Dagens dommer, Jonathan Lardot, blåser i gang kampen.
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    1'
    I Genk slår Theo Bongonda en corner fra høyre.
    3'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KRC Genk like utenfor Royal Charleroi SC-området.
    3'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    7'
    Mamadou Fall
    Sjanse til Royal Charleroi SC! Mamadou Fall er nær ved å score, men keeper redder.
    8'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Junya Ito
    Målsjanse til KRC Genk! Junya Ito treffer mål, men keeper redder.
    9'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    10'
    Jonathan Lardot signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    12'
    Jules Van Cleemput
    Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Frispark i en god posisjon for KRC Genk!
    18'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    19'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Frispark til Royal Charleroi SC på halvdelen til KRC Genk.
    23'
    Jonathan Lardot tildeler Royal Charleroi SC en corner. Ryota Morioka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    23'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 Royal Charleroi SC
    Mål: Paul Onuachu
    Målgivende: Junya Ito
    Mål! Paul Onuachu gir KRC Genk ledelsen 1-0 etter en velplassert heading. Junya Ito sto for den målgivende pasningen.
    25'
    Gult kort til Genk
    Junya Ito
    Dommer Jonathan Lardot gir Junya Ito (KRC Genk) et gult kort.
    29'
    Kaveh Rezaei
    I Genk header Kaveh Rezaei (Royal Charleroi SC) mot mål, men ballen går utenfor.
    30'
    31'
    Målsjanse! Mamadou Fall (Royal Charleroi SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    31'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    34'
    Gult kort til Royal Charleroi SC
    Steeven Willems
    Steeven Willems (Royal Charleroi SC) pådrar seg et gult kort.
    34'
    36'
    39'
    Junya Ito
    Junya Ito (KRC Genk) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    40'
    42'
    42'
    43'
    Junya Ito
    KRC Genk fosser forover og Junya Ito fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'
    45'
    Paul Onuachu
    KRC Genk angriper. Paul Onuachu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Skudd på mål, Royal Charleroi SC
    47'
    47'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    48'
    Mål for Royal Charleroi SC!
    Genk 1 - 1 Royal Charleroi SC
    Mål: Saido Berahino
    Målgivende: Ryota Morioka
    Mål! Saido Berahino (Royal Charleroi SC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Flott spill fra Ryota Morioka før målet.
    48'
    50'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.
    52'
    Frispark Royal Charleroi SC.
    52'
    53'
    Skudd utenfor mål, Genk
    53'
    Junya Ito
    Sjanse i Genk! Junya Ito (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    54'
    Frispark KRC Genk.
    54'
    Hjørnespark til Genk
    55'
    Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    58'
    Skudd utenfor mål, Royal Charleroi SC
    59'
    60'
    Jules Van Cleemput (Royal Charleroi SC) får et gult kort av dommer Jonathan Lardot.
    60'
    Patrik Hrosovsky
    KRC Genk angriper i Genk. Patrik Hrosovsky avslutter på mål, men greier ikke å score.
    63'
    63'
    Genk 2 - 1 Royal Charleroi SC
    Mål: Joakim Maehle
    Mål! KRC Genk tar ledelsen 2-1 ved Joakim Maehle. Det er en fin assist fra Junya Ito.
    63'
    Patrik Hrosovsky (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    66'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Shamar Nicholson
    Ut: Saido Berahino
    Saido Berahino (Royal Charleroi SC) erstattes av Shamar Nicholson.
    68'
    69'
    71'
    72'
    Theo Bongonda
    KRC Genk angriper i Genk. Theo Bongonda fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    76'
    76'
    77'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Gerardo Arteaga
    Ut: Jere Uronen
    KRC Genk bytter ut Jere Uronen med Gerardo Arteaga. Dette er det første byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    78'
    Inn: Kouassi Eboue
    Ut: Theo Bongonda
    Bytte for KRC Genk. Kouassi Eboue kommer inn for Theo Bongonda på Luminus Arena.
    79'
    Inn: Ken Nkuba
    Ut: Jules Van Cleemput
    Karim Belhocine (Royal Charleroi SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Ken Nkuba erstatter Jules Van Cleemput.
    79'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    80'
    Kayembe
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Kayembe går utenfor.
    80'
    81'
    81'
    82'
    Dommer Jonathan Lardot viser Paul Onuachu (KRC Genk) det gule kortet.
    82'
    Andre gule kort til Genk
    Junya Ito
    Utvisning! KRC Genk må klare seg resten av kampen uten Junya Ito etter at han får sitt andre gule.
    82'
    Inn: Dries Wouters
    Ut: Kristian Thorstvedt
    Jess Thorup gjør dagens tredje bytte i Genk, når han tar ut Kristian Thorstvedt og setter inn Dries Wouters.
    84'
    Ali Gholizadeh
    Sjanse til Royal Charleroi SC! Ali Gholizadeh er nær ved å score, men keeper redder.