Frisparket tildelt Getafe CF er farlig nær Atletico Madrids målområde.
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Allan Nyom (Getafe CF) vrir seg av smerte i gresset.
    Jaime Mata (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men klarer ikke å score.
    Allan Nyom er tilbake på banen igjen.
    14'
    Atletico Madrid fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    15'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    21'
    Diego Costa
    Sjanse! Atletico Madrid avanserer forover, men Diego Costa avslutter utenfor.
    23'
    Frispark Getafe CF.
    24'
    David Timor
    Målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez! David Timor fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    25'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Getafe CF en corner. Mauro Arambarri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Getafe CF!
    25'
    Mauro Arambarri (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    27'
    Getafe CF angriper, men blir avblåst for offside.
    29'
    Målet til Getafe sjekkes av VAR
    30'
    Målet til Getafe blir annullert
    31'
    32'
    Frispark til Getafe CF på halvdelen til Atletico Madrid.
    38'
    Marc Cucurella
    Getafe CF avanserer forover i Getafe. Marc Cucurella avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Frispark for Atletico Madrid på egen banehalvdel.
    44'
    Santiago Arias
    Atletico Madrid angriper i Getafe. Santiago Arias fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Djene
    Djene (Getafe CF) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Gult kort til Atletico Madrid
    Jose Gimenez
    Dommer Antonio Mateu Lahoz gir Jose Gimenez (Atletico Madrid) et gult kort.
    45'+4
    45'+4
    Yannick Carrasco (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra venstre på Coliseum Alfonso Pérez.
    46'
    Diego Costa
    Atletico Madrid angriper, men avslutningen til Diego Costa går utenfor.
    49'
    51'
    Antonio Mateu Lahoz signaliserer et frispark til Getafe CF.
    51'
    David Timor
    Getafe CF angriper. David Timor får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    53'
    Atletico Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    Mål for Atletico Madrid!
    Getafe 0 - 1 Atletico Madrid
    Mål: Marcos Llorente
    Målgivende: Yannick Carrasco
    Mål! Marcos Llorente gir Atletico Madrid en 0-1 ledelse. Yannick Carrasco sto for den målgivende pasningen.
    54'
    Målet til Atletico Madrid sjekkes av VAR
    55'
    Målet til Atletico Madrid blir stående
    56'
    En av Getafe CFs spillere går i offside.
    58'
    Spillerbytte - Getafe
    Inn: Angel Rodriguez
    Ut: Jaime Mata
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Getafe CF. Inn kommer Angel Rodriguez, mens Jaime Mata tar plass på benken.
    60'
    Inn: Jorge Molina
    Ut: Nemanja Maksimovic
    Pepe Bordalas gjør dagens andre bytte i Getafe, når han tar ut Nemanja Maksimovic og setter inn Jorge Molina.
    61'
    Inn: Jason
    Ut: Mathias Olivera
    Getafe CF bytter ut Mathias Olivera med Jason. Dette er det tredje byttet som Pepe Bordalas gjør i dagens kamp.
    61'
    62'
    Saul Niguez
    Saul Niguez (Atletico Madrid) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    64'
    66'
    Spillerbytte - Atletico Madrid
    Inn: Thomas Partey
    Ut: Saul Niguez
    Atletico Madrid bytter ut Saul Niguez med Thomas Partey.
    66'
    Frispark til Atletico Madrid på halvdelen til Getafe CF.
    68'
    Gult kort til Getafe
    Jorge Molina
    Jorge Molina (Getafe CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    I Getafe har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    Angel Rodriguez
    Sjanse i Getafe! Angel Rodriguez (Getafe CF) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    71'
    71'
    Antonio Mateu Lahoz tildeler Getafe CF en corner. Jason sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    73'
    Angel Rodriguez (Getafe CF) kommer til en målsjanse på Coliseum Alfonso Pérez, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    73'
    En av Atletico Madrids spillere blir avblåst for offside.
    74'
    Inn: Vitolo
    Ut: Yannick Carrasco
    Bytte for Atletico Madrid. Vitolo kommer inn for Yannick Carrasco på Coliseum Alfonso Pérez.
    75'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Marcos Llorente
    Diego Simeone (Atletico Madrid) gjør sitt andre bytte for dagen. Alvaro Morata erstatter Marcos Llorente.
    75'
    Getafe 0 - 2 Atletico Madrid
    Mål: Thomas Partey
    Målgivende: Vitolo
    Mål! Atletico Madrid øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Thomas Partey på Coliseum Alfonso Pérez. Flott spill fra Vitolo før målet.
    80'
    Inn: Amath Ndiaye
    Ut: Hugo Duro
    Getafe CF gjør sitt femte bytte. Hugo Duro erstattes av Amath Ndiaye.
    84'
    Inn: Faycal Fajr
    Ut: Mauro Arambarri
    Getafe CF gjør sitt fjerde bytte. Mauro Arambarri erstattes av Faycal Fajr.
    84'
    Inn: Hector Herrera
    Ut: Diego Costa
    Diego Costa (Atletico Madrid) erstattes av Hector Herrera.
    84'
    Inn: Thomas Lemar
    Ut: Angel Correa
    Bytte for Atletico Madrid. Thomas Lemar kommer inn for Angel Correa på Coliseum Alfonso Pérez.
    84'
    Marc Cucurella (Getafe CF) slår en corner fra venstre side på Coliseum Alfonso Pérez.
    87'
    Offside! Vitolo blir vinket av og Atletico Madrid må dermed bygge opp et nytt angrep.
    89'
    90'
    Koke (Atletico Madrid) løfter inn en corner fra høyre på Coliseum Alfonso Pérez.
    90'+1
    Rødt kort til Getafe
    Allan Nyom
    Getafe CF må klare seg med en spiller mindre etter at dommer Antonio Mateu Lahoz viser Allan Nyom det røde kortet.