Lazar Markovic (Gaziantep) slår en corner fra høyre side på Nef Stadium.
    Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Galatasaray SK på halvdelen til Gaziantep.
    Mauro Icardi header i tverrliggeren! Nære på for Galatasaray SK.
    5'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Dommer Arda Kardesler venter med å sette i gang spillet fordi Victor Nelsson ligger nede.
    6'
    Galatasaray SK slipper å klare seg uten Victor Nelsson som kommer tilbake på banen igjen.
    6'
    I Istanbul slår Kerem Demirbay en corner fra venstre.
    8'
    Baris Yilmaz
    Baris Yilmaz (Galatasaray SK) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Frispark for Gaziantep på egen banehalvdel.
    9'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    14'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Gaziantep på egen banehalvdel.
    15'
    Muhammed Kerem Akturkoglu
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Muhammed Kerem Akturkoglu avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    Gaziantep FK, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    VAR sjekker om det er straffe til Galatasaray
    19'
    Ingen straffe til Galatasaray
    20'
    Arda Kardesler tildeler Galatasaray SK en corner. Kerem Demirbay sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Galatasaray SK fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    21'
    Lazar Markovic
    Målsjanse på Nef Stadium! Lazar Markovic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    23'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    Alexandru Maxim (Gaziantep) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    23'
    Ertugrul Ersoy
    Ertugrul Ersoy (Gaziantep) kommer til en målsjanse på Nef Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Dries Mertens
    Dries Mertens (Galatasaray SK) kommer seg fri på Nef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    Galatasaray SK angriper, men avslutningen til Mauro Icardi går utenfor.
    27'
    Frispark Gaziantep.
    28'
    Mål for Gaziantep FK!
    Galatasaray 0 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Arda Kizildag
    Målgivende: Papy Djilobodji
    Arda Kizildag header ballen i mål og Gaziantep leder dermed 0-1. Papy Djilobodji var nest sist på ballen.
    29'
    Arda Kardesler tildeler Galatasaray SK en corner. Muhammed Kerem Akturkoglu sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    I Istanbul slår Muhammed Kerem Akturkoglu en corner fra venstre.
    32'
    Frispark Galatasaray SK.
    34'
    Victor Nelsson
    Galatasaray SK angriper på Nef Stadium. Victor Nelsson header utenfor.
    34'
    35'
    Gult kort til Gaziantep FK
    Denis Dragus
    Denis Dragus (Gaziantep) pådrar seg et gult kort.
    35'
    Gaziantep må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray SK.
    36'
    Lucas Torreira
    Lucas Torreira (Galatasaray SK) avanserer forover på Nef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    39'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Galatasaray SK like utenfor Gaziantep-området.
    40'
    Furkan Soyalp
    Dommer Arda Kardesler gir Furkan Soyalp (Gaziantep) et gult kort.
    40'
    Kerem Demirbay
    Kerem Demirbay skyter i stolpen! Nesten mål for Galatasaray SK.
    42'
    Galatasaray SK avanserer forover i Istanbul. Lucas Torreira avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    43'
    Deian Cristian Sorescu
    Dommer Arda Kardesler viser Deian Cristian Sorescu (Gaziantep) det gule kortet.
    43'
    Papy Djilobodji (Gaziantep) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Nef Stadium.
    45'
    Papy Djilobodji kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Nef Stadium.
    45'+1
    Målsjanse til Gaziantep! Denis Dragus treffer mål, men keeper redder.
    45'+2
    45'+2
    Gult kort til Galatasaray
    Berkan Kutlu
    Berkan Kutlu (Galatasaray SK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'+2
    Dries Mertens (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Nef Stadium.
    45'+4
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Wilfried Zaha
    Ut: Kerem Demirbay
    Galatasaray SK bytter ut Kerem Demirbay med Wilfried Zaha. Dette er det første byttet som Okan Buruk gjør i dagens kamp.
    46'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    46'
    Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) slår en corner fra venstre side på Nef Stadium.
    48'
    Galatasaray SK fosser fremover, men Arda Kardesler blåser for offside på Nef Stadium.
    48'
    Galatasaray SK fosser forover og Dries Mertens fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    51'
    Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra venstre på Nef Stadium.
    52'
    52'
    I Istanbul header Mauro Icardi (Galatasaray SK) mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) kommer til avslutning på Nef Stadium - i stolpen! Oi, oi, oi.
    58'
    Sjanse! Galatasaray SK avanserer forover, men Muhammed Kerem Akturkoglu avslutter utenfor.
    58'
    Målsjanse! Muhammed Kerem Akturkoglu (Galatasaray SK) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    60'
    Arda Kardesler tildeler Galatasaray SK en corner. Muhammed Kerem Akturkoglu sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    60'
    Wilfried Zaha
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Wilfried Zaha fyrer av et skudd som går utenfor.
    61'
    Sjanse til Gaziantep! Lazar Markovic er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Offside! Mauro Icardi (Galatasaray SK) er alene igjennom, men dommer Arda Kardesler ser at linjemannen er oppe med flagget.
    63'
    Skudd på mål, Gaziantep FK
    66'
    66'
    68'
    68'
    68'
    Galatasaray SK angriper på Nef Stadium, men Mauro Icardi header utenfor.
    69'
    Inn: Tete
    Ut: Berkan Kutlu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Galatasaray SK. Inn kommer Tete, mens Berkan Kutlu tar plass på benken.
    71'
    Inn: Halil Dervisoglu
    Ut: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Bytte for Galatasaray SK. Halil Dervisoglu kommer inn for Muhammed Kerem Akturkoglu på Nef Stadium.
    71'
    Mål for Galatasaray!
    Galatasaray 1 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Wilfried Zaha
    Målgivende: Halil Dervisoglu
    Mål! Wilfried Zaha utligner for Galatasaray SK. Stillingen er dermed 1-1 i Istanbul. Halil Dervisoglu sto for den målgivende pasningen.
    72'
    Spillerbytte - Gaziantep FK
    Inn: Ilker Karakas
    Ut: Denis Dragus
    Marius Sumudica (Gaziantep) gjør sitt første bytte for dagen. Ilker Karakas erstatter Denis Dragus.
    73'
    Sjanse i Istanbul! Mauro Icardi (Galatasaray SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Marko Jevtovic
    Marko Jevtovic mottar et gult kort i Istanbul, og må dermed stå over en kamp for Gaziantep.
    76'
    Arda Kardesler tildeler Galatasaray SK en corner. Dries Mertens sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    Galatasaray SK angriper på Nef Stadium og Wilfried Zaha skyter i stolpen!
    79'
    Halil Dervisoglu
    Galatasaray SK avanserer forover og Halil Dervisoglu får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    79'
    I Istanbul slår Tete en corner fra høyre.
    80'
    Galatasaray SK fosser fremover, men Mauro Icardi går rett i offsidefella.
    81'
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Dries Mertens
    Galatasaray SK gjør sitt fjerde bytte. Dries Mertens erstattes av Tanguy Ndombele.
    81'
    Galatasaray SK angriper. Halil Dervisoglu får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Tete (Galatasaray SK) slår en corner fra høyre side på Nef Stadium.
    84'
    84'
    Spillet på Nef Stadium er stoppet midlertidig fordi Florin Nita ligger nede.
    85'
    Florin Nita er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    Inn: Janio Bikel
    Ut: Alexandru Maxim
    Marius Sumudica gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Alexandru Maxim og setter inn Janio Bikel.
    86'
    Inn: Eyup Aydin
    Ut: Davinson Sanchez
    Okan Buruk (Galatasaray SK) gjør sitt femte bytte for dagen. Eyup Aydin erstatter Davinson Sanchez.
    86'
    Gaziantep tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    86'
    Gaziantep angriper i Istanbul. Marko Jevtovic fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Mauro Icardi (Galatasaray SK) kommer seg fri på Nef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    88'
    Galatasaray 2 - 1 Gaziantep FK
    Mål: Baris Yilmaz
    Mål! Galatasaray SK tar ledelsen 2-1 ved Baris Yilmaz.
    89'
    Arda Kardesler signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    90'+1
    Arda Kizildag
    Arda Kizildag (Gaziantep) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+1
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Mauro Icardi avslutter på mål, men greier ikke å score.