1-0

1-0
233
110
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Cadiz på egen banehalvdel.
    2'
    Cadiz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Cadiz på egen banehalvdel.
    6'
    Nemanja Maksimovic
    Nemanja Maksimovic (Getafe CF) header mot mål, men ballen går utenfor.
    7'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Getafe CF en corner. Mason Greenwood sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    7'
    Frispark for Getafe CF på egen banehalvdel.
    9'
    I Getafe slår Lucas Pires en corner fra høyre.
    10'
    Robert Navarro
    Cadiz angriper. Robert Navarro header i tverrliggeren!
    10'
    12'
    Det blir farlig! Frispark for Cadiz er nær straffområde.
    13'
    Gult kort til Getafe
    Djene
    Djene (Getafe CF) får et gult kort av dommer Ricardo De Burgos Bengoechea.
    13'
    Skudd utenfor mål, Cadiz
    14'
    Getafe CF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    En av Cadizs spillere går i offside.
    17'
    Jaime Mata
    Jaime Mata (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Darwin Machis
    Cadiz angriper. Darwin Machis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    19'
    Getafe, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    20'
    20'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Cadiz.
    21'
    Omar Alderete
    Omar Alderete (Getafe CF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    22'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Darwin Machis (Cadiz) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    24'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Getafe CF på egen banehalvdel.
    26'
    Getafe CF angriper, men Ricardo De Burgos Bengoechea blåser for offside.
    27'
    Hjørnespark til Getafe
    29'
    31'
    Frispark til Cadiz på halvdelen til Getafe CF.
    32'
    33'
    Spillet på Coliseum Alfonso Pérez er stoppet midlertidig fordi Robert Navarro ligger nede.
    36'
    Robert Navarro ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Getafe.
    38'
    40'
    Chris Ramos
    Sjanse til Cadiz! Chris Ramos er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til Cadiz
    43'
    Ingen straffe til Cadiz
    44'
    Andre gule kort til Getafe
    Djene
    Djene får sitt andre gule kort og Getafe CF må klare seg uten han resten av kampen.
    44'
    Hjørnespark til Cadiz
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Getafe
    45'+3
    Gult kort til Cadiz
    Ruben Alcaraz
    Ruben Alcaraz (Cadiz) pådrar seg et gult kort.
    45'+4
    45'+5
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Luis Milla
    Ut: Jaime Mata
    Pepe Bordalas gjør dagens første bytte i Getafe, når han tar ut Jaime Mata og setter inn Luis Milla.
    46'
    Spillerbytte - Cadiz
    Inn: Alex
    Ut: Robert Navarro
    Cadiz bytter ut Robert Navarro med Alex.
    46'
    Frispark Getafe CF.
    50'
    Jose Carmona
    Sjanse! Getafe CF avanserer forover, men Jose Carmona avslutter utenfor.
    50'
    Cadiz angriper i Getafe, men blir avblåst for offside.
    51'
    51'
    Ricardo De Burgos Bengoechea signaliserer et frispark til Getafe CF.
    53'
    Målsjanse! Darwin Machis (Cadiz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    56'
    Damian Suarez
    Dommer Ricardo De Burgos Bengoechea viser Damian Suarez (Getafe CF) det gule kortet.
    59'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    60'
    Luis Milla
    Getafe CF angriper i Getafe. Luis Milla fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Carles Alena
    Carles Alena fra Getafe CF er ikke på banen for øyeblikket, men får et gult kort!
    61'
    Inn: Gonzalo Escalante
    Ut: Ruben Alcaraz
    Cadiz bytter ut Ruben Alcaraz med Gonzalo Escalante. Dette er det andre byttet som Sergio gjør i dagens kamp.
    62'
    Luis Milla (Getafe CF) løfter inn en corner fra venstre på Coliseum Alfonso Pérez.
    63'
    64'
    66'
    Mason Greenwood
    Dommeren gir Mason Greenwood (Getafe CF) et gult kort.
    66'
    Cadiz fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    68'
    70'
    En av Cadizs spillere blir avblåst for offside.
    73'
    74'
    Inn: Maxi Gomez
    Ut: Chris Ramos
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Cadiz. Inn kommer Maxi Gomez, mens Chris Ramos tar plass på benken.
    75'
    Inn: Sergi Guardiola
    Ut: Roger Marti
    Roger Marti (Cadiz) erstattes av Sergi Guardiola.
    75'
    I Getafe slår Luis Milla en corner fra høyre.
    76'
    Mål for Getafe!
    Getafe 1 - 0 Cadiz
    Mål: Borja Mayoral
    Målgivende: Mason Greenwood
    Borja Mayoral header ballen i mål og Getafe CF tar ledelsen 1-0 på Coliseum Alfonso Pérez. Det er en fin assist fra Mason Greenwood.
    76'
    Luis Milla (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    80'
    Inn: Alvaro Negredo
    Ut: Romenique Kouame
    Bytte for Cadiz. Alvaro Negredo kommer inn for Romenique Kouame på Coliseum Alfonso Pérez.
    84'
    Getafe CF fosser forover og Nemanja Maksimovic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    Cadiz, prøver et skudd, men det reddes
    85'
    Ricardo De Burgos Bengoechea tildeler Getafe CF en corner. Luis Milla sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.