KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    I Genk slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra høyre.
    Sjanse til KV Oostende! Makhtar Gueye er nær ved å score, men keeper redder.
    9'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Indy Boonen
    Indy Boonen (KV Oostende) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    10'
    10'
    Offside! Junya Ito blir vinket av og KRC Genk må dermed bygge opp et nytt angrep.
    10'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    12'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    14'
    Theo Bongonda
    KRC Genk fosser forover og Theo Bongonda fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    15'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    17'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KRC Genk på egen banehalvdel.
    18'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 0 KV Oostende
    Mål: Bryan Heynen
    Målgivende: Mike Tresor Ndayishimiye
    Mål! Bryan Heynen (KRC Genk) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-0 på Luminus Arena. Flott spill fra Mike Tresor Ndayishimiye før målet.
    20'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til KRC Genk.
    21'
    KV Oostende angriper på Luminus Arena. Makhtar Gueye header utenfor.
    24'
    24'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    26'
    Nathan Verboomen tildeler KRC Genk en corner. Mike Tresor Ndayishimiye sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    28'
    Genk 2 - 0 KV Oostende
    Mål: Theo Bongonda
    Målgivende: Cyriel Dessers
    I Genk øker KRC Genk ledelsen til 2-0 takket være et mål av Theo Bongonda. Det er en fin assist fra Cyriel Dessers.
    30'
    Gult kort til KV Oostende
    Jack Hendry
    Dommer Nathan Verboomen gir Jack Hendry (KV Oostende) et gult kort.
    31'
    Mål for KV Oostende!
    Genk 2 - 1 KV Oostende
    Mål: Marko Kvasina
    Målgivende: Brecht Capon
    Mål! Marko Kvasina reduserer til 2-1 på Luminus Arena i Genk. Brecht Capon sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Målet til KV Oostende sjekkes av VAR
    33'
    Målet til KV Oostende blir stående
    33'
    Cyriel Dessers
    Målsjanse! Cyriel Dessers (KRC Genk) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    Sjanse! KV Oostende avanserer forover, men Makhtar Gueye avslutter utenfor.
    37'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Theo Ndicka
    Ut: Brecht Capon
    Brecht Capon (KV Oostende) erstattes av Theo Ndicka.
    39'
    Mike Tresor Ndayishimiye
    Målsjanse på Luminus Arena! Mike Tresor Ndayishimiye fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    40'
    41'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    42'
    Zech Medley
    Zech Medley (KV Oostende) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Makhtar Gueye (KV Oostende) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    45'
    47'
    KV Oostende avanserer forover i Genk. Makhtar Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    48'
    Nathan Verboomen tildeler KV Oostende en corner. Maxime D'Arpino sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Genk 2 - 2 KV Oostende
    Mål: Makhtar Gueye
    Målgivende: Marko Kvasina
    Makhtar Gueye (KV Oostende) header ballen i mål og utligner til 2-2. Marko Kvasina var nest sist på ballen.
    49'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Makhtar Gueye (KV Oostende) vrir seg av smerte i gresset.
    51'
    Makhtar Gueye er på beina igjen og fortsetter kampen på Luminus Arena.
    51'
    Bryan Heynen
    Bryan Heynen (KRC Genk) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Theo Ndicka får behandling for en skade på banen.
    54'
    Theo Ndicka ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    55'
    KRC Genk angriper. Mike Tresor Ndayishimiye får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Junya Ito
    KRC Genk angriper i Genk. Junya Ito avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    En av KV Oostendes spillere blir avblåst for offside på Luminus Arena.
    57'
    Junya Ito
    Sjanse i Genk! Junya Ito (KRC Genk) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Theo Bongonda (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    59'
    60'
    Genk 3 - 2 KV Oostende
    Mål! KRC Genk tar ledelsen med 3-2 etter en heading fra Theo Bongonda. Flott spill fra Mike Tresor Ndayishimiye før målet.
    60'
    Inn: Thierry Ambrose
    Ut: Makhtar Gueye
    KV Oostende bytter ut Makhtar Gueye som ikke ser ut til å kunne fortsette. Alexander Blessin blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn Thierry Ambrose.
    61'
    Nathan Verboomen tildeler KV Oostende en corner. Kenny Rocha Santos sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    I Genk slår Kenny Rocha Santos en corner fra høyre.
    62'
    Genk 3 - 3 KV Oostende
    Mål: Thierry Ambrose
    Målgivende: Kenny Rocha Santos
    Thierry Ambrose (KV Oostende) header ballen i mål og utligner til 3-3 på Luminus Arena. Det er en fin assist fra Kenny Rocha Santos.
    62'
    KRC Genk angriper i Genk. Theo Bongonda fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Robbie D'Haese vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    67'
    Cyriel Dessers (KRC Genk) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    69'
    KV Oostende slipper å klare seg uten Robbie D'Haese som kommer tilbake på banen igjen.
    70'
    Cyriel Dessers (KRC Genk) header ballen mot mål, men KV Oostende klarerer.
    74'
    74'
    KRC Genk angriper på Luminus Arena, men Theo Bongonda header utenfor.
    75'
    76'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    76'
    Indy Boonen
    KV Oostende avanserer forover i Genk. Indy Boonen avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    79'
    Genk 3 - 4 KV Oostende
    Mål: Frederik Jakel
    KV Oostende tar ledelsen 3-4 etter en heading fra Frederik Jakel. Kenny Rocha Santos var nest sist på ballen.
    79'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Kristian Thorstvedt
    Ut: Patrik Hrosovsky
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt første bytte for dagen. Kristian Thorstvedt erstatter Patrik Hrosovsky.
    81'
    Inn: Daniel Munoz
    Ut: Angelo Preciado
    KRC Genk bytter ut Angelo Preciado med Daniel Munoz. Dette er det andre byttet som John van den Brom gjør i dagens kamp.
    81'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til KV Oostende.
    82'
    Frispark KRC Genk.
    82'
    84'
    84'
    Inn: Anton Tanghe
    Ut: Marko Kvasina
    KV Oostende gjør sitt tredje bytte. Marko Kvasina erstattes av Anton Tanghe.
    85'
    Inn: Nick Batzner
    Ut: Indy Boonen
    KV Oostende bytter ut Indy Boonen med Nick Batzner.
    86'
    87'
    87'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) slår en corner fra venstre side på Luminus Arena.