3-1
    Dagens kamp på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium i Istanbul er i gang.
    I Istanbul slår Omer Bayram en corner fra venstre.
    3'
    Koray Gencerler tildeler Galatasaray en corner. Omer Bayram sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Younes Belhanda
    Galatasaray angriper på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium. Younes Belhanda header utenfor.
    3'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Galatasaray.
    4'
    Jean Seri
    Sjanse i Istanbul! Jean Seri (Galatasaray) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    Goztepe Izmir, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Omer Bayram (Galatasaray) slår en corner fra høyre side på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    5'
    Frispark for Goztepe SK på egen banehalvdel.
    6'
    Goztepe SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Goztepe SK på egen banehalvdel.
    9'
    Galatasarays Adem Buyuk blåses av for offside på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    11'
    Soner Aydogdu
    Sjanse! Goztepe SK avanserer forover, men Soner Aydogdu avslutter utenfor.
    12'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    14'
    Emre Akbaba
    Galatasaray angriper i Istanbul. Emre Akbaba fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Sofiane Feghouli
    Sofiane Feghouli (Galatasaray) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    24'
    Målet til Galatasaray sjekkes av VAR
    24'
    Målet til Galatasaray blir annullert
    24'
    24'
    Galatasaray angriper, men Emre Akbaba vinkes av for offside.
    26'
    Omer Bayram (Galatasaray) løfter inn en corner fra høyre på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    30'
    30'
    Gult kort til Galatasaray
    Marcao
    Marcao (Galatasaray) mottar sitt første gule kort for dagen på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    30'
    Frispark Goztepe SK.
    35'
    Ryan Donk
    Ryan Donk (Galatasaray) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    35'
    Berkan Emir (Goztepe SK) slår en corner fra høyre side på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    37'
    Spillet på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium er stoppet midlertidig fordi Alpaslan Ozturk ligger nede.
    37'
    Goztepe SK slipper å klare seg uten Alpaslan Ozturk som kommer tilbake på banen igjen.
    39'
    Frispark til Galatasaray på halvdelen til Goztepe SK.
    39'
    39'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Galatasaray på egen banehalvdel.
    40'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Goztepe SK.
    42'
    Jean Seri
    Jean Seri (Galatasaray) kommer til en målsjanse på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium, men klarer ikke å score.
    44'
    Marcio Mossoro
    Målsjanse! Marcio Mossoro (Goztepe SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    Goztepe SK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray.
    45'
    Gult kort til Goztepe Izmir
    Atinc Nukan
    Dommeren gir Atinc Nukan (Goztepe SK) et gult kort.
    45'
    Omer Bayram
    Galatasaray angriper, men avslutningen til Omer Bayram går utenfor.
    45'+3
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Galatasaray...
    48'
    Galatasaray fikk tildelt et straffespark som Younes Belhanda mislyktes med å sette i mål!
    50'
    Beto
    Dommer Koray Gencerler viser Beto (Goztepe SK) det gule kortet.
    51'
    52'
    Sjanse til Goztepe SK! Marcio Mossoro er nær ved å score, men keeper redder.
    52'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    52'
    Goztepe SK angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    55'
    Marcio Mossoro (Goztepe SK) avanserer forover på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Adem Buyuk
    Galatasaray angriper, men avslutningen til Adem Buyuk går utenfor.
    57'
    Frispark i en god posisjon for Galatasaray!
    58'
    Mål for Galatasaray!
    Galatasaray 1 - 0 Goztepe Izmir
    Mål: Marcelo Saracchi
    I Istanbul tar Galatasaray ledelsen 1-0 etter et mål av Marcelo Saracchi.
    60'
    Spillerbytte - Goztepe Izmir
    Inn: Andre Castro
    Ut: André Poko
    Ilhan Palut gjør dagens første bytte i Istanbul, når han tar ut André Poko og setter inn Andre Castro.
    62'
    Frisparket tildelt Galatasaray er farlig nær Goztepe SKs målområde.
    63'
    Målet til Goztepe Izmir sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Goztepe Izmir blir annullert
    69'
    69'
    Zlatko Tripic (Goztepe SK) løfter inn en corner fra venstre på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    74'
    Frispark for Galatasaray på egen banehalvdel.
    75'
    Inn: Kerem Kesgin
    Ut: Marcio Mossoro
    Goztepe SK bytter ut Marcio Mossoro med Kerem Kesgin.
    76'
    77'
    Mål for Goztepe Izmir!
    Galatasaray 1 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Stefano Napoleoni
    Målgivende: Murat Paluli
    Stefano Napoleoni (Goztepe SK) utligner med en heading på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Murat Paluli før målet.
    77'
    79'
    Målet til Goztepe Izmir blir stående
    79'
    Koray Gencerler signaliserer et frispark til Galatasaray like utenfor Goztepe SK-området.
    79'
    Alpaslan Ozturk vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    80'
    Galatasaray 2 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Emre Akbaba
    Mål! Galatasaray tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Emre Akbaba på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    81'
    Alpaslan Ozturk er på beina igjen og fortsetter kampen på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    82'
    83'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    84'
    Alpaslan Ozturk ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    84'
    Inn: Celso Borges
    Ut: Alpaslan Ozturk
    Goztepe SK bytter ut Alpaslan Ozturk som ikke ser ut til å kunne fortsette. Ilhan Palut blir dermed tvunget til å gjøre sitt tredje bytte og setter inn Celso Borges.
    85'
    87'
    87'
    Goztepe SK fosser fremover, men Koray Gencerler blåser for offside på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    87'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Taylan Antalyali
    Ut: Sofiane Feghouli
    Fatih Terim (Galatasaray) gjør sitt første bytte for dagen. Taylan Antalyali erstatter Sofiane Feghouli.
    89'
    Inn: Martin Linnes
    Ut: Mariano
    Galatasaray gjør sitt tredje bytte. Mariano erstattes av Martin Linnes.
    89'
    Inn: Jimmy Durmaz
    Ut: Omer Bayram
    Bytte for Galatasaray. Jimmy Durmaz kommer inn for Omer Bayram på Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadium.
    89'
    90'
    90'+1
    Offside! Adem Buyuk (Galatasaray) er alene igjennom, men dommer Koray Gencerler ser at linjemannen er oppe med flagget.
    90'+2
    Inn: Ahmet Calik
    Ut: Adem Buyuk
    Galatasaray bytter ut Adem Buyuk med Ahmet Calik. Dette er det fjerde byttet som Fatih Terim gjør i dagens kamp.
    90'+3
    90'+4
    Halil Akbunar
    Halil Akbunar skyter i stolpen! Nære på for Goztepe SK.
    90'+4
    Kerem Kesgin
    Kerem Kesgin (Goztepe SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+4
    Inn: Yunus Akgun
    Ut: Emre Akbaba
    Fatih Terim gjør dagens femte bytte i Istanbul, når han tar ut Emre Akbaba og setter inn Yunus Akgun.
    90'+5
    Galatasaray 3 - 1 Goztepe Izmir
    Mål: Yunus Akgun
    Målgivende: Taylan Antalyali
    Mål! Yunus Akgun gir Galatasaray en komfortabel 3-1 ledelse. Det er en fin assist fra Taylan Antalyali.