Pendikspor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Galatasaray!
    Galatasaray 1 - 0 Pendikspor
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Dries Mertens
    Mål! Mauro Icardi gir Galatasaray SK en 1-0 ledelse. Dries Mertens var nest sist på ballen.
    35'
    Skade: Pendikspor
    37'
    Tilbake fra skade: Pendikspor
    37'
    38'
    38'
    39'
    39'
    Direnc Tonusluoglu tildeler Galatasaray SK en corner. Hakim Ziyech sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Galatasaray 2 - 0 Pendikspor
    Mål: Abdulkerim Bardakci
    Målgivende: Hakim Ziyech
    Abdulkerim Bardakci header ballen i mål og Galatasaray SK går opp til en komfortabel 2-0-ledelse i Istanbul. Det er en fin assist fra Hakim Ziyech.
    40'
    41'
    Spillerbytte - Pendikspor
    Inn: Endri Cekici
    Ut: Badou Ndiaye
    Ibrahim Uzulmez gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut Badou Ndiaye og setter inn Endri Cekici.
    43'
    Mauro Icardi
    I Istanbul får Mauro Icardi (Galatasaray SK) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    43'
    43'
    Gult kort til Pendikspor
    Murat Akca
    Murat Akca (Pendikspor) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    Kan Galatasaray SK utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    44'
    Pendikspor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray SK.
    45'
    Gult kort til Galatasaray
    Lucas Torreira
    Lucas Torreira (Galatasaray SK) pådrar seg et gult kort.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, Pendikspor
    46'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Pendikspor.
    47'
    50'
    51'
    54'
    56'
    56'
    57'
    I Istanbul slår Dries Mertens en corner fra høyre.
    61'
    61'
    62'
    65'
    65'
    66'
    71'
    Hjørnespark til Pendikspor
    72'
    Frisparket tildelt Pendikspor er farlig nær Galatasaray SKs målområde.
    73'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Ut: Hakim Ziyech
    Bytte for Galatasaray SK. Muhammed Kerem Akturkoglu kommer inn for Hakim Ziyech på Nef Stadium.
    73'
    Inn: Berkan Kutlu
    Ut: Lucas Torreira
    Galatasaray SK bytter ut Lucas Torreira med Berkan Kutlu. Dette er det andre byttet som Okan Buruk gjør i dagens kamp.
    73'
    Mauro Icardi (Galatasaray SK) header utenfor.
    76'
    Galatasaray 3 - 0 Pendikspor
    Mål: Dries Mertens
    Målgivende: Berkan Kutlu
    Mål! Galatasaray SK øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Dries Mertens på Nef Stadium. Berkan Kutlu sto for den målgivende pasningen.
    77'
    78'
    Inn: Emeka Friday Eze
    Ut: Umut Nayir
    Ibrahim Uzulmez (Pendikspor) gjør sitt andre bytte for dagen. Emeka Friday Eze erstatter Umut Nayir.
    80'
    Hjørnespark til Galatasaray
    80'
    Inn: Tete
    Ut: Dries Mertens
    Dries Mertens (Galatasaray SK) erstattes av Tete.
    82'
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Mauro Icardi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Galatasaray SK. Inn kommer Carlos Vinicius, mens Mauro Icardi tar plass på benken.
    82'
    Inn: Davinson Sanchez
    Ut: Victor Nelsson
    Okan Buruk (Galatasaray SK) gjør sitt femte bytte for dagen. Davinson Sanchez erstatter Victor Nelsson.
    82'
    Direnc Tonusluoglu signaliserer et frispark til Pendikspor like utenfor Galatasaray SK-området.
    84'
    Mål for Pendikspor!
    Galatasaray 3 - 1 Pendikspor
    Mål: Alpaslan Ozturk
    Målgivende: Endri Cekici
    Alpaslan Ozturk (Pendikspor) header ballen i mål og reduserer til 3-1 på Nef Stadium. Flott spill fra Endri Cekici før målet.
    85'
    Endri Cekici (Pendikspor) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    88'
    89'
    89'
    90'+1
    En av Pendikspors spillere går i offside.
    90'+1
    Straffe til Galatasaray
    90'+2
    Erdem Canpolat
    Dommer Direnc Tonusluoglu viser Erdem Canpolat (Pendikspor) det gule kortet.
    90'+2
    VAR sjekker om det er straffe til Galatasaray
    90'+4
    Dommeren dømmer straffe til Galatasaray
    90'+5
    Galatasaray scorer på straffe!
    Galatasaray 4 - 1 Pendikspor
    Mål: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Straffe og mål! Galatasaray SK øker ledelsen til 4-1 i Istanbul. Målscorer: Muhammed Kerem Akturkoglu.