Daniele Orsato signaliserer et frispark til AS Roma på egen banehalvdel.
    Mål for Genoa!
    Genoa 1 - 0 Roma
    Mål: Albert Gudmundsson
    Målgivende: Kevin Strootman
    Albert Gudmundsson setter ballen i nettet og Genoa FC leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Kevin Strootman.
    5'
    I Genova slår Paulo Dybala en corner fra venstre.
    8'
    Leandro Paredes
    Målsjanse! Leandro Paredes (AS Roma) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    8'
    Frispark til Genoa FC på halvdelen til AS Roma.
    8'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Morten Thorsby
    Ut: Milan Badelj
    Genoa FC bytter ut Milan Badelj med Morten Thorsby.
    10'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    13'
    AS Roma angriper, men avslutningen til Leandro Paredes går utenfor.
    21'
    Mål for Roma!
    Genoa 1 - 1 Roma
    Mål: Bryan Cristante
    Målgivende: Leonardo Spinazzola
    Bryan Cristante (AS Roma) header ballen i mål og utligner til 1-1 på Luigi Ferraris. Flott spill fra Leonardo Spinazzola før målet.
    22'
    Spillerbytte - Roma
    Inn: Edoardo Bove
    Ut: Diego Llorente
    Bytte for AS Roma. Edoardo Bove kommer inn for Diego Llorente på Luigi Ferraris.
    24'
    Kan AS Roma utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    25'
    Gult kort til Genoa
    Kevin Strootman
    Dommer Daniele Orsato gir Kevin Strootman (Genoa FC) et gult kort.
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Kevin Strootman (Genoa FC) vrir seg av smerte i gresset.
    29'
    Inn: Berkan Kutlu
    Ut: Kevin Strootman
    Kevin Strootman (Genoa FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Berkan Kutlu.
    30'
    I Genova har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    33'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Dommer Daniele Orsato venter med å sette i gang spillet fordi Stefano Sabelli ligger nede.
    35'
    Stefano Sabelli ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genova.
    36'
    Stefano Sabelli
    Dommeren gir Stefano Sabelli (Genoa FC) et gult kort.
    37'
    AS Roma angriper, men blir avblåst for offside.
    39'
    Gult kort til Roma
    Gianluca Mancini
    Dommer Daniele Orsato viser Gianluca Mancini (AS Roma) det gule kortet.
    42'
    42'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Genoa FC på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark for AS Roma på egen banehalvdel.
    44'
    Genoa 2 - 1 Roma
    Mål: Mateo Retegui
    Målgivende: Morten Thorsby
    Mål! Genoa FC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Mateo Retegui på Luigi Ferraris. Morten Thorsby sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Målet til Genoa sjekkes av VAR
    45'+1
    Målet til Genoa blir stående
    45'+2
    Inn: Koni De Winter
    Ut: Stefano Sabelli
    Alberto Gilardino (Genoa FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Koni De Winter erstatter Stefano Sabelli.
    46'
    Inn: Andrea Belotti
    Ut: Gianluca Mancini
    AS Roma gjør sitt andre bytte. Gianluca Mancini erstattes av Andrea Belotti.
    46'
    50'
    Daniele Orsato signaliserer et frispark til Genoa FC.
    50'
    Dommer Daniele Orsato ser at linjemannen løfter flagget, og AS Romas Romelu Lukaku blåses av for offside.
    53'
    Frispark AS Roma.
    53'
    Målet til Roma sjekkes av VAR
    54'
    Målet til Roma blir annullert
    54'
    56'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) løfter inn en corner fra venstre på Luigi Ferraris.
    60'
    Daniele Orsato tildeler AS Roma en corner. Paulo Dybala sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    61'
    Lorenzo Pellegrini (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    62'
    Bryan Cristante
    Bryan Cristante (AS Roma) fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    I Genova har et frispark blitt tildelt bortelag.
    65'
    Mateo Retegui
    Mateo Retegui (Genoa FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    65'
    67'
    Paulo Dybala
    Paulo Dybala (AS Roma) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men klarer ikke å score.
    68'
    71'
    71'
    73'
    Hjørnespark til Genoa
    74'
    Genoa 3 - 1 Roma
    Mål: Morten Thorsby
    Målgivende: Radu Matei Dragusin
    Genoa FC øker ledelsen til 3-1 etter en heading av Morten Thorsby. Radu Matei Dragusin var nest sist på ballen.
    74'
    Mattia Bani
    Mattia Bani (Genoa FC) pådrar seg et gult kort.
    75'
    Leandro Paredes (AS Roma) får et gult kort av dommer Daniele Orsato.
    75'
    Inn: Junior Messias
    Ut: Alan Matturro
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genoa FC. Inn kommer Junior Messias, mens Alan Matturro tar plass på benken.
    76'
    I Genova slår Lorenzo Pellegrini en corner fra venstre.
    77'
    Inn: Stephan El Shaarawy
    Ut: Lorenzo Pellegrini
    Jose Mourinho gjør dagens tredje bytte i Genova, når han tar ut Lorenzo Pellegrini og setter inn Stephan El Shaarawy.
    78'
    Inn: Sardar Azmoun
    Ut: Leandro Paredes
    Leandro Paredes (AS Roma) erstattes av Sardar Azmoun.
    78'
    Inn: Houssem Aouar
    Ut: Leonardo Spinazzola
    AS Roma bytter ut Leonardo Spinazzola med Houssem Aouar. Dette er det femte byttet som Jose Mourinho gjør i dagens kamp.
    78'
    Genoa 4 - 1 Roma
    Mål: Junior Messias
    Målgivende: Morten Frendrup
    Mål! Junior Messias øker Genoa FCs ledelse til 4-1 på Luigi Ferraris. Morten Frendrup sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Paulo Dybala (AS Roma) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    84'
    Sjanse! AS Roma avanserer forover, men Paulo Dybala avslutter utenfor.
    88'
    89'
    Houssem Aouar
    Houssem Aouar (AS Roma) mottar sitt første gule kort for dagen på Luigi Ferraris.
    89'
    Berkan Kutlu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    89'
    Genoa FC slipper å klare seg uten Berkan Kutlu som kommer tilbake på banen igjen.
    90'
    Sjanse i Genova! Paulo Dybala (AS Roma) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.