0-2
Berg90'+6
1-2
    Dagens dommer, Granit Maqedonci, blåser i gang kampen.
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    1'
    GIF Sundsvall fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    4'
    I Sundsvall har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Oliver Berg
    Oliver Berg (GIF Sundsvall) kommer til en målsjanse på NP3 Arena, men klarer ikke å score.
    10'
    Abdul Halik Hudu
    Sjanse i Sundsvall! Abdul Halik Hudu (GIF Sundsvall) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Osters IF, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Oliver Berg (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra høyre på NP3 Arena.
    12'
    Frispark til GIF Sundsvall på halvdelen til Osters IF.
    13'
    Frispark for GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    17'
    I Sundsvall slår Petar Petrovic en corner fra venstre.
    20'
    Osters IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Gult kort til Osters IF
    James Keene
    James Keene (Osters IF) får et gult kort av dommer Granit Maqedonci.
    26'
    Frispark GIF Sundsvall.
    26'
    GIF Sundsvall tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Osters IF.
    28'
    Petar Petrovic (Osters IF) slår en corner fra venstre side på NP3 Arena.
    29'
    29'
    Granit Maqedonci tildeler GIF Sundsvall en corner. Niklas Dahlstrom sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Jamie Hopcutt
    Målsjanse på NP3 Arena! Jamie Hopcutt fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    I Sundsvall slår Niklas Dahlstrom en corner fra høyre.
    33'
    Niklas Dahlstrom (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra høyre på NP3 Arena.
    38'
    GIF Sundsvall angriper. Jamie Hopcutt får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Granit Maqedonci tildeler GIF Sundsvall en corner. Oliver Berg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    40'
    David Myrestam
    David Myrestam (GIF Sundsvall) kommer til en målsjanse på NP3 Arena, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Osters IF på egen banehalvdel.
    42'
    Petar Petrovic
    Osters IF fosser forover og Petar Petrovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    GIF Sundsvall, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    42'
    Marc Sørensen
    Marc Sørensen (Osters IF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Johan Blomberg (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra venstre på NP3 Arena.
    48'
    51'
    52'
    Oliver Berg
    Målsjanse til GIF Sundsvall! Oliver Berg treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    I Sundsvall slår Johan Blomberg en corner fra høyre.
    56'
    Mål for Osters IF!
    GIF Sundsvall 0 - 1 Osters IF
    Mål: Petar Petrovic
    Mål! Osters IF tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Petar Petrovic på NP3 Arena.
    59'
    Granit Maqedonci tildeler GIF Sundsvall en corner. Johan Blomberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Oliver Berg
    Oliver Berg (GIF Sundsvall) kommer seg fri på NP3 Arena, men avslutningen går utenfor.
    61'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til GIF Sundsvall.
    63'
    Granit Maqedonci signaliserer et frispark til Osters IF like utenfor GIF Sundsvall-området.
    65'
    Johan Blomberg (GIF Sundsvall) slår en corner fra høyre side på NP3 Arena.
    66'
    I Sundsvall header Jamie Hopcutt (GIF Sundsvall) mot mål, men ballen går utenfor.
    66'
    69'
    Spillerbytte - GIF Sundsvall
    Inn: Paya Pichkah
    Ut: Abdul Halik Hudu
    GIF Sundsvall bytter ut Abdul Halik Hudu med Paya Pichkah. Dette er det første byttet som Henrik Ahnstrand gjør i dagens kamp.
    69'
    Spillerbytte - Osters IF
    Inn: Simon Alexandersson
    Ut: James Keene
    Denis Velic (Osters IF) gjør sitt første bytte for dagen. Simon Alexandersson erstatter James Keene.
    72'
    Frispark til Osters IF på halvdelen til GIF Sundsvall.
    75'
    Granit Maqedonci tildeler Osters IF en corner. Petar Petrovic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Nicolas Mortensen
    Osters IF angriper i Sundsvall. Nicolas Mortensen avslutter på mål, men greier ikke å score.
    78'
    78'
    Petar Petrovic (Osters IF) slår en corner fra høyre side på NP3 Arena.
    80'
    Inn: Jesper Carstrom
    Ut: Johan Andersson
    GIF Sundsvall gjør sitt andre bytte. Johan Andersson erstattes av Jesper Carstrom.
    82'
    GIF Sundsvall 0 - 2 Osters IF
    Målgivende: Nicolas Mortensen
    Osters IF går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Petar Petrovic. Nicolas Mortensen var nest sist på ballen.
    85'
    Inn: Ludvig Navik
    Ut: Jamie Hopcutt
    Bytte for GIF Sundsvall. Ludvig Navik kommer inn for Jamie Hopcutt på NP3 Arena.
    89'
    Inn: Billy Nordström
    Ut: Petar Petrovic
    Osters IF bytter ut Petar Petrovic med Billy Nordström.
    89'
    Oliver Berg
    Oliver Berg (GIF Sundsvall) avanserer forover på NP3 Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.