Muhammed Ildiz (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Ankara 19 Mayis.
    4'
    Bekir Yilmaz
    Målsjanse til Genclerbirligi SK! Bekir Yilmaz treffer mål, men keeper redder.
    4'
    Stephane Sessegnon (Genclerbirligi SK) løfter inn en corner fra høyre på Ankara 19 Mayis.
    5'
    Genclerbirligi SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Giresunspor på egen banehalvdel.
    10'
    Mål for Genclerbirligi SK!
    Genclerbirligi SK 1 - 0 Giresunspor
    Mål: Ahmet Ilhan Ozek
    Målgivende: Jailton Paraiba
    Mål! Genclerbirligi SK tar ledelsen 1-0 ved Ahmet Ilhan Ozek. Jailton Paraiba sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Giresunspor.
    14'
    Frispark for Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    14'
    Luccas Claro
    Målsjanse! Luccas Claro (Genclerbirligi SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Dommer Atilla Karaoglan ser at linjemannen løfter flagget, og Genclerbirligi SKs Jailton Paraiba blåses av for offside.
    17'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Genclerbirligi SK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    William Sery
    William Sery (Giresunspor) prøver å heade ballen i mål på Ankara 19 Mayis, men mislykkes.
    19'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK like utenfor Giresunspor-området.
    19'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    Frispark for Giresunspor på egen banehalvdel.
    24'
    Giresunspor fosser fremover, men Ergin Keles går rett i offsidefella.
    25'
    Giresunspor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark til Genclerbirligi SK på halvdelen til Giresunspor.
    28'
    Ergin Keles
    Ergin Keles (Giresunspor) kommer til en målsjanse på Ankara 19 Mayis, men klarer ikke å score.
    31'
    Frispark Giresunspor.
    32'
    Ahmet Ilhan Ozek
    På Ankara 19 Mayis skyter Ahmet Ilhan Ozek (Genclerbirligi SK) rett i tverrliggeren!
    33'
    Gult kort til Genclerbirligi SK
    Mert Cetin
    Dommer Atilla Karaoglan viser Mert Cetin (Genclerbirligi SK) det gule kortet.
    33'
    Frispark til Giresunspor på halvdelen til Genclerbirligi SK.
    34'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Guy Michel Landel (Giresunspor) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Giresunspor slipper å klare seg uten Guy Michel Landel som kommer tilbake på banen igjen.
    35'
    Atilla Karaoglan tildeler Giresunspor en corner. Muhammed Ildiz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    36'
    37'
    Muhammed Ildiz ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Muhammed Ildiz er på beina igjen og fortsetter kampen.
    42'
    43'
    Ahmet Ilhan Ozek ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    44'
    Spillerbytte - Genclerbirligi SK
    Inn: Mert Nobre
    Ut: Ahmet Ilhan Ozek
    Mert Nobre (Genclerbirligi SK) erstatter Ahmet Ilhan Ozek som ser ut til å måtte forlate Ankara 19 Mayis med en skade.
    45'
    46'
    48'
    I Ankara har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Kan Genclerbirligi SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    49'
    50'
    51'
    52'
    I Ankara slår Muhammed Ildiz en corner fra venstre.
    53'
    53'
    Frispark Genclerbirligi SK.
    54'
    Gult kort til Giresunspor
    Muhammed Ildiz
    Dommeren gir Muhammed Ildiz (Giresunspor) et gult kort.
    54'
    Muhammed Ildiz (Giresunspor) løfter inn en corner fra høyre på Ankara 19 Mayis.
    56'
    58'
    Inn: Nadir Ciftci
    Ut: Bekir Yilmaz
    Bytte for Genclerbirligi SK. Nadir Ciftci kommer inn for Bekir Yilmaz på Ankara 19 Mayis.
    59'
    Zeni Husmani
    Sjanse! Giresunspor avanserer forover, men Zeni Husmani avslutter utenfor.
    59'
    60'
    Mert Nobre (Genclerbirligi SK) vinkes av for offside i Ankara.
    62'
    Spillerbytte - Giresunspor
    Inn: Kursad Surmeli
    Ut: Muhammed Ildiz
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Giresunspor. Inn kommer Kursad Surmeli, mens Muhammed Ildiz tar plass på benken.
    65'
    65'
    Ozan Kokcu (Giresunspor) slår en corner fra høyre side på Ankara 19 Mayis.
    66'
    Ozan Can Kokcu
    Giresunspor angriper, men avslutningen til Ozan Kokcu går utenfor.
    68'
    68'
    70'
    72'
    72'
    73'
    Stephane Sessegnon
    Genclerbirligi SK angriper. Stephane Sessegnon får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    Inn: Said Idazza
    Ut: Ozan Can Kokcu
    Ozan Kokcu (Giresunspor) erstattes av Said Idazza.
    75'
    75'
    Frisparket tildelt Giresunspor er farlig nær Genclerbirligi SKs målområde.
    77'
    Ergin Keles vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    78'
    Husamettin Tut
    Giresunspor avanserer forover i Ankara. Husamettin Tut avslutter, men treffer ikke mål.
    79'
    Jailton Paraiba
    Jailton Paraiba (Genclerbirligi SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    81'
    Inn: Volkan Okumak
    Ut: Zeni Husmani
    Giresunspor gjør sitt tredje bytte. Zeni Husmani erstattes av Volkan Okumak.
    82'
    Ergin Keles er tilbake på banen igjen.
    83'
    Atilla Karaoglan signaliserer et frispark til Genclerbirligi SK.
    83'
    Kagan Miray Bagis
    Kagan Miray Bagis (Giresunspor) får et gult kort av dommer Atilla Karaoglan.
    83'
    86'
    I Ankara slår Guy Michel Landel en corner fra høyre.
    87'
    Atilla Karaoglan tildeler Giresunspor en corner. Guy Michel Landel sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.