Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    KRC Genk tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    En av KRC Genks spillere blir avblåst for offside.
    9'
    Dommer Jasper Vergoote venter med å sette i gang spillet fordi Joseph Paintsil ligger nede.
    10'
    Frispark for KRC Genk på egen banehalvdel.
    14'
    Bastien Toma (KRC Genk) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.
    15'
    Joseph Paintsil
    KRC Genk angriper i Genk. Joseph Paintsil fyrer av et skudd som går utenfor.
    15'
    KRC Genk slipper å klare seg uten Joseph Paintsil som kommer tilbake på banen igjen.
    16'
    Frispark Cercle Brugge.
    16'
    Thibo Somers
    Thibo Somers (Cercle Brugge) header utenfor.
    17'
    Cercle Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Frispark til KRC Genk på halvdelen til Cercle Brugge.
    19'
    Målet til Cercle Brugge sjekkes av VAR
    23'
    Målet til Cercle Brugge blir annullert
    25'
    Cercle Brugge fosser fremover, men Hannes Van Der Bruggen går rett i offsidefella.
    25'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til KRC Genk.
    28'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til KRC Genk like utenfor Cercle Brugge-området.
    29'
    31'
    Thibo Somers (Cercle Brugge) prøver å heade ballen i mål på Luminus Arena, men mislykkes.
    32'
    Genk, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    KRC Genk angriper i Genk. Joseph Paintsil avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    Cercle Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    37'
    Mål for Cercle Brugge!
    Genk 0 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Thibo Somers
    Målgivende: Dino Hotic
    Mål! Thibo Somers gir Cercle Brugge en 0-1 ledelse. Flott spill fra Dino Hotic før målet.
    38'
    Gerardo Arteaga
    KRC Genk angriper og Gerardo Arteaga får avsluttet. Headingen treffer ikke Cercle Brugge-målet.
    40'
    Jasper Vergoote tildeler Cercle Brugge en corner. Dino Hotic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    I Genk slår Dino Hotic en corner fra høyre.
    42'
    43'
    Dino Hotic (Cercle Brugge) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    44'
    Hannes Van Der Bruggen
    Cercle Brugge avanserer forover på Luminus Arena og Hannes Van Der Bruggen kommer til avslutning. Headingen blir klarert av KRC Genk.
    44'
    44'
    45'
    Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+1
    I Genk har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - Genk
    Inn: Angelo Preciado
    Ut: Daniel Munoz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KRC Genk. Inn kommer Angelo Preciado, mens Daniel Munoz tar plass på benken.
    46'
    Inn: Ike Ugbo
    Ut: Paul Onuachu
    John van den Brom gjør dagens andre bytte i Genk, når han tar ut Paul Onuachu og setter inn Ike Ugbo.
    46'
    Kan Cercle Brugge utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    48'
    49'
    50'
    Senna Miangue
    I Genk får Senna Miangue (Cercle Brugge) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    51'
    51'
    Jasper Vergoote signaliserer et frispark til Cercle Brugge.
    52'
    Junya Ito
    Sjanse! KRC Genk avanserer forover, men Junya Ito avslutter utenfor.
    54'
    56'
    57'
    I Genk har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Inn: Mike Tresor Ndayishimiye
    Ut: Bastien Toma
    Bastien Toma (KRC Genk) erstattes av Mike Tresor Ndayishimiye.
    58'
    Inn: Theo Bongonda
    Ut: Joseph Paintsil
    KRC Genk bytter ut Joseph Paintsil med Theo Bongonda.
    58'
    Spillet på Luminus Arena er stoppet midlertidig fordi Jhon Lucumi ligger nede.
    59'
    Jhon Lucumi kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Luminus Arena.
    60'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) slår en corner fra høyre side på Luminus Arena.
    61'
    62'
    63'
    Gult kort til Genk
    Ike Ugbo
    Ike Ugbo (KRC Genk) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    63'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Genk fordi Hannes Van Der Bruggen får behandling for en skade på banen.
    64'
    Hannes Van Der Bruggen er på beina igjen og fortsetter kampen.
    65'
    Mike Tresor Ndayishimiye (KRC Genk) løfter inn en corner fra venstre på Luminus Arena.
    69'
    Frispark til Cercle Brugge på halvdelen til KRC Genk.
    69'
    Alex Millan
    Målsjanse! Alex Millan (Cercle Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Frispark for Cercle Brugge på egen banehalvdel.
    72'
    Spillerbytte - Cercle Brugge
    Inn: Olivier Deman
    Ut: Alex Millan
    Bytte for Cercle Brugge. Olivier Deman kommer inn for Alex Millan på Luminus Arena.
    73'
    74'
    Olivier Deman
    Olivier Deman (Cercle Brugge) avanserer forover på Luminus Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Jasper Vergoote tildeler Cercle Brugge en corner. Dino Hotic sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    75'
    Cercle Brugge angriper, men Jasper Vergoote blåser for offside.
    77'
    78'
    Inn: Kevin Denkey
    Ut: Thibo Somers
    Cercle Brugge bytter ut Thibo Somers med Kevin Denkey. Dette er det andre byttet som Yves Vanderhaeghe gjør i dagens kamp.
    82'
    83'
    I Genk slår Mike Tresor Ndayishimiye en corner fra venstre.
    84'
    Rabbi Matondo
    Sjanse i Genk! Rabbi Matondo (Cercle Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    86'
    Theo Bongonda
    Målsjanse til KRC Genk! Theo Bongonda treffer mål, men keeper redder.
    86'
    86'
    Jasper Vergoote tildeler KRC Genk en corner. Mike Tresor Ndayishimiye sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    87'
    Inn: Luca Oyen
    Ut: Kristian Thorstvedt
    John van den Brom (KRC Genk) gjør sitt femte bytte for dagen. Luca Oyen erstatter Kristian Thorstvedt.
    88'
    Inn: Charles Vanhoutte
    Ut: Dino Hotic
    Yves Vanderhaeghe (Cercle Brugge) gjør sitt tredje bytte for dagen. Charles Vanhoutte erstatter Dino Hotic.
    88'
    Mål for Genk!
    Genk 1 - 1 Cercle Brugge
    Mål: Theo Bongonda
    Målgivende: Angelo Preciado
    Theo Bongonda (KRC Genk) header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Angelo Preciado.
    89'
    90'+1
    Hannes Van Der Bruggen (Cercle Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Luminus Arena.