4'
    Gefle, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    4'
    Dommer Fredrik Hansson venter med å sette i gang spillet fordi Fredrik Lundgren ligger nede.
    5'
    7'
    Fredrik Lundgren kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Gavlevallen.
    7'
    Skudd utenfor mål, Osters IF
    9'
    Mål for Osters IF!
    Gefle 0 - 1 Osters IF
    Mål: Dragan Kapcevic
    Målgivende: Simon Helg
    Mål! Dragan Kapcevic (Osters IF) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Gavlevallen. Det er en fin assist fra Simon Helg.
    11'
    Fredrik Hansson signaliserer et frispark til Gefle IF på egen banehalvdel.
    12'
    Fredrik Lundgren
    Sjanse! Osters IF avanserer forover, men Fredrik Lundgren avslutter utenfor.
    16'
    Frispark til Osters IF på halvdelen til Gefle IF.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jesper Floren (Gefle IF) vrir seg av smerte i gresset.
    22'
    23'
    Jesper Floren er på beina igjen og fortsetter kampen.
    23'
    Gefle 0 - 2 Osters IF
    Mål: Simon Helg
    Målgivende: Stefan Karlsson
    Simon Helg header ballen i mål og Osters IF går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Gävle. Flott spill fra Stefan Karlsson før målet.
    26'
    Kan Osters IF kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    28'
    Gult kort til Gefle
    Christian Ljungberg
    Dommer Fredrik Hansson viser Christian Ljungberg (Gefle IF) det gule kortet.
    28'
    Simon Helg (Osters IF) slår en corner fra høyre side på Gavlevallen.
    29'
    Gefle IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Osters IF på egen banehalvdel.
    29'
    Fredrik Hansson tildeler Osters IF en corner. Simon Helg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Frispark Gefle IF.
    31'
    I Gävle har et frispark blitt tildelt Gefle IFet.
    32'
    Leo Bengtsson (Gefle IF) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Gavlevallen.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Gävle fordi Jonathan Drott får behandling for en skade på banen.
    33'
    Mål for Gefle!
    Gefle 1 - 2 Osters IF
    Mål: Jesper Floren
    Jesper Floren setter inn en redusering på Gavlevallen. Stillingen er nå 1-2.
    35'
    Osters IF slipper å klare seg uten Jonathan Drott som kommer tilbake på banen igjen.
    36'
    Leo Bengtsson er tilbake i kampen igjen.
    36'
    Spillerbytte - Gefle
    Inn: Igor Zhurakhovsky
    Ut: Leo Bengtsson
    Det virker som Leo Bengtsson ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Igor Zhurakhovsky.
    37'
    Gefle 1 - 3 Osters IF
    Mål: Mattias Pavic
    I Gävle øker Osters IF ledelsen til 1-3 takket være et mål av Mattias Pavic.
    39'
    Hjørnespark til Gefle
    40'
    Skudd utenfor mål, Gefle
    40'
    Osters IF, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Gefle IF fosser forover og Christian Ljungberg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    44'
    45'
    Osters IF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark for Gefle IF på egen banehalvdel.
    45'+1
    45'+5
    Spillerbytte - Osters IF
    Inn: Lars Fuhre
    Ut: Jonathan Drott
    Christian Jardler gjør dagens første bytte i Gävle, når han tar ut Jonathan Drott og setter inn Lars Fuhre.
    46'
    47'
    49'
    En av Osters IFs spillere går i offside.
    50'
    David Johannesson
    Osters IF angriper, men avslutningen til David Johannesson går utenfor.
    52'
    54'
    Fredrik Hansson signaliserer et frispark til Gefle IF.
    56'
    Gefle 2 - 3 Osters IF
    Mål: Anton Kralj
    Mål! Gefle IF reduserer til 2-3 ved Anton Kralj.
    58'
    Gefle 2 - 4 Osters IF
    Mål: David Johannesson
    Osters IF går opp i en 2-4 ledelse etter et mål av David Johannesson. Simon Helg var nest sist på ballen.
    60'
    Osters IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Gefle IF.
    64'
    Inn: Adam Wiberg
    Ut: Jesper Björkman
    Johan Mjallby (Gefle IF) gjør sitt andre bytte for dagen. Adam Wiberg erstatter Jesper Björkman.
    64'
    Gefle IF angriper i Gävle. Christian Ljungberg avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    67'
    Inn: Carl Johansson
    Ut: Mattias Pavic
    Osters IF bytter ut Mattias Pavic med Carl Johansson.
    67'
    70'
    71'
    71'
    72'
    72'
    73'
    74'
    I Gävle slår Christian Ljungberg en corner fra høyre.
    76'
    Christian Ljungberg (Gefle IF) slår en corner fra høyre side på Gavlevallen.
    78'
    Skudd på mål, Gefle
    79'
    79'
    80'
    Fredrik Hansson signaliserer et frispark til Osters IF.
    84'
    Piotr Johansson
    Dommeren gir Piotr Johansson (Gefle IF) et gult kort.
    84'
    85'
    Fredrik Hansson tildeler Osters IF en corner. David Johannesson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.