Gul88'
1-1
1-2
Adeniyi90'+6
    Omer Faruk Turtay tildeler Tuzlaspor en corner. Muhammed Demirci sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Segun James Adeniyi
    Tuzlaspor angriper i Ankara. James avslutter på mål, men greier ikke å score.
    4'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Aksel Aktas
    Målsjanse på Eryaman Stadyumu! Aksel Aktas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Tuzlaspor, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Frispark for Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    7'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    8'
    Genclerbirligi SK fosser fremover, men Omer Faruk Turtay blåser for offside på Eryaman Stadyumu.
    9'
    Abdoulaye Cisse
    Abdoulaye Cisse (Tuzlaspor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    I Ankara slår Aksel Aktas en corner fra venstre.
    12'
    Metehan Mert
    Metehan Mert (Genclerbirligi SK) kommer til avslutning på Eryaman Stadyumu, men headingen blir reddet.
    12'
    12'
    Emre Can vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    14'
    Spillerbytte - Tuzlaspor
    Inn: Ogun Bayrak
    Ut: Mustafa Emre Can
    Bytte for Tuzlaspor. Ogun Bayrak kommer inn for Emre Can på Eryaman Stadyumu.
    15'
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    15'
    Mert Kula
    Mert Kula (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    15'
    Emre Can ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Ankara.
    15'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Tuzlaspor.
    16'
    Ahmet Arda Tuzcu
    Genclerbirligi SK angriper på Eryaman Stadyumu. Ahmet Arda Tuzcu header utenfor.
    18'
    Tuzlaspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    21'
    Frisparket tildelt Genclerbirligi SK er farlig nær Tuzlaspors målområde.
    26'
    Frispark Tuzlaspor.
    28'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    32'
    Ilker Karakas
    Sjanse! Genclerbirligi SK avanserer forover, men Ilker Karakas avslutter utenfor.
    33'
    Aksel Aktas
    Genclerbirligi SK angriper, men avslutningen til Aksel Aktas går utenfor.
    34'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    38'
    Genclerbirligi SK angriper i Ankara, men blir avblåst for offside.
    38'
    Frispark til Tuzlaspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    39'
    Ibrahim Has
    I Ankara header Ibrahim Has (Tuzlaspor) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Målsjanse! Abdoulaye Cisse (Tuzlaspor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Ilker Karakas (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Aksel Aktas (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.
    45'+1
    Mert Kula
    Mert Kula (Genclerbirligi SK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    Ahmet Arda Tuzcu (Genclerbirligi SK) kommer til en målsjanse på Eryaman Stadyumu, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+3
    Inn: Bilal Basacikoglu
    Ut: Stefan Savic
    Cenk Laleci (Tuzlaspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Bilal Basacikoglu erstatter Stefan Savic.
    46'
    Bunyamin Yurur
    Sjanse i Ankara! Bunyamin Yurur (Tuzlaspor) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    47'
    47'
    48'
    Ubeyd Adiyaman (Genclerbirligi SK) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Eryaman Stadyumu.
    49'
    Ubeyd Adiyaman er på beina igjen og fortsetter kampen på Eryaman Stadyumu.
    51'
    Rødt kort til Genclerbirligi SK
    Metehan Mert fra Genclerbirligi SK er ikke på banen for øyeblikket, men får et rødt kort!
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Tuzlaspor er nær straffområde.
    52'
    Muhammed Demirci
    Sjanse! Tuzlaspor avanserer forover, men Muhammed Demirci avslutter utenfor.
    53'
    54'
    Baris Alici
    Baris Alici (Genclerbirligi SK) avanserer forover på Eryaman Stadyumu. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Abdoulaye Yahaya
    Tuzlaspor angriper i Ankara. Abdoulaye Yahaya fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    I Ankara slår Bilal Basacikoglu en corner fra venstre.
    58'
    Tuzlaspor avanserer forover i Ankara. Muhammed Demirci avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Sami Gokhan Altiparmak
    Ut: Ilker Karakas
    Genclerbirligi SK bytter ut Ilker Karakas med Gokhan Altiparmak. Dette er det første byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    63'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK like utenfor Tuzlaspor-området.
    65'
    65'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Dmytro Hrechyshkin
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    68'
    Gult kort til Tuzlaspor
    Abdoulaye Yahaya (Tuzlaspor) får et gult kort av dommer Omer Faruk Turtay.
    71'
    Mål for Tuzlaspor!
    Genclerbirligi SK 0 - 1 Tuzlaspor
    Mål: Abdoulaye Yahaya
    Målgivende: Mehmet Coskun
    Mål! Tuzlaspor tar ledelsen 0-1 ved Abdoulaye Yahaya. Flott spill fra Mehmet Coskun før målet.
    71'
    74'
    Tuzlaspor angriper. Abdoulaye Cisse får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    76'
    76'
    Bilal Basacikoglu
    Tuzlaspor angriper i Ankara. Bilal Basacikoglu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    Mehmet Coskun ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    78'
    Tuzlaspor slipper å klare seg uten Mehmet Coskun som kommer tilbake på banen igjen.
    79'
    Inn: Oleksandr Belyaev
    Ut: Aksel Aktas
    Metin Diyadin gjør dagens andre bytte i Ankara, når han tar ut Aksel Aktas og setter inn Oleksandr Belyaev.
    81'
    Serdarcan Eralp
    Serdarcan Eralp (Genclerbirligi SK) kommer seg fri på Eryaman Stadyumu, men avslutningen går utenfor.
    81'
    Omer Faruk Turtay signaliserer et frispark til Tuzlaspor på egen banehalvdel.
    84'
    Inn: Ismail Konuk
    Ut: Mehmet Coskun
    Ismail Konuk (Tuzlaspor) erstatter Mehmet Coskun som muligens er skadet.
    84'
    Inn: Erol Can Akdag
    Ut: Muhammed Demirci
    Cenk Laleci gjør dagens fjerde bytte i Ankara, når han tar ut Muhammed Demirci og setter inn Erol Can Akdag.
    85'
    Tuzlaspor angriper i Ankara. Abdoulaye Cisse fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    87'
    88'
    Abdoulaye Cisse (Tuzlaspor) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 1 Tuzlaspor
    Mål: Gökhan Gul
    Målgivende: Dmytro Hrechyshkin
    Mål! hjemmelag utligner ved Gökhan Gul. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Dmytro Hrechyshkin.
    88'
    Inn: Abdullah Sahindere
    Ut: Ahmet Arda Tuzcu
    Genclerbirligi SK bytter ut Ahmet Arda Tuzcu med Abdullah Sahindere. Dette er det tredje byttet som Metin Diyadin gjør i dagens kamp.
    90'
    Inn: Kevin Mayingila Nzuzi Mata
    Ut: Ibrahim Has
    Tuzlaspor gjør sitt femte bytte. Ibrahim Has erstattes av Kevin Nzuzi Mata.
    90'
    Spillet på Eryaman Stadyumu er stoppet midlertidig fordi Gökhan Gul ligger nede.
    90'+2
    Gökhan Gul kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Eryaman Stadyumu.
    90'+2
    90'+3
    Bilal Basacikoglu (Tuzlaspor) løfter inn en corner fra høyre på Eryaman Stadyumu.
    90'+4
    90'+4
    Genclerbirligi SK 1 - 2 Tuzlaspor
    Mål: Segun James Adeniyi
    Målgivende: Abdoulaye Yahaya
    James header ballen i mål og Tuzlaspor leder dermed 1-2. Abdoulaye Yahaya var nest sist på ballen.
    90'+6
    Omer Faruk Turtay tildeler Genclerbirligi SK en corner. Dmytro Hrechyshkin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+8
    Dmytro Hrechyshkin (Genclerbirligi SK) slår en corner fra venstre side på Eryaman Stadyumu.