Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Joselu
    Real Madrid angriper i Getafe. Joselu fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    6'
    Joselu
    Joselu (Real Madrid) kommer til avslutning på Coliseum Alfonso Pérez - i stolpen! Oi, oi, oi.
    9'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Vinicius Junior
    Vinicius Junior (Real Madrid) avanserer forover på Coliseum Alfonso Pérez. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Mål for Real Madrid!
    Getafe 0 - 1 Real Madrid
    Mål: Joselu
    Målgivende: Lucas Vazquez
    Joselu header ballen i mål og Real Madrid tar ledelsen 0-1 på Coliseum Alfonso Pérez. Lucas Vazquez sto for den målgivende pasningen.
    14'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    17'
    Hjørnespark til Getafe
    20'
    Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    23'
    Real Madrid angriper i Getafe, men blir avblåst for offside.
    26'
    Gult kort til Getafe
    Djene
    Djene (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Frispark Real Madrid.
    26'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    Luka Modric
    Målsjanse! Luka Modric (Real Madrid) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Real Madrid.
    30'
    Gult kort til Real Madrid
    Ferland Mendy
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea viser Ferland Mendy (Real Madrid) det gule kortet.
    30'
    Federico Valverde
    Federico Valverde (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Joselu
    Real Madrid angriper i Getafe. Joselu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    39'
    39'
    I Getafe slår Luka Modric en corner fra høyre.
    40'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Real Madrid.
    40'
    Antonio Rüdiger (Real Madrid) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Coliseum Alfonso Pérez.
    41'
    Antonio Rüdiger ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Getafe.
    44'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    45'+1
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Diego Rico Salguero
    Ut: Djene
    Pepe Bordalas (Getafe CF) gjør sitt første bytte for dagen. Diego Rico Salguero erstatter Djene.
    46'
    Inn: Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Ut: Domingos Duarte
    Getafe CF gjør sitt andre bytte. Domingos Duarte erstattes av Juan Miguel Latasa Fernandez Layos.
    46'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Antonio Rüdiger
    Bytte for Real Madrid. Eduardo Camavinga kommer inn for Antonio Rüdiger på Coliseum Alfonso Pérez.
    46'
    Inn: Jorge Martin Camunas
    Ut: Jose Carmona
    Getafe CF bytter ut Jose Carmona med Jorge Martin Camunas. Dette er det tredje byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    46'
    48'
    49'
    Mason Greenwood
    Mason Greenwood (Getafe CF) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    52'
    Getafe CF angriper, men avslutningen til Mason Greenwood går utenfor.
    54'
    Borja Mayoral
    Borja Mayoral (Getafe CF) kommer seg fri på Coliseum Alfonso Pérez, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Getafe 0 - 2 Real Madrid
    Mål: Joselu
    Målgivende: Vinicius Junior
    I Getafe øker Real Madrid ledelsen til 0-2 takket være et mål av Joselu. Flott spill fra Vinicius Junior før målet.
    56'
    Joselu
    Joselu (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    58'
    59'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside på Coliseum Alfonso Pérez.
    61'
    Frispark Getafe CF.
    62'
    Real Madrid angriper. Vinicius Junior får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    63'
    65'
    Nemanja Maksimovic
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Nemanja Maksimovic avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    Sjanse! Real Madrid avanserer forover, men Federico Valverde avslutter utenfor.
    69'
    Målsjanse til Real Madrid! Vinicius Junior treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Frispark til Real Madrid på halvdelen til Getafe CF.
    71'
    72'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Getafe CF.
    72'
    73'
    Borja Mayoral (Getafe CF) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    73'
    Luka Modric
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Luka Modric fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Eduardo Camavinga
    Sjanse i Getafe! Eduardo Camavinga (Real Madrid) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    75'
    Inn: Rodrygo
    Ut: Vinicius Junior
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Rodrygo, mens Vinicius Junior tar plass på benken.
    76'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    76'
    Rodrygo
    Rodrygo (Real Madrid) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    78'
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Mason Greenwood avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Real Madrid en corner. Luka Modric sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Luka Modric (Real Madrid) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    83'
    83'
    Jude Bellingham
    Real Madrid avanserer forover og Jude Bellingham kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    83'
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos
    Juan Miguel Latasa Fernandez Layos (Getafe CF) header ballen mot mål, men Real Madrid klarerer.
    84'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    87'
    Inn: Jaime Mata
    Ut: Borja Mayoral
    Pepe Bordalas gjør dagens fjerde bytte i Getafe, når han tar ut Borja Mayoral og setter inn Jaime Mata.
    87'
    Inn: Jesus Santiago Perez
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Nemanja Maksimovic (Getafe CF) erstattes av Jesus Santiago Perez.
    88'
    Inn: Brahim Diaz
    Ut: Joselu
    Carlo Ancelotti (Real Madrid) gjør sitt tredje bytte for dagen. Brahim Diaz erstatter Joselu.
    88'
    Inn: Dani Carvajal
    Ut: Jude Bellingham
    Real Madrid bytter ut Jude Bellingham med Dani Carvajal.
    88'
    I Getafe slår Luka Modric en corner fra venstre.
    90'
    90'+1
    Luis Milla (Getafe CF) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.