Bozon (sm)27'
1-4
1-5
    Den første omgangen er nå i gang.
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra venstre på Parc Des Sports.
    2'
    Ruddy Buquet tildeler AS Monaco FC en corner. Cesc Fabregas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Chrislain Matsima
    Chrislain Matsima (AS Monaco FC) header utenfor.
    4'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Vallieres.
    11'
    Jorris Cottin (Vallieres) slår en corner fra høyre side på Parc Des Sports.
    12'
    I Annecy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Det blir farlig! Frispark for AS Monaco FC er nær straffområde.
    14'
    Gult kort til GFA Rumilly-Vallieres
    Arthur Bozon
    Arthur Bozon (Vallieres) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    14'
    Frispark AS Monaco FC.
    15'
    Vallieres tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    I Annecy slår Jorris Cottin en corner fra høyre.
    18'
    Mathieu Guillaud
    Vallieres angriper og Mathieu Guillaud får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Monaco FC-målet.
    18'
    Frispark til Vallieres på halvdelen til AS Monaco FC.
    19'
    Mål for GFA Rumilly-Vallieres!
    GFA Rumilly-Vallieres 1 - 0 Monaco
    Mål: Alexis Peuget
    Målgivende: Jorris Cottin
    Vallieres leder 1-0 etter en scoring av Alexis Peuget. Det er en fin assist fra Jorris Cottin.
    20'
    21'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Vallieres.
    22'
    Kevin Volland
    Målsjanse! Kevin Volland (AS Monaco FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    26'
    GFA Rumilly-Vallieres scorer selvmål!
    GFA Rumilly-Vallieres 1 - 1 Monaco
    Mål: Arthur Bozon
    Selvmål! Arthur Bozon kan bli kampens syndebukk etter denne tabben. 1-1!
    27'
    Offside! Jorris Cottin blir vinket av og Vallieres må dermed bygge opp et nytt angrep.
    29'
    Cesc Fabregas (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Parc Des Sports.
    32'
    Mål for Monaco!
    GFA Rumilly-Vallieres 1 - 2 Monaco
    Mål: Aurelien Tchouameni
    Målgivende: Cesc Fabregas
    Mål! Aurelien Tchouameni (AS Monaco FC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Parc Des Sports. Flott spill fra Cesc Fabregas før målet.
    32'
    37'
    Kevin Volland (AS Monaco FC) avanserer forover på Parc Des Sports. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    37'
    GFA Rumilly-Vallieres, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    39'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Vallieres på egen banehalvdel.
    40'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Annecy fordi Ashley Moke får behandling for en skade på banen.
    40'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Djibril Sidibe (AS Monaco FC) vrir seg av smerte i gresset.
    41'
    AS Monaco FC slipper å klare seg uten Djibril Sidibe som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    Ashley Moke er tilbake på banen igjen.
    42'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    43'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - GFA Rumilly-Vallieres
    Inn: Dorian Michaud
    Ut: Arthur Bozon
    Vallieres gjør sitt første bytte. Arthur Bozon erstattes av Dorian Michaud.
    46'
    Frispark for Vallieres på egen banehalvdel.
    48'
    Frisparket tildelt AS Monaco FC er farlig nær Vallieress målområde.
    49'
    49'
    52'
    52'
    Gult kort til Monaco
    Djibril Sidibe
    Dommer Ruddy Buquet gir Djibril Sidibe (AS Monaco FC) et gult kort.
    53'
    GFA Rumilly-Vallieres 1 - 3 Monaco
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Mål! Wissam Ben Yedder gir AS Monaco FC en komfortabel 1-3 ledelse. Cesc Fabregas sto for den målgivende pasningen.
    55'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    59'
    63'
    Jocelyn Gay
    Sjanse! Vallieres avanserer forover, men Jocelyn Gay avslutter utenfor.
    70'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Ruben Aguilar
    Ut: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC bytter ut Wissam Ben Yedder med Ruben Aguilar.
    71'
    Inn: Aleksandr Golovin
    Ut: Kevin Volland
    Kevin Volland (AS Monaco FC) erstattes av Aleksandr Golovin.
    71'
    Inn: Nikola Volic
    Ut: Jocelyn Gay
    Fatsah Amghar gjør dagens andre bytte i Annecy, når han tar ut Jocelyn Gay og setter inn Nikola Volic.
    71'
    73'
    Aleksandr Golovin
    AS Monaco FC avanserer forover i Annecy. Aleksandr Golovin avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    Inn: Ferhat Yuce
    Ut: Mathieu Guillaud
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vallieres. Inn kommer Ferhat Yuce, mens Mathieu Guillaud tar plass på benken.
    76'
    Frispark i en god posisjon for AS Monaco FC!
    77'
    GFA Rumilly-Vallieres 1 - 4 Monaco
    Mål: Cesc Fabregas
    I Annecy øker AS Monaco FC ledelsen til 1-4 takket være et mål av Cesc Fabregas.
    78'
    Inn: Youssouf Fofana
    Ut: Aurelien Tchouameni
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Youssouf Fofana, mens Aurelien Tchouameni tar plass på benken.
    79'
    Inn: Florentino Luis
    Ut: Cesc Fabregas
    AS Monaco FC bytter ut Cesc Fabregas med Florentino Luis. Dette er det fjerde byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    79'
    79'
    GFA Rumilly-Vallieres 1 - 5 Monaco
    Mål: Aleksandr Golovin
    Mål! Aleksandr Golovin øker ledelsen til 1-5.
    82'
    Inn: Valentin Decarpentrie
    Ut: Gelson Martins
    Niko Kovac (AS Monaco FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Valentin Decarpentrie erstatter Gelson Martins.
    83'
    Inn: Listner Kelnel Pierre-Louis
    Ut: Ashley Moke
    Bytte for Vallieres. Listner Kelnel Pierre-Louis kommer inn for Ashley Moke på Parc Des Sports.
    84'
    Inn: Loan Bouchet
    Ut: Jean-Manuel Ribeiro
    Vallieres bytter ut Jean-Manuel Ribeiro med Loan Bouchet. Dette er det femte byttet som Fatsah Amghar gjør i dagens kamp.
    84'
    Vallieres må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Monaco FC.
    85'
    En av AS Monaco FCs spillere blir avblåst for offside på Parc Des Sports.
    87'
    Ruddy Buquet tildeler Vallieres en corner. Nikola Volic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.