Mata89'
3-2
147
257
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    4'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Javi Manquillo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    7'
    Celta de Vigo slipper å klare seg uten Javi Manquillo som kommer tilbake på banen igjen.
    8'
    Frisparket tildelt Celta de Vigo er farlig nær Getafe CFs målområde.
    9'
    I Getafe slår Mihailo Ristic en corner fra venstre.
    11'
    Celta de Vigo må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Getafe CF.
    16'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    19'
    En av Getafe CFs spillere går i offside.
    22'
    Óscar Mingueza ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    25'
    Óscar Mingueza er tilbake i kampen igjen.
    25'
    Celta de Vigo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Celta de Vigo.
    27'
    Mason Greenwood
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Mason Greenwood avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Celta de Vigo.
    30'
    Unai Nunez
    Unai Nunez (Celta de Vigo) får en nickmöjlighet men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    31'
    36'
    VAR sjekker om det er straffe til Getafe
    37'
    Ingen straffe til Getafe
    38'
    41'
    Mål for Getafe!
    Getafe 1 - 0 Celta Vigo
    Mål: Borja Mayoral
    Mål! Borja Mayoral gir Getafe CF ledelsen 1-0 etter en velplassert heading.
    41'
    Jorge Martin Camunas
    Getafe CF angriper, men avslutningen til Jorge Martin Camunas går utenfor.
    43'
    44'
    45'
    Getafe 2 - 0 Celta Vigo
    Mål: Jaime Mata
    Mål! Getafe CF øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Jaime Mata på Coliseum Alfonso Pérez.
    45'+2
    Celta Vigo, prøver et skudd, men det reddes
    45'+3
    Sjanse i Getafe! Mason Greenwood (Getafe CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    Celta de Vigo fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+4
    45'+6
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    48'
    49'
    Gult kort til Celta Vigo
    Renato Tapia
    Renato Tapia (Celta de Vigo) får et gult kort av dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez.
    50'
    Frispark Celta de Vigo.
    53'
    Jailson
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! Jailson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Frispark for Celta de Vigo på egen banehalvdel.
    54'
    Spillerbytte - Celta Vigo
    Inn: Iago Aspas
    Ut: Jailson
    Celta de Vigo gjør sitt første bytte. Jailson erstattes av Iago Aspas.
    55'
    Inn: Tadeo Allende
    Ut: Óscar Mingueza
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Celta de Vigo. Inn kommer Tadeo Allende, mens Óscar Mingueza tar plass på benken.
    55'
    Javi Manquillo
    Javi Manquillo (Celta de Vigo) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    56'
    57'
    Hjørnespark til Celta Vigo
    58'
    Celta de Vigo angriper på Coliseum Alfonso Pérez, men Renato Tapia header utenfor.
    58'
    61'
    Gult kort til Getafe
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez gir Mason Greenwood (Getafe CF) et gult kort.
    62'
    Luca de la Torre ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    63'
    Offside! Iago Aspas blir vinket av og Celta de Vigo må dermed bygge opp et nytt angrep.
    64'
    Tilbake fra skade: Celta Vigo
    64'
    Getafe CF angriper, men Alejandro Jose Hernandez Hernandez blåser for offside.
    67'
    Iago Aspas (Celta de Vigo) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    68'
    Iago Aspas (Celta de Vigo) slår en corner fra høyre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    69'
    Mål for Celta Vigo!
    Getafe 2 - 1 Celta Vigo
    Mål: Jørgen Strand Larsen
    Målgivende: Javi Manquillo
    Mål! Celta de Vigo reduserer til 2-1 på Coliseum Alfonso Pérez. Jørgen Strand Larsen raget høyest og headet ballen i mål. Det er en fin assist fra Javi Manquillo.
    71'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Carles Alena
    Ut: Jorge Martin Camunas
    Pepe Bordalas gjør dagens første bytte i Getafe, når han tar ut Jorge Martin Camunas og setter inn Carles Alena.
    75'
    Jørgen Strand Larsen
    Celta de Vigo angriper. Jørgen Strand Larsen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    79'
    Inn: Hugo Sotelo
    Ut: Jørgen Strand Larsen
    Bytte for Celta de Vigo. Hugo Sotelo kommer inn for Jørgen Strand Larsen på Coliseum Alfonso Pérez.
    80'
    Inn: Anastasios Douvikas
    Ut: Renato Tapia
    Renato Tapia (Celta de Vigo) erstattes av Anastasios Douvikas.
    80'
    Luca de la Torre
    Celta de Vigo angriper på Coliseum Alfonso Pérez. Luca de la Torre header utenfor.
    80'
    Mihailo Ristic
    Dommer Alejandro Jose Hernandez Hernandez viser Mihailo Ristic (Celta de Vigo) det gule kortet.
    82'
    Det blir farlig! Frispark for Getafe CF er nær straffområde.
    82'
    Getafe CF fosser fremover, men Jaime Mata går rett i offsidefella.
    83'
    84'
    Anastasios Douvikas
    Celta de Vigo fosser forover og Anastasios Douvikas fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'+1
    Getafe 2 - 2 Celta Vigo
    Mål: Tadeo Allende
    Målgivende: Iago Aspas
    Mål! Celta de Vigo utligner på Coliseum Alfonso Pérez. Målscorer: Tadeo Allende. Flott spill fra Iago Aspas før målet.
    85'
    Inn: Jose Carmona
    Ut: Juan Iglesias
    Getafe CF bytter ut Juan Iglesias med Jose Carmona. Dette er det andre byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Moriba Ilaix
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Getafe CF bytter ut Nemanja Maksimovic med Moriba Ilaix.
    87'
    87'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Carles Alena (Getafe CF) vrir seg av smerte i gresset.
    88'
    Tilbake fra skade: Getafe
    88'
    Getafe 3 - 2 Celta Vigo
    Målgivende: Mason Greenwood
    Mål! Jaime Mata header ballen i mål og gir Getafe CF ledelsen 3-2 på Coliseum Alfonso Pérez. Mason Greenwood sto for den målgivende pasningen.
    89'
    Frispark Getafe CF.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Unai Nunez
    Unai Nunez (Celta de Vigo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+6
    Alejandro Jose Hernandez Hernandez signaliserer et frispark til Getafe CF like utenfor Celta de Vigo-området.