Dommeren blåser i gang dagens kamp i Ghent.
    KAA Gent angriper, men Roman Yaremchuk vinkes av for offside.
    1'
    Frispark Club Brugge.
    3'
    Bram Van Driessche tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    7'
    I Ghent har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    11'
    Andreas Hanche-Olsen
    KAA Gent angriper på Ghelamco Arena. Andreas Hanche-Olsen header utenfor.
    12'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge.
    15'
    Noa Lang
    Club Brugge avanserer forover i Ghent. Noa Lang avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    I Ghent slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    17'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    17'
    KAA Gent tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Frispark til KAA Gent på halvdelen til Club Brugge.
    18'
    Spillet på Ghelamco Arena er stoppet midlertidig fordi Elisha Owusu ligger nede.
    19'
    Gult kort til Club Brugge
    Hans Vanaken
    Hans Vanaken (Club Brugge) mottar sitt første gule kort for dagen på Ghelamco Arena.
    19'
    Elisha Owusu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Ghelamco Arena.
    20'
    Det blir farlig! Frispark for KAA Gent er nær straffområde.
    22'
    Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (KAA Gent) kommer til en målsjanse på Ghelamco Arena, men klarer ikke å score.
    23'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    24'
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alessio Castro-Montes (KAA Gent) vrir seg av smerte i gresset.
    26'
    Dommer Bram Van Driessche venter med å sette i gang spillet fordi Simon Mignolet ligger nede.
    26'
    Alessio Castro-Montes er på beina igjen og fortsetter kampen på Ghelamco Arena.
    27'
    Simon Mignolet er tilbake i kampen igjen.
    27'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAA Gent på egen banehalvdel.
    29'
    29'
    Sven Kums (KAA Gent) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    32'
    Bram Van Driessche tildeler KAA Gent en corner. Sven Kums sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    35'
    38'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    39'
    41'
    I Ghent slår Sven Kums en corner fra høyre.
    43'
    Elisha Owusu
    Målsjanse! Elisha Owusu (KAA Gent) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    43'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til KAA Gent.
    44'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Charles De Ketelaere
    Ut: Tahith Chong
    Club Brugge bytter ut Tahith Chong med Charles De Ketelaere.
    46'
    Inn: Mats Rits
    Ut: Eder Balanta
    Eder Balanta (Club Brugge) erstattes av Mats Rits.
    46'
    Inn: Stefano Denswil
    Ut: Eduard Sobol
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Stefano Denswil, mens Eduard Sobol tar plass på benken.
    46'
    Frispark for KAA Gent på egen banehalvdel.
    48'
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) vinkes av for offside i Ghent.
    49'
    Ruud Vormer (Club Brugge) slår en corner fra venstre side på Ghelamco Arena.
    51'
    Mål for Club Brugge!
    Gent 0 - 1 Club Brugge
    Mål: Bas Dost
    Målgivende: Charles De Ketelaere
    Bas Dost setter ballen i nettet og Club Brugge leder nå 0-1. Flott spill fra Charles De Ketelaere før målet.
    52'
    Sven Kums (KAA Gent) løfter inn en corner fra venstre på Ghelamco Arena.
    54'
    Frispark KAA Gent.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Gent
    Inn: Niklas Dorsch
    Ut: Elisha Owusu
    Bytte for KAA Gent. Niklas Dorsch kommer inn for Elisha Owusu på Ghelamco Arena.
    60'
    62'
    63'
    Gent 0 - 2 Club Brugge
    Mål: Charles De Ketelaere
    Målgivende: Hans Vanaken
    Mål! Charles De Ketelaere gir Club Brugge en komfortabel 0-2 ledelse. Hans Vanaken sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Gent 0 - 3 Club Brugge
    Mål! Bas Dost øker Club Brugges ledelse til 0-3 på Ghelamco Arena.
    67'
    Skudd på mål, Gent
    69'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    Inn: Vadis Odjidja-Ofoe
    Ut: Roman Bezus
    KAA Gent bytter ut Roman Bezus med Vadis Odjidja. Dette er det andre byttet som Hein van Haezebrouck gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Tarik Tissoudali
    Ut: Alessio Castro-Montes
    Hein van Haezebrouck gjør dagens tredje bytte i Ghent, når han tar ut Alessio Castro-Montes og setter inn Tarik Tissoudali.
    69'
    69'
    Inn: Daniel Perez
    Ut: Bas Dost
    Philippe Clement (Club Brugge) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Daniel Perez erstatter Bas Dost.
    70'
    71'
    75'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til KAA Gent.
    76'
    79'
    Ruud Vormer (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Ghelamco Arena.
    80'
    Gent 0 - 4 Club Brugge
    Mål: Daniel Perez
    Målgivende: Ruud Vormer
    Daniel Perez header ballen i mål og Club Brugge går opp til en komfortabel 0-4-ledelse i Ghent. Det er en fin assist fra Ruud Vormer.