0-1
89
306
    Marcos Acuna (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    5'
    Mål for Sevilla!
    Getafe 0 - 1 Sevilla
    Mål: Sergio Ramos
    I Getafe tar Sevilla FC ledelsen 0-1 etter et mål av Sergio Ramos.
    5'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Getafe CF.
    7'
    Isaac Romero Bernal
    Sevilla FC avanserer forover i Getafe. Isaac Romero Bernal avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Isaac Romero Bernal avslutter utenfor.
    16'
    Jesus Santiago Perez
    Sjanse til Getafe CF! Jesus Santiago Perez er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Marcos Acuna (Sevilla FC) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    19'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    20'
    Mason Greenwood
    Mason Greenwood (Getafe CF) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    20'
    Frispark i en god posisjon for Getafe CF!
    21'
    Gult kort til Sevilla
    Kike Salas
    Dommer Javier Iglesias Villanueva viser Kike Salas (Sevilla FC) det gule kortet.
    21'
    Omar Alderete
    Getafe CF angriper, men avslutningen til Omar Alderete går utenfor.
    22'
    Frispark Getafe CF.
    24'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Getafe CF.
    26'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    28'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Nemanja Maksimovic
    Sjanse i Getafe! Nemanja Maksimovic (Getafe CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    29'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Mason Greenwood (Getafe CF) avanserer forover på Coliseum Alfonso Pérez. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    32'
    Boubakary Soumare
    Boubakary Soumare (Sevilla FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    35'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Getafe slår Marcos Acuna en corner fra høyre.
    39'
    Sergio Ramos
    Målsjanse til Sevilla FC! Sergio Ramos treffer mål, men keeper redder.
    39'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    39'
    Målsjanse! Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Getafe
    Oscar
    Oscar (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Offside! Sergio Ramos blir vinket av og Sevilla FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    44'
    Målet til Sevilla sjekkes av VAR
    45'
    Målet til Sevilla blir annullert
    45'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    48'
    50'
    51'
    Omar Alderete (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    51'
    Javier Iglesias Villanueva tildeler Getafe CF en corner. Mason Greenwood sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    Getafe CF angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    Oscar
    Getafe CF angriper i Getafe. Oscar fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Lucas Ocampos ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    56'
    Lucas Ocampos ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Getafe.
    60'
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) vinkes av for offside i Getafe.
    60'
    Mason Greenwood (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    61'
    Javier Iglesias Villanueva signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    62'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Diego Rico Salguero
    Ut: Moriba Ilaix
    Bytte for Getafe CF. Diego Rico Salguero kommer inn for Moriba Ilaix på Coliseum Alfonso Pérez.
    62'
    Inn: Jaime Mata
    Ut: Gaston Alvarez
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt andre bytte for dagen. Jaime Mata erstatter Gaston Alvarez.
    62'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Lucien Agoume
    Ut: Loic Bade
    Quique gjør dagens første bytte i Getafe, når han tar ut Loic Bade og setter inn Lucien Agoume.
    65'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Sevilla FC.
    67'
    Inn: Jose Carmona
    Ut: Juan Iglesias
    Getafe CF gjør sitt tredje bytte. Juan Iglesias erstattes av Jose Carmona.
    71'
    Inn: Carles Alena
    Ut: Oscar
    Getafe CF bytter ut Oscar med Carles Alena. Dette er det fjerde byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    72'
    Jaime Mata
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Jaime Mata fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Nemanja Gudelj
    Dommer Javier Iglesias Villanueva gir Nemanja Gudelj (Sevilla FC) et gult kort.
    74'
    Carles Alena (Getafe CF) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    75'
    Getafe CF angriper, men Javier Iglesias Villanueva blåser for offside.
    77'
    I Getafe slår Mason Greenwood en corner fra venstre.
    79'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Jesus Santiago Perez
    Bytte for Getafe CF. Juan Miguel Latasa Fernandez Layos kommer inn for Jesus Santiago Perez på Coliseum Alfonso Pérez.
    80'
    Javier Iglesias Villanueva tildeler Getafe CF en corner. Carles Alena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    80'
    Inn: Juanlu
    Ut: Lucas Ocampos
    Sevilla FC bytter ut Lucas Ocampos med Juanlu.
    81'
    Inn: Djibril Sow
    Ut: Oliver Torres
    Oliver Torres (Sevilla FC) erstattes av Djibril Sow.
    81'
    86'
    87'
    Marcos Acuna
    Marcos Acuna (Sevilla FC) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Isaac Romero Bernal (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    88'
    Diego Rico Salguero
    Dommeren gir Diego Rico Salguero (Getafe CF) et gult kort.
    88'
    Inn: Dodi Lukebakio
    Ut: Marcos Acuna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sevilla FC. Inn kommer Dodi Lukebakio, mens Marcos Acuna tar plass på benken.
    89'
    Inn: Adria Pedrosa
    Ut: Isaac Romero Bernal
    Sevilla FC bytter ut Isaac Romero Bernal med Adria Pedrosa. Dette er det femte byttet som Quique gjør i dagens kamp.
    89'
    Getafe CF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'
    Skudd på mål, Getafe
    90'+3
    90'+3
    Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) får et gult kort av dommer Javier Iglesias Villanueva.
    90'+4
    Jaime Mata (Getafe CF) løfter inn en corner fra venstre på Coliseum Alfonso Pérez.
    90'+6
    Carles Alena
    Dommer Javier Iglesias Villanueva viser Carles Alena (Getafe CF) det gule kortet.