Pius28'
0-2
0-3
Mehdi Taremi73' (Str.)
    Dommer Jose Bessa venter med å sette i gang spillet fordi Hector Hernandez Marrero ligger nede.
    2'
    Hector Hernandez Marrero er tilbake i kampen igjen.
    3'
    I Chaves slår Kelechi Nwakali en corner fra venstre.
    4'
    Chaves fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    9'
    Pepe
    Pepe (FC Porto) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Chaves angriper, men blir avblåst for offside.
    15'
    Mehdi Taremi
    Målsjanse! Mehdi Taremi (FC Porto) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    I Chaves har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Jose Bessa tildeler Chaves en corner. Kelechi Nwakali sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til FC Porto like utenfor Chaves-området.
    21'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til Chaves på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til GD Chaves
    Junior Pius
    Dommeren gir Junior Pius (Chaves) et gult kort.
    24'
    Chaves må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Porto.
    24'
    Dario Essugo
    Dario Essugo får gult kort og må stå over en kamp for Chaves!
    26'
    Mål for FC Porto!
    GD Chaves 0 - 1 FC Porto
    Mål: Chico Conceicao
    I Chaves tar FC Porto ledelsen 0-1 etter et mål av Chico Conceicao.
    27'
    Andre gule kort til GD Chaves
    Junior Pius
    Junior Pius får sitt andre gule kort og Chaves må klare seg uten han resten av kampen.
    28'
    Alan Varela (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    31'
    FC Porto angriper, men avslutningen til Mehdi Taremi går utenfor.
    37'
    Frisparket tildelt Chaves er farlig nær FC Portos målområde.
    39'
    Evanilson
    Sjanse! FC Porto avanserer forover, men Evanilson avslutter utenfor.
    41'
    FC Portos Joao Miguel Teixeira Mendes blåses av for offside på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    42'
    Chico Conceicao (FC Porto) slår en corner fra høyre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    42'
    Målet til FC Porto sjekkes av VAR
    44'
    Målet til FC Porto blir annullert
    45'
    GD Chaves 0 - 2 FC Porto
    Mål: Evanilson
    Målgivende: Mehdi Taremi
    Evanilson øker FC Portos ledelse til 0-2! Flott spill fra Mehdi Taremi før målet.
    45'+1
    Mehdi Taremi vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+3
    Mehdi Taremi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Chaves.
    45'+4
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+4
    Joao Correia
    Dommer Jose Bessa gir Joao Correia (Chaves) et gult kort.
    45'+4
    Chico Conceicao
    FC Porto angriper i Chaves. Chico Conceicao fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+6
    Spillerbytte - GD Chaves
    Inn: Sandro Plinio Rosa Cruz
    Ut: Habib Sylla
    Habib Sylla (Chaves) erstattes av Sandro Plinio Rosa Cruz.
    46'
    Frispark for Chaves på egen banehalvdel.
    46'
    Chaves tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Hector Hernandez Marrero
    I Chaves header Hector Hernandez Marrero (Chaves) mot mål, men ballen går utenfor.
    50'
    Pepe
    Pepe (FC Porto) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    52'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til FC Porto.
    54'
    Frispark Chaves.
    59'
    Ruben Ribeiro
    Ruben Ribeiro (Chaves) kommer til en målsjanse på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira, men klarer ikke å score.
    60'
    Frispark til Chaves på halvdelen til FC Porto.
    60'
    Gult kort til FC Porto
    Martim Fernandes
    Dommer Jose Bessa viser Martim Fernandes (FC Porto) det gule kortet.
    60'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    61'
    65'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Romario Baro
    Ut: Martim Fernandes
    FC Porto gjør sitt første bytte. Martim Fernandes erstattes av Romario Baro.
    65'
    Hector Hernandez Marrero (Chaves) header utenfor.
    66'
    67'
    Inn: Ricardo Martins Guimaraes
    Ut: Ruben Ribeiro
    Moreno gjør dagens andre bytte i Chaves, når han tar ut Ruben Ribeiro og setter inn Ricardo Martins Guimaraes.
    69'
    Inn: Joarlem Batista Santos
    Ut: Hector Hernandez Marrero
    Bytte for Chaves. Joarlem Batista Santos kommer inn for Hector Hernandez Marrero på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    70'
    Straffe til FC Porto
    72'
    FC Porto scorer på straffe!
    GD Chaves 0 - 3 FC Porto
    Mål: Mehdi Taremi
    Mål! Mehdi Taremi øker FC Portos ledelse til 0-3 etter et straffespark på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    73'
    75'
    Jose Bessa tildeler FC Porto en corner. Nicolas Gonzalez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Mehdi Taremi (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    79'
    79'
    Inn: Danny Namaso Loader
    Ut: Evanilson
    FC Porto bytter ut Evanilson med Danny Namaso Loader. Dette er det andre byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Stephen Eustaquio
    Ut: Nicolas Gonzalez
    FC Porto bytter ut Nicolas Gonzalez med Stephen Eustaquio.
    80'
    Offside! Joarlem Batista Santos blir vinket av og Chaves må dermed bygge opp et nytt angrep.
    81'
    Inn: Bernardo Sousa
    Ut: Kelechi Nwakali
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Chaves. Inn kommer Bernardo Sousa, mens Kelechi Nwakali tar plass på benken.
    81'
    Inn: Goncalo Santos Sousa
    Ut: Chico Conceicao
    FC Porto bytter ut Chico Conceicao med Goncalo Santos Sousa.
    83'
    Inn: Goncalo Borges
    Ut: Mehdi Taremi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Porto. Inn kommer Goncalo Borges, mens Mehdi Taremi tar plass på benken.
    83'
    Alan Varela (FC Porto) slår en corner fra venstre side på Estadio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira.
    83'
    I Chaves slår Alan Varela en corner fra venstre.
    85'
    85'
    87'
    Jose Bessa signaliserer et frispark til Chaves.
    87'
    Stephen Eustaquio
    Stephen Eustaquio (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    88'
    89'
    Inn: Phete
    Ut: Helder Morim
    Helder Morim (Chaves) erstattes av Phete.
    89'
    I Chaves slår Goncalo Santos Sousa en corner fra høyre.
    90'
    Jose Bessa tildeler FC Porto en corner. Alan Varela sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.