Jason før målet.
    47'
    Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    48'
    Gil Vicente Barcelos slipper å klare seg uten Gabriel Pereira Magalhaes dos Santos som kommer tilbake på banen igjen.
    50'
    50'
    David Martins Simao (Arouca) kommer til en målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos, men klarer ikke å score.
    53'
    Jason
    Sjanse til Arouca! Jason er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Jason (Arouca) slår en corner fra venstre side på Estadio Cidade de Barcelos.
    58'
    58'
    Matias Emiliano Rocha Calderon (Arouca) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio Cidade de Barcelos.
    59'
    Spillerbytte - Gil Vicente Barcelos
    Inn: Valdemiro Pinto Domingos
    Ut: Ali Alipour
    Antonio Jose Marreco De Gouveia (Gil Vicente Barcelos) gjør sitt første bytte for dagen. Valdemiro Pinto Domingos erstatter Ali Alipour.
    59'
    Inn: Martim Carvalho Neto
    Ut: Maxime Dominguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Gil Vicente Barcelos. Inn kommer Martim Carvalho Neto, mens Maxime Dominguez tar plass på benken.
    59'
    Inn: Tidjany Chabrol
    Ut: Murilo
    Gil Vicente Barcelos gjør sitt tredje bytte. Murilo erstattes av Tidjany Chabrol.
    59'
    Matias Emiliano Rocha Calderon er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio Cidade de Barcelos.
    60'
    Skade: Gil Vicente Barcelos
    62'
    Spillerbytte - FC Arouca
    Inn: Nino Galovic
    Ut: Matias Emiliano Rocha Calderon
    Arouca bytter ut Matias Emiliano Rocha Calderon med Nino Galovic.
    62'
    I Barcelos slår Felix Correia en corner fra venstre.
    62'
    Tilbake fra skade: Gil Vicente Barcelos
    63'
    Frispark Arouca.
    63'
    Martim Carvalho Neto
    Martim Carvalho Neto (Gil Vicente Barcelos) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio Cidade de Barcelos.
    63'
    David Martins Simao (Arouca) løfter inn en corner fra høyre på Estadio Cidade de Barcelos.
    69'
    Offside! Felix Correia (Gil Vicente Barcelos) er alene igjennom, men dommer Gustavo Correia ser at linjemannen er oppe med flagget.
    70'
    Spillet på Estadio Cidade de Barcelos er stoppet midlertidig fordi Leonardo Daniel Ulineia Buta ligger nede.
    72'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Barcelos fordi Andrew får behandling for en skade på banen.
    74'
    Inn: Laurindo Dilson Aurelio
    Ut: Leonardo Daniel Ulineia Buta
    Antonio Jose Marreco De Gouveia (Gil Vicente Barcelos) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Laurindo Dilson Aurelio erstatter Leonardo Daniel Ulineia Buta som sannsynligvis er skadet.
    75'
    Inn: Ze Carlos
    Ut: Carlos Alexandre Reis Pinto
    Antonio Jose Marreco De Gouveia gjør dagens femte bytte i Barcelos, når han tar ut Carlos Alexandre Reis Pinto og setter inn Ze Carlos.
    75'
    Andrew kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio Cidade de Barcelos.
    75'
    Ze Carlos (Gil Vicente Barcelos) vinkes av for offside i Barcelos.
    77'
    Målet til Gil Vicente Barcelos sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Gil Vicente Barcelos blir annullert
    77'
    Roman Mory Diaman Gbane
    Gil Vicente Barcelos angriper i Barcelos. Roman Mory Diaman Gbane fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Alfonso Trezza Hernandez
    Ut: Jason
    Jason (Arouca) erstattes av Alfonso Trezza Hernandez.
    80'
    Inn: Kouassi Eboue
    Ut: Pedro Santos
    Arouca bytter ut Pedro Santos med Kouassi Eboue. Dette er det tredje byttet som Daniel Sousa gjør i dagens kamp.
    81'
    Gil Vicente Barcelos 0 - 2 FC Arouca
    Cristo Gonzalez setter ballen i mål og øker Aroucas ledelse til 0-2 i Barcelos.
    82'
    Rafa Mujica
    Sjanse i Barcelos! Rafa Mujica (Arouca) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    Arouca angriper i Barcelos. Cristo Gonzalez avslutter på mål, men greier ikke å score.
    83'
    83'
    Målet til FC Arouca sjekkes av VAR
    84'
    Målet til FC Arouca blir stående
    86'
    86'
    Målsjanse på Estadio Cidade de Barcelos! Martim Carvalho Neto fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    FC Arouca, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Francisco Montero ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Francisco Montero er tilbake på banen igjen.
    89'
    Laurindo Dilson Aurelio
    Målsjanse! Laurindo Dilson Aurelio (Gil Vicente Barcelos) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'
    Inn: Oriol Busquets
    Ut: Morlaye Sylla
    Morlaye Sylla (Arouca) erstattes av Oriol Busquets.
    90'+1
    Inn: Vitinho
    Ut: Francisco Montero
    Bytte for Arouca. Vitinho kommer inn for Francisco Montero på Estadio Cidade de Barcelos.
    90'+1
    Gil Vicente Barcelos angriper, men Gustavo Correia blåser for offside.
    90'+3
    Mål for Gil Vicente Barcelos!
    Gil Vicente Barcelos 1 - 2 FC Arouca
    Mål: Tidjany Chabrol
    Målgivende: Ze Carlos
    Tidjany Chabrol scorer og reduserer til 1-2 på Estadio Cidade de Barcelos. Det er en fin assist fra Ze Carlos.
    90'+4
    Gil Vicente Barcelos 2 - 2 FC Arouca
    Mål: Buatu
    Målgivende: Kanya Fujimoto
    Buatu scorer og utligner dermed til 2-2. Kanya Fujimoto sto for den målgivende pasningen.
    90'+6
    Buatu
    Buatu (Gil Vicente Barcelos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.