Frispark til Middlesbrough FC på halvdelen til Fulham FC.
    Dommer Keith Stroud viser Aleksandar Mitrovic (Fulham FC) det gule kortet.
    Keith Stroud signaliserer et frispark til Fulham FC på egen banehalvdel.
    2'
    I London slår Harry Wilson en corner fra høyre.
    5'
    Pddy McNair (Middlesbrough FC) løfter inn en corner fra venstre på Craven Cottage.
    6'
    Frispark for Fulham FC på egen banehalvdel.
    6'
    Fulham FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    I London har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Harry Wilson (Fulham FC) slår en corner fra høyre side på Craven Cottage.
    15'
    Keith Stroud tildeler Fulham FC en corner. Harry Wilson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Gult kort til Middlesbrough
    Paddy McNair
    Dommer Keith Stroud gir Pddy McNair (Middlesbrough FC) et gult kort.
    16'
    17'
    19'
    Tosin Adarabioyo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    20'
    Tosin Adarabioyo ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i London.
    21'
    Harry Wilson
    Harry Wilson (Fulham FC) avanserer forover på Craven Cottage. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    21'
    Keith Stroud signaliserer et frispark til Middlesbrough FC på egen banehalvdel.
    22'
    23'
    25'
    26'
    Joshua Onomah
    Målsjanse! Joshua Onomah (Fulham FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Mål for Fulham!
    Fulham 1 - 0 Middlesbrough
    Mål: Harry Wilson
    Målgivende: Joshua Onomah
    Mål! Harry Wilson gir Fulham FC en 1-0 ledelse. Joshua Onomah sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Neeskens Kebano
    Fulham FC avanserer forover i London. Neeskens Kebano avslutter, men treffer ikke mål.
    32'
    Pddy McNair (Middlesbrough FC) slår en corner fra høyre side på Craven Cottage.
    33'
    Frispark Middlesbrough FC.
    35'
    Uche Ikpeazu
    Uche Ikpeazu (Middlesbrough FC) pådrar seg et gult kort.
    37'
    37'
    En av Middlesbrough FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'
    Middlesbrough FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Middlesbrough FC angriper på Craven Cottage, men Uche Ikpeazu header utenfor.
    45'+2
    Keith Stroud signaliserer et frispark til Middlesbrough FC.
    45'+4
    47'
    49'
    Frispark i en god posisjon for Fulham FC!
    52'
    Marc Bola
    Dommeren gir Marc Bola (Middlesbrough FC) et gult kort.
    53'
    Sjanse! Fulham FC avanserer forover, men Aleksandar Mitrovic avslutter utenfor.
    54'
    Fabio Carvalho
    Fabio Carvalho (Fulham FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    Spillerbytte - Middlesbrough
    Inn: Djed Spence
    Ut: Duncan Watmore
    Middlesbrough FC bytter ut Duncan Watmore med Djed Spence. Dette er det første byttet som Neil Warnock gjør i dagens kamp.
    55'
    Inn: Marcus Tavernier
    Ut: Uche Ikpeazu
    Neil Warnock (Middlesbrough FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Marcus Tavernier erstatter Uche Ikpeazu.
    55'
    56'
    58'
    Fulham FC avanserer forover på Craven Cottage og Neeskens Kebano kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Middlesbrough FC.
    63'
    Middlesbrough, prøver et skudd, men det reddes
    63'
    63'
    Harry Wilson ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    64'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Marc Bola (Middlesbrough FC) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Harry Wilson er tilbake i kampen igjen.
    67'
    Middlesbrough FC slipper å klare seg uten Marc Bola som kommer tilbake på banen i London.
    67'
    Keith Stroud tildeler Fulham FC en corner. Neeskens Kebano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    Fulham FC angriper og Aleksandar Mitrovic får avsluttet. Headingen treffer ikke Middlesbrough FC-målet.
    70'
    71'
    Harry Wilson (Fulham FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Craven Cottage.
    71'
    Inn: Isaiah Jones
    Ut: Sam Morsy
    Sam Morsy (Middlesbrough FC) erstattes av Isaiah Jones.
    71'
    Neeskens Kebano (Fulham FC) kommer til en målsjanse på Craven Cottage, men klarer ikke å score.
    72'
    75'
    Spillerbytte - Fulham
    Inn: Bobby Reid
    Ut: Neeskens Kebano
    Fulham FC bytter ut Neeskens Kebano med Bobby Reid.
    76'
    Mål for Middlesbrough!
    Fulham 1 - 1 Middlesbrough
    Mål: Marc Bola
    Målgivende: Isaiah Jones
    Mål! Marc Bola utligner for Middlesbrough FC. Stillingen er dermed 1-1 i London. Det er en fin assist fra Isaiah Jones.
    77'
    80'
    Målsjanse på Craven Cottage! Harry Wilson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    82'
    Aleksandar Mitrovic (Fulham FC) kommer seg fri på Craven Cottage, men avslutningen går utenfor.
    82'
    Inn: Ivan Cavaleiro
    Ut: Tyrese Francois
    Fulham FC gjør sitt andre bytte. Tyrese Francois erstattes av Ivan Cavaleiro.
    83'
    Marcus Tavernier
    Middlesbrough FC angriper i London. Marcus Tavernier fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Aboubakar Kamara
    Ut: Fabio Carvalho
    Marco Silva gjør dagens tredje bytte i London, når han tar ut Fabio Carvalho og setter inn Aboubakar Kamara.
    89'
    I London har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Fulham FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Middlesbrough FC.