Mål! KV Oostende tar ledelsen 0-1 ved Cameron McGeehan.
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 1 KV Oostende
    Mål: Paul Onuachu
    Målgivende: Joakim Maehle
    Mål! KRC Genk utligner til 1-1 etter en heading av Paul Onuachu i Genk. Det er en fin assist fra Joakim Maehle.
    8'
    9'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KRC Genk.
    10'
    Frispark KRC Genk.
    11'
    Kevin Vandendriessche (KV Oostende) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Luminus Arena.
    11'
    Kevin Vandendriessche ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Genk.
    12'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    16'
    18'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til KV Oostende.
    19'
    Paul Onuachu
    Paul Onuachu (KRC Genk) header mot mål, men ballen går utenfor.
    19'
    21'
    Paul Onuachu (KRC Genk) vinkes av for offside i Genk.
    26'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    28'
    Målsjanse til KRC Genk! Paul Onuachu treffer mål, men keeper redder.
    30'
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Cameron McGeehan
    Cameron McGeehan (KV Oostende) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    31'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Fashion Sakala
    Fashion Sakala (KV Oostende) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Dommer Nicolas Laforge venter med å sette i gang spillet fordi Maarten Vandevoordt ligger nede.
    33'
    35'
    Maarten Vandevoordt er på beina igjen og fortsetter kampen på Luminus Arena.
    35'
    36'
    Junya Ito
    Junya Ito (KRC Genk) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Kristian Thorstvedt
    KRC Genk angriper i Genk. Kristian Thorstvedt fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Andrew Hjulsager
    KV Oostende angriper. Andrew Hjulsager får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    39'
    40'
    Gult kort til KV Oostende
    Dommeren gir Cameron McGeehan (KV Oostende) et gult kort.
    40'
    I Genk slår Luca Oyen en corner fra venstre.
    42'
    KV Oostende avanserer forover i Genk. Andrew Hjulsager avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    45'
    Makhtar Gueye
    Dommer Nicolas Laforge viser Makhtar Gueye (KV Oostende) det gule kortet.
    45'
    Luca Oyen (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    46'
    Luca Oyen (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    47'
    Gult kort til Genk
    Jhon Lucumi
    Jhon Lucumi (KRC Genk) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    VAR sjekker om det er straffe til Genk
    48'
    Dommeren dømmer straffe til Genk
    51'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og KRC Genk får straffe av Nicolas Laforge på Luminus Arena.
    51'
    Genk scorer på straffe!
    Genk 2 - 1 KV Oostende
    Paul Onuachu dundrer inn et straffespark på Luminus Arena. Stillingen er nå 2-1.
    52'
    55'
    Rødt kort til Genk
    Bastien Toma
    Rødt kort! Bastien Toma (KRC Genk) sendes i dusjen av dommer Nicolas Laforge.
    56'
    KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    57'
    Maxime D'Arpino ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    58'
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Daniel Munoz
    Ut: Luca Oyen
    Bytte for KRC Genk. Daniel Munoz kommer inn for Luca Oyen på Luminus Arena.
    58'
    KV Oostende fosser fremover, men Nicolas Laforge blåser for offside på Luminus Arena.
    59'
    Maxime D'Arpino er tilbake i kampen igjen.
    60'
    Nicolas Laforge tildeler KV Oostende en corner. Andrew Hjulsager sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Skudd utenfor mål, KV Oostende
    61'
    Skudd på mål, KV Oostende
    63'
    63'
    64'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    66'
    Jelle Bataille
    Målsjanse! Jelle Bataille (KV Oostende) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    66'
    Nicolas Laforge tildeler KRC Genk en corner. Jere Uronen sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til KV Oostende.
    69'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    70'
    Theo Ndicka
    Theo Ndicka (KV Oostende) kommer til en målsjanse på Luminus Arena, men klarer ikke å score.
    71'
    KRC Genk angriper, men Junya Ito vinkes av for offside.
    71'
    Theo Ndicka
    Sjanse til KV Oostende! Theo Ndicka er nær ved å score, men keeper redder.
    72'
    72'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Indy Boonen
    Ut: Kevin Vandendriessche
    Alexander Blessin gjør dagens første bytte i Genk, når han tar ut Kevin Vandendriessche og setter inn Indy Boonen.
    72'
    73'
    KV Oostende angriper, men Nicolas Laforge blåser for offside.
    74'
    75'
    Inn: Mats Møller Dæhli
    Ut: Kristian Thorstvedt
    KRC Genk bytter ut Kristian Thorstvedt med Mats Moller Daehli. Dette er det andre byttet som Jess Thorup gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    KV Oostende må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra KRC Genk.
    78'
    Carlos Cuesta
    Carlos Cuesta (KRC Genk) header utenfor.
    79'
    KV Oostende fosser forover og Cameron McGeehan fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    81'
    81'
    Cameron McGeehan (KV Oostende) kommer seg fri på Luminus Arena, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Genk 2 - 2 KV Oostende
    Mål: Makhtar Gueye
    Målgivende: Jelle Bataille
    Mål! Makhtar Gueye (KV Oostende) utligner til 2-2 med en velplassert heading. Jelle Bataille var nest sist på ballen.
    83'
    Sjanse i Genk! Makhtar Gueye (KV Oostende) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.