Sevilla FC fosser fremover, men Juan Martinez Munuera blåser for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    4'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    5'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Sevilla FC på egen banehalvdel.
    5'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Mauro Arambarri (Getafe CF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Coliseum Alfonso Pérez.
    8'
    Getafe CF angriper, men blir avblåst for offside.
    10'
    10'
    Mauro Arambarri kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Coliseum Alfonso Pérez.
    11'
    11'
    Ivan Rakitic
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Ivan Rakitic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Juan Martinez Munuera tildeler Getafe CF en corner. Mauro Arambarri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    14'
    Sevilla FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Sevilla FC på halvdelen til Getafe CF.
    18'
    Joan Jordan
    Joan Jordan (Sevilla FC) header mot mål - i stolpen!
    19'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark Getafe CF.
    22'
    23'
    Offside! Suso (Sevilla FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    23'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Getafe CF.
    26'
    Frispark for Sevilla FC på egen banehalvdel.
    30'
    I Getafe slår Mauro Arambarri en corner fra venstre.
    35'
    36'
    36'
    Gult kort til Getafe
    Mauro Arambarri
    Dommer Juan Martinez Munuera gir Mauro Arambarri (Getafe CF) et gult kort.
    36'
    Juan Martinez Munuera signaliserer et frispark til Sevilla FC.
    39'
    40'
    Gult kort til Sevilla
    Dommeren gir Ivan Rakitic (Sevilla FC) et gult kort.
    40'
    Mauro Arambarri (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Diego Carlos
    Dommer Juan Martinez Munuera viser Diego Carlos (Sevilla FC) det gule kortet.
    45'+1
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    Sjanse i Getafe! Mauro Arambarri (Getafe CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    46'
    Sevilla, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Marcos Acuna
    Sevilla FC angriper, men avslutningen til Marcos Acuna går utenfor.
    48'
    51'
    Aleix Vidal
    Aleix Vidal (Sevilla FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    51'
    Joan Jordan (Sevilla FC) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    53'
    55'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Sevilla FC.
    55'
    David Timor
    Målsjanse! David Timor (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    Frispark Sevilla FC.
    57'
    60'
    61'
    Cucho Hernandez
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Cucho Hernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    64'
    Spillerbytte - Sevilla
    Inn: Oliver Torres
    Ut: Ivan Rakitic
    Sevilla FC bytter ut Ivan Rakitic med Oliver Torres.
    64'
    65'
    Joan Jordan
    Sjanse! Sevilla FC avanserer forover, men Joan Jordan avslutter utenfor.
    68'
    Youssef En-Nesyri
    Youssef En-Nesyri (Sevilla FC) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    72'
    Joan Jordan (Sevilla FC) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    73'
    Sevilla FC fosser fremover, men Suso går rett i offsidefella.
    73'
    Lucas Ocampos
    Sevilla FC angriper på Coliseum Alfonso Pérez, men Lucas Ocampos header utenfor.
    75'
    Inn: Luuk De Jong
    Ut: Lucas Ocampos
    Julen Lopetegui gjør dagens andre bytte i Getafe, når han tar ut Lucas Ocampos og setter inn Luuk De Jong.
    75'
    Sevilla FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Getafe CF.
    76'
    En av Sevilla FCs spillere blir avblåst for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    78'
    David Timor
    Getafe CF angriper. David Timor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Getafe scorer selvmål!
    Getafe 0 - 1 Sevilla
    Mål: Xabier Etxeita
    Selvmål! Xabier Etxeita er dagens uheldigste i Getafe, der stillingen nå er 0-1.
    81'
    82'
    Enes Ünal
    Enes Ünal (Getafe CF) mottar sitt første gule kort for dagen på Coliseum Alfonso Pérez.
    83'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Enes Ünal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Getafe CF. Inn kommer Angel Rodriguez, mens Enes Ünal tar plass på benken.
    83'
    Inn: Nemanja Gudelj
    Ut: Youssef En-Nesyri
    Sevilla FC bytter ut Youssef En-Nesyri med Nemanja Gudelj. Dette er det tredje byttet som Julen Lopetegui gjør i dagens kamp.
    84'
    Inn: Oscar
    Ut: Suso
    Julen Lopetegui (Sevilla FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Oscar erstatter Suso.
    84'
    85'
    Inn: Ante Palaversa
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Bytte for Getafe CF. Ante Palaversa kommer inn for Nemanja Maksimovic på Coliseum Alfonso Pérez.
    87'
    Inn: John Joe Patrick Finn
    Ut: David Timor
    Getafe CF gjør sitt tredje bytte. David Timor erstattes av John Joe Patrick Finn.
    87'
    Juan Martinez Munuera tildeler Getafe CF en corner. Ante Palaversa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    I Getafe slår Ante Palaversa en corner fra høyre.
    88'
    Allan Nyom
    Målsjanse! Allan Nyom (Getafe CF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    Luuk De Jong
    Sevilla FC angriper i Getafe. Luuk De Jong fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Getafe CF angriper, men Juan Martinez Munuera blåser for offside.
    90'+1
    Erick Cabaco vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'+2
    Hjørnespark til Sevilla
    90'+2
    Inn: Francisco Portillo
    Ut: Mauro Arambarri
    Mauro Arambarri (Getafe CF) erstattes av Francisco Portillo.
    90'+3
    Inn: Victor Mollejo
    Ut: Erick Cabaco
    Getafe CF bytter ut Erick Cabaco med Victor Mollejo. Dette er det femte byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    90'+3
    Ante Palaversa (Getafe CF) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.