Frispark for Kayserispor på egen banehalvdel.
    Frispark til Gaziantep på halvdelen til Kayserispor.
    Kayserispor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Kayserispor på egen banehalvdel.
    Mål for Kayserispor!
    Gaziantep FK 0 - 1 Kayserispor
    Mål: Eray Ozbek
    Målgivende: Kartal Yilmaz
    Mål! Kayserispor tar ledelsen 0-1 ved Eray Ozbek. Kartal Yilmaz var nest sist på ballen.
    11'
    Denis Dragus (Gaziantep) kommer til en målsjanse på Gaziantep Stadium, men klarer ikke å score.
    18'
    Aylton Boa Morte
    Kayserispor angriper i Gaziantep. Aylton Boa Morte avslutter på mål, men greier ikke å score.
    21'
    Gaziantep FK, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Kayserispor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    25'
    I Gaziantep har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Gult kort til Kayserispor
    Miguel Cardoso
    Miguel Cardoso (Kayserispor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Miguel Cardoso (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Gaziantep Stadium.
    27'
    I Gaziantep slår Alexandru Maxim en corner fra høyre.
    30'
    Murat Erdogan tildeler Gaziantep en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    31'
    I Gaziantep slår Kartal Yilmaz en corner fra høyre.
    34'
    35'
    Ertugrul Ersoy
    Stor målsjanse for Gaziantep. Ertugrul Ersoy header i tverrliggeren!
    35'
    36'
    Murat Erdogan tildeler Kayserispor en corner. Miguel Cardoso sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Dimitrios Kolovetsios
    Dimitrios Kolovetsios (Kayserispor) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    37'
    37'
    Gaziantep tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Frispark Gaziantep.
    38'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Gaziantep.
    38'
    42'
    Aylton Boa Morte (Kayserispor) header mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Miguel Cardoso (Kayserispor) fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    45'
    Hasan Ali Kaldirim
    Målsjanse! Hasan Ali Kaldirim (Kayserispor) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+3
    49'
    Kayserispor avanserer forover i Gaziantep. Aylton Boa Morte avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    50'
    Lazar Markovic (Gaziantep) løfter inn en corner fra høyre på Gaziantep Stadium.
    51'
    VAR sjekker om det er straffe til Gaziantep FK
    54'
    Ingen straffe til Gaziantep FK
    56'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Gaziantep like utenfor Kayserispor-området.
    57'
    I Gaziantep slår Alexandru Maxim en corner fra venstre.
    58'
    Arda Kizildag
    Arda Kizildag (Gaziantep) kommer till avslut men nickar utanför.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Aliou Badji
    Ut: Lazar Markovic
    Gaziantep bytter ut Lazar Markovic med Aliou Badji.
    61'
    64'
    Alexandru Maxim
    Gaziantep angriper i Gaziantep. Alexandru Maxim fyrer av et skudd som går utenfor.
    66'
    Arif Kocaman
    Dommer Murat Erdogan viser Arif Kocaman (Kayserispor) det gule kortet.
    67'
    Murat Erdogan signaliserer et frispark til Gaziantep på egen banehalvdel.
    67'
    Bilal Bayazit
    Dommer Murat Erdogan gir Bilal Bayazit (Kayserispor) et gult kort.
    68'
    Spillerbytte - Kayserispor
    Inn: Joseph Attamah
    Ut: Hasan Ali Kaldirim
    Kayserispor bytter ut Hasan Ali Kaldirim med Joseph Attamah. Dette er det første byttet som Burak Yilmaz gjør i dagens kamp.
    68'
    Kayserispor scorer selvmål!
    Gaziantep FK 1 - 1 Kayserispor
    Mål: Gokhan Sazdagi
    Gokhan Sazdagi utligner til 1-1 på Gaziantep Stadium.
    68'
    Gult kort til Gaziantep FK
    Alexandru Maxim (Gaziantep) mottar sitt første gule kort for dagen på Gaziantep Stadium.
    69'
    Frispark til Kayserispor på halvdelen til Gaziantep.
    72'
    Gokhan Sazdagi
    Sjanse! Kayserispor avanserer forover, men Gokhan Sazdagi avslutter utenfor.
    73'
    Skudd på mål, Kayserispor
    73'
    73'
    Kayserispor angriper, men avslutningen til Miguel Cardoso går utenfor.
    74'
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Furkan Soyalp
    Furkan Soyalp (Gaziantep) erstattes av Janio Bikel.
    77'
    Kartal Yilmaz (Kayserispor) løfter inn en corner fra høyre på Gaziantep Stadium.
    77'
    Murat Erdogan tildeler Gaziantep en corner. Alexandru Maxim sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    En av Gazianteps spillere blir avblåst for offside på Gaziantep Stadium.
    82'
    Salem M'Bakata
    Salem M'Bakata (Gaziantep) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    83'
    84'
    Inn: Talha Sariarslan
    Ut: Ramazan Civelek
    Burak Yilmaz gjør dagens andre bytte i Gaziantep, når han tar ut Ramazan Civelek og setter inn Talha Sariarslan.
    84'
    Frispark for Gaziantep på egen banehalvdel.
    85'
    Kartal Yilmaz
    Kartal Yilmaz (Kayserispor) mottar et gult kort på Gaziantep Stadium, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    85'
    Kayserispor angriper i Gaziantep. Aylton Boa Morte fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Skudd på mål, Gaziantep FK
    88'
    Kayserispor, prøver et skudd, men det reddes
    88'
    89'
    Deian Cristian Sorescu
    Målsjanse på Gaziantep Stadium! Deian Cristian Sorescu fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    89'
    89'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) løfter inn en corner fra høyre på Gaziantep Stadium.
    89'
    Aylton Boa Morte ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    90'+1
    Kayserispor slipper å klare seg uten Aylton Boa Morte som kommer tilbake på banen igjen.
    90'+1
    Frispark Kayserispor.
    90'+2
    Sjanse i Gaziantep! Denis Dragus (Gaziantep) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+5
    90'+5
    Dommer Murat Erdogan ser at linjemannen løfter flagget, og Kayserispors Aylton Boa Morte blåses av for offside.