Frispark for Cagliari Calcio på egen banehalvdel.
    Cagliari Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Aaron Martin (Genoa FC) løfter inn en corner fra venstre på Luigi Ferraris.
    13'
    Alessandro Vogliacco
    I Genova header Alessandro Vogliacco (Genoa FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    13'
    Eldor Shomurodov
    Cagliari Calcio angriper på Luigi Ferraris, men Eldor Shomurodov header utenfor.
    16'
    Mål for Genoa!
    Genoa 1 - 0 Cagliari
    Mål: Morten Thorsby
    Målgivende: Stefano Sabelli
    Genoa FC tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Morten Thorsby. Stefano Sabelli sto for den målgivende pasningen.
    17'
    Dommer Federico Dionisi venter med å sette i gang spillet fordi Gaetano Oristanio ligger nede.
    20'
    Genoa FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Gaetano Oristanio er tilbake på banen igjen.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Genoa FC er nær straffområde.
    25'
    Genoa 2 - 0 Cagliari
    Mål: Morten Frendrup
    Målgivende: Johan Vasquez
    Mål! Genoa FC øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Morten Frendrup på Luigi Ferraris. Det er en fin assist fra Johan Vasquez.
    27'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Cagliari Calcio.
    30'
    32'
    Cagliari Calcio angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Mateo Retegui
    Sjanse! Genoa FC avanserer forover, men Mateo Retegui avslutter utenfor.
    33'
    Genoa FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Cagliari Calcio.
    34'
    Mateusz Wieteska
    Mateusz Wieteska (Cagliari Calcio) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    35'
    I Genova har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Frispark Genoa FC.
    39'
    Frispark til Genoa FC på halvdelen til Cagliari Calcio.
    40'
    Frispark for Genoa FC på egen banehalvdel.
    44'
    Federico Dionisi tildeler Cagliari Calcio en corner. Tommaso Augello sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Mateusz Wieteska (Cagliari Calcio) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Cagliari
    Inn: Gabriele Zappa
    Ut: Pantelis Chatzidiakos
    Bytte for Cagliari Calcio. Gabriele Zappa kommer inn for Pantelis Chatzidiakos på Luigi Ferraris.
    46'
    Inn: Gianluca Lapadula
    Ut: Gaetano Oristanio
    Cagliari Calcio bytter ut Gaetano Oristanio med Gianluca Lapadula. Dette er det andre byttet som Claudio Ranieri gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Nahitan Nandez
    Ut: Alessandro Di Pardo
    Cagliari Calcio bytter ut Alessandro Di Pardo med Nahitan Nandez.
    46'
    I Genova slår Tommaso Augello en corner fra høyre.
    46'
    Skade: Cagliari
    46'
    Tilbake fra skade: Cagliari
    47'
    Milan Badelj
    Målsjanse! Milan Badelj (Genoa FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    48'
    49'
    51'
    51'
    Morten Thorsby
    Genoa FC avanserer forover på Luigi Ferraris og Morten Thorsby kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Cagliari Calcio.
    53'
    Cagliari, prøver et skudd, men det reddes
    53'
    55'
    Kan Genoa FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Koni De Winter
    Genoa FC angriper på Luigi Ferraris, men Koni De Winter header utenfor.
    57'
    58'
    Gult kort til Cagliari
    Eldor Shomurodov (Cagliari Calcio) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Tommaso Augello (Cagliari Calcio) slår en corner fra venstre side på Luigi Ferraris.
    60'
    Gianluca Lapadula
    I Genova header Gianluca Lapadula (Cagliari Calcio) mot mål, men ballen går utenfor.
    60'
    Genoa 3 - 0 Cagliari
    Mål: Albert Gudmundsson
    Målgivende: Morten Frendrup
    Genoa FC går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Albert Gudmundsson. Flott spill fra Morten Frendrup før målet.
    63'
    Spillerbytte - Genoa
    Inn: Ridgeciano Haps
    Ut: Aaron Martin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Genoa FC. Inn kommer Ridgeciano Haps, mens Aaron Martin tar plass på benken.
    64'
    Inn: Djed Spence
    Ut: Stefano Sabelli
    Alberto Gilardino gjør dagens andre bytte i Genova, når han tar ut Stefano Sabelli og setter inn Djed Spence.
    64'
    65'
    I Genova slår Tommaso Augello en corner fra venstre.
    68'
    68'
    Spillet på Luigi Ferraris er stoppet midlertidig fordi Adam Obert ligger nede.
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genova fordi Morten Thorsby får behandling for en skade på banen.
    69'
    Morten Thorsby er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    Adam Obert er på beina igjen og fortsetter kampen på Luigi Ferraris.
    70'
    Genoa FC angriper, men Federico Dionisi blåser for offside.
    71'
    Frispark Cagliari Calcio.
    71'
    Frisparket tildelt Genoa FC er farlig nær Cagliari Calcios målområde.
    72'
    Tommaso Augello
    Tommaso Augello (Cagliari Calcio) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    Inn: Paulo Daniel Dentello Azzi
    Ut: Eldor Shomurodov
    Claudio Ranieri (Cagliari Calcio) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Paulo Daniel Dentello Azzi erstatter Eldor Shomurodov.
    72'
    Inn: Giorgio Cittadini
    Ut: Johan Vasquez
    Genoa FC bytter ut Johan Vasquez med Giorgio Cittadini. Dette er det tredje byttet som Alberto Gilardino gjør i dagens kamp.
    73'
    Inn: Emil Bohinen
    Ut: Milan Badelj
    Alberto Gilardino gjør dagens fjerde bytte i Genova, når han tar ut Milan Badelj og setter inn Emil Bohinen.
    73'
    Paulo Daniel Dentello Azzi
    Cagliari Calcio angriper, men avslutningen til Paulo Daniel Dentello Azzi går utenfor.
    75'
    76'
    Federico Dionisi signaliserer et frispark til Genoa FC like utenfor Cagliari Calcio-området.
    76'
    Inn: Vítor Carvalho
    Ut: Albert Gudmundsson
    Bytte for Genoa FC. Vítor Carvalho kommer inn for Albert Gudmundsson på Luigi Ferraris.
    78'
    Frispark til Cagliari Calcio på halvdelen til Genoa FC.
    78'
    81'
    82'
    Inn: Kingstone Mutandwa
    Ut: Tommaso Augello
    Claudio Ranieri (Cagliari Calcio) gjør sitt femte bytte for dagen. Kingstone Mutandwa erstatter Tommaso Augello.
    84'
    Kingstone Mutandwa
    Cagliari Calcio avanserer forover i Genova. Kingstone Mutandwa avslutter, men treffer ikke mål.
    85'
    Vítor Carvalho
    Vítor Carvalho (Genoa FC) kommer til en målsjanse på Luigi Ferraris, men klarer ikke å score.
    86'
    87'
    Sjanse til Cagliari Calcio! Paulo Daniel Dentello Azzi er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    Genoa, prøver et skudd, men det reddes
    90'
    Genoa FC angriper i Genova. Vítor Carvalho avslutter på mål, men greier ikke å score.