KAA Gent angriper i Ghent. Alessio Castro-Montes fyrer av et skudd som går utenfor.
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til KV Kortrijk.
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KV Kortrijk på egen banehalvdel.
    12'
    KV Kortrijk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Terem Moffi
    KV Kortrijk avanserer forover i Ghent. Terem Moffi avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) kommer seg fri på Ghelamco Arena, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Mål for Kortrijk!
    Gent 0 - 1 Kortrijk
    Mål: Terem Moffi
    Målgivende: Christophe Lepoint
    Terem Moffi setter ballen i nettet og KV Kortrijk leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Christophe Lepoint.
    22'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    25'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KAA Gent.
    27'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    29'
    31'
    Evgen Makarenko (KV Kortrijk) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    33'
    36'
    Nicolas Laforge tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    38'
    KAA Gent fosser forover og Roman Yaremchuk fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Kortrijk, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Sjanse til KAA Gent! Roman Yaremchuk er nær ved å score, men keeper redder.
    40'
    40'
    I Ghent slår Sven Kums en corner fra høyre.
    40'
    Michael Ngadeu
    Michael Ngadeu (KAA Gent) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    41'
    41'
    42'
    Hannes Van Der Bruggen
    Hannes Van Der Bruggen (KV Kortrijk) avanserer forover på Ghelamco Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    Gent, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Evgen Makarenko (KV Kortrijk) slår en corner fra høyre side på Ghelamco Arena.
    45'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    45'+1
    Gult kort til Kortrijk
    Yevhen Makarenko
    Evgen Makarenko (KV Kortrijk) pådrar seg et gult kort.
    45'+1
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Laurent Depoitre
    Ut: Elisha Owusu
    KAA Gent gjør sitt første bytte. Elisha Owusu erstattes av Laurent Depoitre.
    46'
    Christophe Lepoint
    Målsjanse til KV Kortrijk! Christophe Lepoint treffer mål, men keeper redder.
    49'
    49'
    Nicolas Laforge tildeler KV Kortrijk en corner. Evgen Makarenko sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Ilombe Mboyo
    Ilombe Mboyo (KV Kortrijk) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    52'
    53'
    Inn: Roman Bezus
    Ut: Niklas Dorsch
    KAA Gent bytter ut Niklas Dorsch med Roman Bezus.
    54'
    Sjanse i Ghent! Roman Yaremchuk (KAA Gent) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    55'
    55'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    55'
    Michael Ngadeu (KAA Gent) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    55'
    56'
    Inn: Tim Kleindienst
    Ut: Anderson Niangbo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KAA Gent. Inn kommer Tim Kleindienst, mens Anderson Niangbo tar plass på benken.
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Ghent fordi Terem Moffi får behandling for en skade på banen.
    59'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    59'
    Mål for Gent!
    Gent 1 - 1 Kortrijk
    Mål: Igor Plastun
    Målgivende: Sven Kums
    Igor Plastun (KAA Gent) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Ghelamco Arena. Sven Kums var nest sist på ballen.
    59'
    Terem Moffi er tilbake på banen igjen.
    60'
    Spillerbytte - Kortrijk
    Inn: Habib Gueye
    Ut: Terem Moffi
    KV Kortrijk bytter ut Terem Moffi som ikke ser ut til å kunne fortsette. Yves Vanderhaeghe blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Habib Gueye.
    60'
    Sjanse! KV Kortrijk avanserer forover, men Hannes Van Der Bruggen avslutter utenfor.
    63'
    63'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    64'
    Det blir farlig! Frispark for KAA Gent er nær straffområde.
    64'
    KAA Gent angriper. Alessio Castro-Montes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    65'
    Offside! Eric Ocansey blir vinket av og KV Kortrijk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    66'
    Vadis Odjidja-Ofoe
    KAA Gent angriper i Ghent. Vadis Odjidja fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    I Ghent slår Evgen Makarenko en corner fra høyre.
    74'
    Lucas Rougeaux
    KV Kortrijk angriper på Ghelamco Arena, men Lucas Rougeaux header utenfor.
    74'
    Roman Bezus (KAA Gent) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    76'
    Tim Kleindienst
    Tim Kleindienst (KAA Gent) header utenfor.
    76'
    Inn: Faiz Selemani
    Ut: Christophe Lepoint
    Bytte for KV Kortrijk. Faiz Selemani kommer inn for Christophe Lepoint på Ghelamco Arena.
    77'
    Laurent Depoitre
    Målsjanse på Ghelamco Arena! Laurent Depoitre fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Gent 1 - 2 Kortrijk
    Mål: Hannes Van Der Bruggen
    Målgivende: Ilombe Mboyo
    Mål! KV Kortrijk tar ledelsen 1-2 ved Hannes Van Der Bruggen. Ilombe Mboyo sto for den målgivende pasningen.
    83'
    84'
    KAA Gent angriper i Ghent. Roman Yaremchuk avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Målsjanse til KV Kortrijk! Ilombe Mboyo treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    Nicolas Laforge tildeler KV Kortrijk en corner. Ilombe Mboyo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Habib Gueye
    Habib Gueye (KV Kortrijk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    90'
    Roman Bezus
    KAA Gent angriper i Ghent. Roman Bezus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    Skudd på mål, Gent
    90'+3
    90'+3
    Lucas Rougeaux ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    90'+3
    Lucas Rougeaux ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ghent.