En nordmann i begge klubber, men både Stefan Johansen og Mohamed Elyounoussi starter på benken.
    SOUTHAMPTON (4-4-2): McCarthy - Cedric, Yoshida, Hoedt, Targett - Rdmond, Lemina, Højbjerg, Armstrong - Gabbiadini, Austin.
    FULHAM (4-3-3): Rico - Christie, Odoi, Mawson, Le Marchand - Seri, Chambers, Cairney - Schurrle, Mitrovic, Sessegnon.
    Straks kampstart på Craven Cottage, i det som blir Claudio Ranieris første kamp som manager for klubben.
    Rolig åpning på kampen.
    3'
    Redmond prøver å slå inn, men Odoi klarerer.
    5'
    Enorm Southampton-sjanse! Armstrong skyter, returen faller til Gabbiadini som bare skal sette ballen i mål, men avslutter rett på en liggende Rico.
    7'
    Som nevnt tidligere: Både Mohamed Elyounoussi og Stefan Johansen sitter på benken.
    9'
    Redmond utfordrer og får frispark på drøyt 25 meter.
    10'
    Sessegnon får ballen inne i boksen, men bommer på ballen når han skal avslutte.
    13'
    Southampton som har mest ball, Fulham er litt forsiktige.
    17'
    Mål for Southampton!
    Fulham 0 - 1 Southampton
    Mål: Stuart Armstrong
    1-0 til Southampton! Ballen faller til Stuart Armstrong på 13-14 meter som setter ballen i hjørnet.
    18'
    Fulham sliter med å skape noe som helst, veldig god kontroll for Southampton hittil.
    24'
    Targett kommer ned langs venstresiden og slår inn, men innlegget er altfor høyt.
    27'
    Sessegnon skyter fra distanse, men langt over.
    31'
    Mål for Fulham!
    Fulham 1 - 1 Southampton
    Mål: Aleksandar Mitrovic
    Målgivende: Maxime Le Marchand
    Fulham utligner! Det er Mitrovic som scorer etter et flott angrep, sebereren header innlegget til Le Marchand.
    33'
    Friskt initiativ av høyreback Christie. Drar seg inn i banen og skyter, men noen meter til side for mål.
    37'
    Fulham 2 - 1 Southampton
    Mål: Andre Schurrle
    Målgivende: Ryan Sessegnon
    Fulham har snudd det! Et knallhardt innlegg fra Sessegnon går gjennom hele feltet, på andre siden kommer André Schürrle og setter inn 2-1. Ranieri-effekten er i gang!
    44'
    Gult kort til Fulham
    Alfie Mawson
    Mawson er altfor sent inne i en sklitakling på Gabbiadini.
    45'+2
    2-1 til Fulham. Ranieri-effekten i gang på Craven Cottage. På benken sitter to nordmenn som muligens kan komme inn i 2. omgang.
    Stor Fulham-sjanse! Mitrovic får skyte fra 11 meter, men McCharthy er lynkjapt nede og redder.
    52'
    Fulham 2 - 2 Southampton
    Southampton utligner! Igjen er det Stuart Armstrong, og for et mål. Dunker til på direkten og smeller ballen i krysset fra 20 meter.
    54'
    Redmond kommer seg rundt på venstre og slår inn, men bak mål.
    60'
    Moi gjør seg klar for Southampton.
    63'
    Fulham 3 - 2 Southampton
    FULHAM ER TILBAKE I LEDELSEN! Sessegnon stusser ballen til Mitrovic, han kliner inn 3-2 på volley.
    64'
    Gult kort til Southampton
    Pierre Højbjerg
    68'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Stefan Johansen
    Ut: Jean Seri
    68'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Mohamed Elyounoussi
    Ut: Charlie Austin
    69'
    Moi og Stefan inn samtidig der altså.
    69'
    Targett slår inn i feltet mot Moi, men Le Marchand vinner hodeduellen.
    71'
    Højbjerg kommer inn i feltet og skyter. Hardt, men rett på keeper.
    73'
    Inn: Aboubakar Kamara
    Ut: Andre Schurrle
    74'
    Sett lite til både Moi og Stefan Johansen etter at de kom inn.
    75'
    Moi drar seg inn i banen og prøver et gjennomspill, men pasningen blir enkelt lest av Fulham-forsvaret.