Galatasaray SK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Frisparket tildelt Galatasaray SK er farlig nær Caykur Rizespors målområde.
    2'
    Caykur Rizespor må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Galatasaray SK.
    2'
    Offside! Mauro Icardi (Galatasaray SK) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    6'
    Frispark for Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    6'
    Baris Yilmaz
    Galatasaray SK angriper. Baris Yilmaz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Caykur Rizespor, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Bahattin Simsek tildeler Galatasaray SK en corner. Dries Mertens sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    9'
    Mål for Galatasaray!
    Galatasaray 1 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Derrick Kohn
    Målgivende: Dries Mertens
    Derrick Kohn dundrer ballen i mål og Galatasaray SK tar ledelsen 1-0 på Nef Stadium. Dries Mertens sto for den målgivende pasningen.
    9'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    11'
    11'
    15'
    Kaan Ayhan ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    15'
    Kaan Ayhan er tilbake i kampen igjen.
    17'
    Kaan Ayhan ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    19'
    Galatasaray SK slipper å klare seg uten Kaan Ayhan som kommer tilbake på banen i Istanbul.
    20'
    Frispark til Caykur Rizespor på halvdelen til Galatasaray SK.
    21'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Galatasaray SK på egen banehalvdel.
    21'
    Lucas Torreira vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    22'
    Lucas Torreira er på beina igjen og fortsetter kampen på Nef Stadium.
    22'
    Spillerbytte - Galatasaray
    Inn: Wilfried Zaha
    Ut: Kaan Ayhan
    Wilfried Zaha (Galatasaray SK) erstatter Kaan Ayhan som muligens er skadet.
    23'
    Gult kort til Galatasaray
    Mauro Icardi
    Dommer Bahattin Simsek gir Mauro Icardi (Galatasaray SK) et gult kort.
    23'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Caykur Rizespor.
    23'
    23'
    25'
    Caykur Rizespor tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    30'
    Wilfried Zaha
    Sjanse i Istanbul! Wilfried Zaha (Galatasaray SK) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    Galatasaray 2 - 0 Caykur Rizespor
    Mål: Lucas Torreira
    Mål! Lucas Torreira øker Galatasaray SKs ledelse til 2-0 på Nef Stadium.
    31'
    33'
    Derrick Kohn
    Målsjanse til Galatasaray SK! Derrick Kohn treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Martin Yankov Minchev
    Målsjanse på Nef Stadium! Martin Yankov Minchev fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    Galatasaray, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) løfter inn en corner fra venstre på Nef Stadium.
    35'
    David Akintola
    Caykur Rizespor angriper i Istanbul. David Akintola fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    36'
    Gult kort til Caykur Rizespor
    Emir Han Topcu
    Emir Han Topcu (Caykur Rizespor) mottar sitt første gule kort for dagen på Nef Stadium.
    36'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Caykur Rizespor like utenfor Galatasaray SK-området.
    37'
    Mål for Caykur Rizespor!
    Galatasaray 2 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Casper Höjer
    Målgivende: Jonjo Shelvey
    Mål! Caykur Rizespor reduserer til 2-1 etter et mål av Casper Höjer på Nef Stadium. Flott spill fra Jonjo Shelvey før målet.
    38'
    39'
    Galatasaray 3 - 1 Caykur Rizespor
    Mål: Kerem Demirbay
    Kerem Demirbay øker Galatasaray SKs ledelse til 3-1! Det er en fin assist fra Dries Mertens.
    40'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Galatasaray 4 - 1 Caykur Rizespor
    Målgivende: Mauro Icardi
    Mål! Kerem Demirbay gir Galatasaray SK en komfortabel 4-1 ledelse. Mauro Icardi var nest sist på ballen.
    45'
    Frispark for Caykur Rizespor på egen banehalvdel.
    45'+1
    Dal Varesanovic
    Dal Varesanovic (Caykur Rizespor) kommer til en målsjanse på Nef Stadium, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Jonjo Shelvey
    Jonjo Shelvey (Caykur Rizespor) avanserer forover på Nef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+2
    45'+2
    Casper Höjer (Caykur Rizespor) slår en corner fra venstre side på Nef Stadium.
    45'+3
    Hjørnespark til Caykur Rizespor
    45'+4
    Frispark Galatasaray SK.
    45'+4
    Spillerbytte - Caykur Rizespor
    Inn: Altin Zeqiri
    Ut: Dal Varesanovic
    Caykur Rizespor gjør sitt første bytte. Dal Varesanovic erstattes av Altin Zeqiri.
    46'
    47'
    Det blir farlig! Frispark for Caykur Rizespor er nær straffområde.
    48'
    51'
    Dries Mertens (Galatasaray SK) løfter inn en corner fra høyre på Nef Stadium.
    54'
    Frispark i en god posisjon for Galatasaray SK!
    56'
    Victor Nelsson
    Victor Nelsson (Galatasaray SK) kommer seg fri på Nef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Dries Mertens
    Galatasaray SK angriper i Istanbul. Dries Mertens avslutter på mål, men greier ikke å score.
    57'
    57'
    I Istanbul har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    Frispark Caykur Rizespor.
    59'
    Inn: Adolfo Gaich
    Ut: Martin Yankov Minchev
    Caykur Rizespor bytter ut Martin Yankov Minchev med Adolfo Gaich.
    60'
    Inn: Mithat Pala
    Ut: Muammer Sarikaya
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Caykur Rizespor. Inn kommer Mithat Pala, mens Muammer Sarikaya tar plass på benken.
    60'
    Inn: Gustavo Sauer
    Ut: David Akintola
    David Akintola (Caykur Rizespor) erstattes av Gustavo Sauer.
    60'
    Galatasaray 4 - 2 Caykur Rizespor
    Mål: Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi
    Målgivende: Casper Höjer
    Caykur Rizespor reduserer til 4-2 etter et mål av Ibrahim Olawoyin Olasunkanmi. Flott spill fra Casper Höjer før målet.
    61'
    Straffe til Galatasaray
    62'
    Galatasaray scorer på straffe!
    Galatasaray 5 - 2 Caykur Rizespor
    Kerem Demirbay øker Galatasaray SKs ledelse til 5-2 etter et velplassert straffespark.
    64'
    65'
    Kan Caykur Rizespor utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    66'
    69'
    Frispark i en god posisjon for Caykur Rizespor!
    72'
    Sjanse! Caykur Rizespor avanserer forover, men Jonjo Shelvey avslutter utenfor.
    75'
    75'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mithat Pala (Caykur Rizespor) vrir seg av smerte i gresset.
    76'
    Caykur Rizespor slipper å klare seg uten Mithat Pala som kommer tilbake på banen igjen.
    77'
    Inn: Hakim Ziyech
    Ut: Dries Mertens
    Okan Buruk gjør dagens andre bytte i Istanbul, når han tar ut Dries Mertens og setter inn Hakim Ziyech.
    77'
    Inn: Tanguy Ndombele
    Ut: Lucas Torreira
    Bytte for Galatasaray SK. Tanguy Ndombele kommer inn for Lucas Torreira på Nef Stadium.
    77'
    Inn: Tete
    Ut: Muhammed Kerem Akturkoglu
    Okan Buruk (Galatasaray SK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Tete erstatter Muhammed Kerem Akturkoglu.
    77'
    Inn: Mame Mor Faye
    Ut: Mithat Pala
    Caykur Rizespor bytter ut Mithat Pala med Mame Mor Faye. Dette er det femte byttet som Ilhan Palut gjør i dagens kamp.
    78'
    Bahattin Simsek signaliserer et frispark til Galatasaray SK.
    79'
    82'
    Galatasaray 6 - 2 Caykur Rizespor
    Mål: Mauro Icardi
    Målgivende: Tete
    Mål! Mauro Icardi øker ledelsen til 6-2. Tete sto for den målgivende pasningen.
    85'
    Inn: Carlos Vinicius
    Ut: Mauro Icardi
    Galatasaray SK gjør sitt femte bytte. Mauro Icardi erstattes av Carlos Vinicius.
    86'
    Caykur Rizespor fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    88'
    90'+1
    Bahattin Simsek tildeler Galatasaray SK en corner. Tete sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Galatasaray SK avanserer forover i Istanbul. Derrick Kohn avslutter, men treffer ikke mål.